icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

robka
20. mar 2010

pietra ja takisto nemam spania aj by som sla ale viem ze nezaspim 🙂

pietra
20. mar 2010

robka, len potom sa mi rano nechce vstavat 😅 takze tusim do hajan uz pomaly pojdem

lenuska11
20. mar 2010

Kojim,snazim sa aj ked moja neurologicka nezdiela rovnako optimisticky nazor ako ja 😠 😅
Aj ja som taka sova 🙂

robka
20. mar 2010

ved to ani mne 😀
ono asi netreba vzdy pocuvat tych lekarov ...mne napriklad maleho doktorka presne stale urcuje kolko ma spapat a keby som sa podla toho riadila tak to by bol stale hladny 😒 jednoducho mu to nestaci ☹ a niektore mesacne deti jedia tolko kolko ona chce aby Samko papal 😠

lenuska11
20. mar 2010

mamina svojmu babatku rozumie najlepsie 😉

pietra
20. mar 2010

robka, to je zvlastny postoj lekarky, vacsinou vsetky hovoria, ze babo ma dostat tolko mliecka, kolko si pyta. Vsak ho predsa nenechas hladneho

ale uz tu fakt nie som 😅 len ked z tej sedacky je tak daleko do postele 😀

dobru noc 😔

lenuska11
20. mar 2010

Dobru, pojdem aj ja, lebo nevstanem...Cafte a zajtra pa 😵

robka
20. mar 2010

zdielam rovnaky nazor 😉 no nič musim aj ja ist spat lebo ja fakt rano nevstanem 😒
dobru noc 😔

noemi01
21. mar 2010

peknu nedelu vam, prajem

saska - 😀 😀

robka - ahoj

ja si tiež myslim že dobra decka doktorka by mala o všetkom informovať a vypravať čo ako papať

tinika - vy ste už skušali papať???
ja som čitala že predčasne zavadzanie prikrmou nie je vhodne zaťažuje nevyvinute obličky a vznik alergii

lubkaeck
21. mar 2010

cafte 😉 ja chodim velmi skoro spavat, bo tento moj maly zazrak dnes uz zase o tretej reval ako pavian- cize uspat- cca do po stvrtej robota a o pol piatej hore, zase uspat a spal do pol siestej a odvtedy beham po byte 😝 uz ma to nebavi - teda maly ma bavi, len to vstavanie ma nici strasne 😖 a najviac mi vadi, ze mm nema ani naznak toho,ze cica ved spi, ja ho ponosim chvilu . sice nedivim sa ked chodi spavat o jednej v noci 😝

saska - tak to co vadi tebe na TM to vadi aj mne na mojom - sluby a ja sa tesim ako blba a houby z toho 😖 len najviac ma stve ze zacinam rezignovat a nejako sa uz na nic neviem tesit ☹

jooj inak stretko by som brala, aj gazda suhlasi, ze ma odvezie (dufam, ze to tiez nebude len slub a skutek utek) 😕 😵

noemi01
21. mar 2010

moja decka lekarka ma vždy chvali že mi dava jedničky 😀 za kojenie len tak dalej
no zlata je. pochvali maleho pekne pribera a potom aj mna

lubkaeck
21. mar 2010

noe - cau 😉

mne detska povedala ze mam zacat medzi 4,5 mesiacom a 6 mesiacom, nakoniec sme sa zhodli, ze ked ukoncime 5ty mesiac tak zacnem s mrkvou 🙂 a kasicky tiez spominala ale vraj o nejaky tt neskor a na olovrant, nie na vecerne papanie 😉 ale inak mi hovorila to co ma annag na stranke napisane, cize sa budem riadit podla toho 🙂 len musim zhonat taky maly hrncek na varenie jednej mrkvy 😅

noemi01
21. mar 2010

lubka - ☹ ja som ešte nepestovala v noci ani raz sme neplakali
to vam nezavidim

noemi01
21. mar 2010

lubka - presne aj my sme tak robili ale v knihach pišu že na večer najprv kašičky ja davala na olovrant
ale neskor ako pišeš najprv sme si zvikali na obed dlho
no ja už mam hrnčeky take maličke
skušala som to mraziť že iba ohrejem a nebolo dobre
davala som to do tej formy na lad
tak radšej čerstve

lubkaeck
21. mar 2010

noe tak teraz ti ja zavidim 😀 ale co uz narobim, musim popestovat 😉

lubkaeck
21. mar 2010

preco to nebolo dobre zmrazovane?

noemi01
21. mar 2010

lubka - no bojim sa že si to prehodi a nebude posluchať lebo je až veľmi dobručky čo ma teši 😉
ale zase už nezbedničku jednu mam nemusia biť dvaja nezbedni 😀 aspon jeden nech aj poslucha

noemi01
21. mar 2010

neviem ostala my taka guča s toho ked som to rozmrazila no lepšie asi čerstve

dnes sa asi chistame do nitri
ešte uvidim aku bude mať muž naladu 😀 dominika chce isť na trampoliny

lubkaeck
21. mar 2010

a kam pojdete a kedy?

noemi01
21. mar 2010

a moja zbožnovala mesko zo zemiačikom rozmixovane
tak kuracie prsia som nakrajala na maličke kusky a potom zamrazila take mini baličky 😀

noemi01
21. mar 2010

trampoliny mate v mlynoch 😉 tam sa vyskače
a chcem pekne šatky pre nu neviem či niečo maju v cocodrile alebo v tesku

kedy neviem muž stale spi 😒 ja by šla radšej rano okolo 10

lubkaeck
21. mar 2010

noe - vidis, ja ani neviem ze mame trampoliny 😀 noo tak to budem pravdepodobne este kocikovat o desiatej 😉 ja byvam tak do jedenastej vonku, podla toho kedy odchadzame 🙂

a kedy budes vediet ze kedy idete?

noemi01
21. mar 2010

lubka - no už vieš kam budeš s malich chodiť skakať 😀 😀
tak do 11 by sme asi už mohli biť v nitre
maš to po ceste???
tak sa zastav 😉 musim muža zobudiť a povedať mu že dominka chce na vylet 😀 hadam vyhovie 😀
ako ti dam vedieť ???????

meinkonka
21. mar 2010

ja ze budem prva a kukaj tu na nich 😲 oni v nedelu rano uz stihli pol strany zapisat 😀 😀 😀

noemi01
21. mar 2010

mein - ked ťa tu mam chcem sa spitať tvoj mali ma ešte ten fliačik čo mal od narodenia???
my ešte mame na čele

meinkonka
21. mar 2010

milli no ja tak vacsinou o 8 zarezavam, niekedy o 9 a vynimocne o 10. a mm spolu s nami. maly je totiz uz o 5 max 6 hore.

iwa aj my mame fosforeskujuci cumel

my uz sme pred 7 boli na prechadzke v obchode a maly uz spinka na dvore

a diky za podporu, ste moje zlatule 😵 😵 😵 😉

lubkaeck
21. mar 2010

mein - no niekto si vyspava a my s noemi uz zarezavame 😉

noe - ja to mam cca 10 minut pesi od cinzaku 😉

lubkaeck
21. mar 2010

mein - noo tak citam, ze to tiez nemas vesele s tym spanim 😒 ale ty mas aspon dom, ze supnes kocik na dvor a hotovo 😅 no co uz ked my len bytik a aj to balkon nam zrusili, bo zatepluju 😠

meinkonka
21. mar 2010

stretko??? ja by som velmi rada isla, ale pochybujem, ze to financie dovolia 😢

meinkonka
21. mar 2010

ja som ZA sukromnu temu 😉