icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
20. mar 2010

j 777 - maš pravdu
ale ja som asi radšej sama s deťmi aj viac porobim ako ked sa my tu muž mota 😀
a dominika viac poslucha pri mne , ocino ju moc rozmaznava čo ma štve

do školky nemožu isť peši čo je o jednu ulicu dalej ale na aute
vždy jej donesie sladkosti , a slubuje jej rozne vylety , ....................

j777
20. mar 2010

noemi, ved to rozmaznavanie... 😀 ja ked som sa dozvedela ze to bude baba, tak hned som chytila nerv, ze tatkov cecek to bude..nerv- v dobrom myslim, aby ste si nemysleli 😉

noemi01
20. mar 2010

tak my sme s manželom už tak zohrati že stači len pohlad a vie že to sa my nepači alebo že to jej nema dať ........ aby sme sa pred nou nedohadovali že on povoli a ja zakažem

j777
20. mar 2010

..urcite to je ine mat babu a chlapceka...ten chalanisko je asi predsa len mamickin.. 😀 moc tu tusim filozofujem 😀 to by mali skusenejsi posudit.. 😀

zvalka
20. mar 2010

babulky a co to stretko velke v juli? chcete ho v BB, alebo niekde vikendovy pobyt urobit? Rohace - Zuberec, alebo ine tipy mate?
🙂

noemi01
20. mar 2010

j777 - hej ockov milačik to je veľky
ale aj mala strašne na nom vysi neskutočne
a už si viem predstaviť pubertu ked nahodi vystrih , namaluje sa , pridu ju zavolať chalani von mojho aj porazi 😀

a ja budem asi taka ista na damianka my to mame podelene 😉
budem zla svokra 😀

pandula
20. mar 2010

ozaj baby pamatate si tie satocky co som kupila natalie ??? ehhmmm co z nej nakoniec bol sebastianko tak dnes sme to boli v nexte vymenit a zobrali nam to po 6 mesiacoch a vybrali sme malemu plno veciciek 6-9 na leto dupinky po 3 kusy a krasne pyzamko a este aj hnede boticky 😵 tak sme sa potesili a nemuseli minut peniakzy 😉

noemi01
20. mar 2010

zvalka - nič nepoznam ak mate dobre typy ponuknite niečo
ale park asi nie ako sme zo začiatku chceli predsa bude slnko , treba nam isť aj na zachod už som veľka chodiť do kričkou 😀

noemi01
20. mar 2010

pandula - to je super tu by asi vymrvali a vyhovarali sa
vymeniť možeš asi iba do 3 dni u nas 😠

kim_rossi_stuard
20. mar 2010

ja ani o ziadnom stretku neviem 😒

noemi01
20. mar 2010

kim - ešte len sa dohadujeme že by sa spravilo v juni v juli
ale nevieme ešte kde 😉

betyna8
20. mar 2010

caute babule,ja nemam akosi v poslednej dobe čas na koníka,vy ste tu ine spisovatelky 🙂
aj náš si cucá palčeky a hrá sa s ručíčkami a mám pocit,že mu hádam o chvílu pojde zubok,lebo dost slinta a ma napuchnte dasienko,tak uvidime,no zda sa mi to skoro

pandula
20. mar 2010

noe tu sa da vratit secko 😉

zvalka
20. mar 2010

bety, uz aj trpezlivej johanka ma, aj maly sebastian, nic nie je nemozne 😉
ja by som bola za toto, ale aj tak na vikendovy pobyt 😉 http://www.michal.sk/sk/index.php

pandula
20. mar 2010

no baby stretko chcem aj ja ale len od 8juna - 13jula som doma 😉

zvalka
20. mar 2010

no ale by sme museli daku lepsiu cenu dohodnut 😉 keby nas tam tolko prislo 🙂 lebo je to celkom dost, hm...no uvidime 🙂

noemi01
20. mar 2010

zvalka - pekne ked tam je les aj vodička
a že zlava nad 55 rokou to sa nas netika 😀

ale to je asi ťažko do predu niečo zajednavať kedže sa budeme asi riadiť aj podľa počasia
aby bolo pekne v juni dosť aj prši 😒

betyna8
20. mar 2010

no tak asi to bude aj u nas už zubok 🙂
tak vy planujete velky zlet?to by bola parada

noemi01
20. mar 2010

a ešte keby sa išlo na vykend vy tam berete aj mužou ????????

zvalka
20. mar 2010

pandula, alebo potom na jesen, a to uz budes ready hocikedy, nie? 😉

zvalka
20. mar 2010

no ja som myslela, ze aj s muzickami - co by som si bez neho pocala 😀 😀
noe, my sme tam boli na dovci, krasne prostredie, super majitelia, paradna strava 😉 by sme skusili nejako cenu este mozno zjednat, ktovie, mozno by dali zlavu, keby sme im cely penzion obsadili 😀 😀

noemi01
20. mar 2010

zvalka - 😀 😀
no keby ideme iba na par hodin ako stretko tak ho pošlem sa pošpacirovať do obchodou 😀

millada
20. mar 2010

noe, ja velmi nesoferujem, tak ja asi s chlapom by som išla 😀 Mozno by to bola aj vyhoda, ze by sme ich nechali par hodin s detuchmi a my sme mohli pokecat. A oni pred cudzimi by sa na dobrych a poslušnych hrali, tak by pekne au-pairky robili 😀

millada
20. mar 2010

inak, je tu aj nejaka tema, ze "Kam s detmi" alebo take niečo. Tam budu určite typy, kam sa da ist a tiez skusenosti s ubytkom, ak by mal niekto čas pokukat 😅

betyna8
20. mar 2010

no alebo by sa tam chlapci spolu "zostrelili" a okrem starostlivosti o dietatko by bola aj o nich 😀

cropina
20. mar 2010

Babyyyyy mňa vystrie, už zase mi nepridalo dlhánsky príspevok 😠 😠 😠

Ináč čaute 😀

A to stretko vyzerá super, Zuberec je úžasný nápad 🙂 Aj je tam kopec trás, kde sa dá ísť s kočíkom. Ten penzión je síce z tých drahších (my sme tam mali ubytko za 15 euri aj s polpenziou), ale zase vyzerá super a možno by fakt mohli dať zľavu pre takú hordu mamičiek 😀
No a ja tiež myslím, že aj s chlapmi, aby sa postarali o deti a my pôjdeme do Oravíc sa čľapkať 😉

noemi01
20. mar 2010

ved aj mna by doviezol a potom by asi odišiel neviem
aj kde moj vas už pozna lebo mu vypravam o vas 😀

millada
20. mar 2010

iwi, vy uz mrkvičku, vaaau. Ja sa na to tak tesim 🙂 A kašičky teda neskôr? Ja by som uz teraz nakupila 😀
Momentalne ešte stale tu stoličku na papanie hladam, ešte som neobjednala. Ale čitala som nejake recenzie, tak z tych cenovo pristupnejšich a zaroven kvalitnych, stabilnych vyšla najlepšie Fabula. Takze asi tú objednam 😉

noemi01
20. mar 2010

cropi - 😀 teba ten kon neposlucha

ja by som sa asi utopila 😀

a moj nepije možno jedno pivo za mesiac kedže stale šoferuje

saska73
20. mar 2010

zvalka - to poznám v Zuberci, tam je super. v Zuberci sme boli už x krát, aj za slobodna, s kamoškami na lyžovačkách, v lete turistika, aj s mm. Ale je to trocha ďaleko pre niektoré, nie ?

iwa - o tom kočíkovaní v pivnici som čítala sestre, tá len že " bože tí chlapi, to je neskutočné" 😀 😀 😀

Čo sa týka nášho vzťahu a narodení Maria - vzťah to celkom práveže upevnilo. Môj mm nebol nervózny ani keď najprv malý nechcel spinkať, ani sa neodsťahoval na gauč 🙂 , on totižto spal aj keď plakal 😀 a už keď som bola moc zúfala, som ho zobudila ale len keď bol víkend. Bojím sa, že ak niekedy niečo pochová náš vzťah, tak to budú manželove nesplnené sľuby rôzneho charakteru ( toto strašne na ňom neznášam, keď mi niečo sľúbi, ja sa na to teším celé dni ako malá, a potom sklamanie - mu hovorím, že pokazil moju optimistickú povahu, už sa bojím na niečo tešiť a keď vysloví len nejakú hlúposť napr., že pôjdeme v sobotu tam a tam, tak mne zovrie hrdlo a prepnem sa do režimu nas@atia 😠 .