icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

cropina
21. mar 2010

Dobré ránko, vy ste inak akčné takto v nedeľu zrána 🙂

Mein, Noemi, aj my máme stále to V-čko na čele a vzadu nad krkom fliačik 🙂 To sú asi nejakí supermani 😀

S tým prikrmovaním sa to stále mení, ja som počula informáciu z alergologického kongresu, že medzi 4. a 6. mesiacom sa vytvára tolerancia potravín, preto je dobré už vtedy zaradiť príkrmy, aby si organizmus tú toleranciu vytvoril a nebude potom alergicky reagovať. Tak neviem 😖

hermiinka
21. mar 2010

vy pisete ako dracice, ani som vsetko neprecitala, len tak zbezne.
mein rozvod sme po narodeni marka zacali akosi riesit aj my, zda sa mi, ze sa nas vztah akosi kazi, ovela viac sa hadame no a vtedysi vykricime vsetko mozne. dufam, ze je to len chvilkova kriza 😒
beruska drzim palce, aby ste to zvladli 🙂
aj my mame tie flaciky na cele a vzadu na krku 😀

aela
21. mar 2010

ahojte kocky, vy ste toho od vcera straaasne vela popisali na to, ze je vikend 😀

my mame za sebou prvu noc mimo domu a mimo postielky 😀 mama s tatom mali mejdan u krstnych a miska spinkala vo vanicke v kociku a spala lepsie ako doma 😀

aela
21. mar 2010

xi mm mi rozpraval, ked bol kocikovat, ze strasne velky hluk vonku a auta ,tak rozmyslal, kam ist, kde nie je hluk, tak nie aby do parku isiel, ale on s nou isiel na cintorin, ze tam je pekne ticho a su tam lepsie chodnicky 😀

cropina
21. mar 2010

Aela no tvoj muž je tiež expert 😀 😀 😀

robka
21. mar 2010

dobre ranko
milli ocitla som sa v Poprade 🙂 pochadzam z Banskej Bystrice 🙂

tami nevadi v pohode mna zase nenapadlo sa ta opytat ze ci nevies o nejakej teme 🙂 ako dopadlo to ockovanie?mi stale este niesme zaockovany lebo drobec mal sopliky tak to odlozila ideme az v utorok 😒 uz teraz asi nebudem ani spat ☹

cropina ja som počula to iste ale tiez uz neviem lebo vsade clovek pocuje nieco ine 😉
inak aj mi mame taky fliacik vzadu nad krkom ale uz je to slabsie asi to mizne 😉

cropina
21. mar 2010

Robka aj ja som z BB 😉 Kde si bývala? A ako si sa ocitla v Poprade? (juj ale som zvedavá 😀 )

robka
21. mar 2010

v pohode ved som tu nova 🙂 byvala som v Sasovej a v Poprade som sa ocitla este ked som do skoly chodila, sme sa tu prestahovali mamka kvoli robote ale do BB chodime casto lebo ostala tam moja babka 🙂

pietra
21. mar 2010

nahodou aj aelinho mm celkom chapem s tym cintorinom 😀 Vsak naozaj, kde najdete vacsie ticho a klud? a ani sa vam nikto nemota pod nohy 😀
nakoniec zacnem lutovat, ze ziaden cintorin nemame blizko 😀 😀

aela
21. mar 2010

inac kocky to stretko by asi najlepsie bolo tak v priebehu juna, kym sa este nechodi na letne dovolenky a my nemame zatial auto, tak keby sa tam dalo aj nejako rozumne dostat 😀 😀

pandula
21. mar 2010

ahojte neviem o com pisat len ze sa mame dobre.
dnes rano sme vyuzili nasich po rannom kojeni sme im ho odovzdali a este 2 hodky pospali 😀 posledny krat bola takato sanca.

moj isiel do obchodu ide robit pizzu domacu a ja by som mala zacat troska upratovat ale sa mi nechce

trimi - sa mi zda ze skoro prikrmujete??? !!!! podla mna je blbost ze to doktorka radi tak skoro

pandula
21. mar 2010

no ved to aela. ja tiez nemam auto tak asi tazko sa niekde do hor dostanem len tak 😒

pandula
21. mar 2010

aela - na cintorine su rovne chodnicky 😀 😀 😀 no neni to zly napad musim manzelovi uznat lepsie ako iwin v pivnici 😅 😀

pietra
21. mar 2010

nezda sa vam, ze ti smajlici teraz v novej verzii tak nejako cudne vyskakuju nahor? 😕

pandula
21. mar 2010

presne pietra, hned som si to vsimla 🙂

meinkonka
21. mar 2010

myslela som ten fliacik na krku nie na temene 😀 🤐

meinkonka
21. mar 2010

ako nahor ? ale uz ma kon neodhlasuje ked tu dlho nie som. to mi vadilo 🙂

pietra
21. mar 2010

mein, nie su zarovno textu, ale su posunute vyssie. Dokonca sa mi uz v inej teme stalo, ze smajlika nebolo vobec vidno, lebo ho prekryval text predchadzajuceho riadku

lubkaeck
21. mar 2010

ahojte 😉

juuj baby ale je ta noemi kocka 😵 😵 😵 a maly damianko s tym dudlom bol na zozratie, len to moje cudo sa zacalo budi tak som musela ujst, bo to by prebral cele mlyny keby zacal kricat 😀 😀 😀 a inak aj muza ma fesaka 😉 aj pusu som dostala 😀

aela
21. mar 2010

lubka a kde si ty bola s noemi?

meinkonka
21. mar 2010

baby, este mate fusak v kociku??? lebo u nas je 12 stupnou a mne sa to zda dost teplo. a mne bolo vo vetrovke teplo. tak som malemu fusak vybrala a dala tu hrubu spanielsku deku zavinovaciu a pre istotu este prekryla dalsou dekou zlozenou a oblecene ma teplacky, body s dl. rukavom a overalik. 😕 podla mna je uz na fusak teplo

hermiinka
21. mar 2010

ahojte.ja som tu len na skok. mein my sme boli na prechadzke a maly mal body mikinu teplaky ciapku a bol v spanielskej deke a myslim ze mu nebola zima, bol taky akurat teplucky. ja uz fusak nedavam cely tyzden 🙂

lubkaeck
21. mar 2010

mein- ja som este fusak mala, len ja mam taky tensi, a ma super funkciu, ze prekryje drobcovi tvar a on ma sero tak buva 😉 ale uz ho tiez vyberiem 🙂

aela - boli v nr, ja som potrebovala kupit malemu capice, tak sme sa stretli 😉

pietra
21. mar 2010

ja som uz tiez fusak vybrala. A marco teraz chodi von v body s dlhym rukavom, na tom dlhorukavove tricko, pancusky, teplaky, ponozky a bundicka. Cez tyzden bol aj bez pancusiek, ale to mal zateplene nohavice. A prikryty je obycajnou dekou

aela
21. mar 2010

ja mam este fusak v kociku, ale nie je nejaky extra hruby a mala ma len body a dupky a kombinezku v nom a ja este v zimnej bunde chodim, lebo ja som zmrzlina, to asi preto, ze som uz taka stara korcula 😀 😀 😀

hermiinka
21. mar 2010

baby a ideme si urobit sukromnu temu?? potom na mna nezabudnite 😅

meinkonka
21. mar 2010

dievcata, zajtra nas cakaju oblicky, bojim bojim. drzte palce

zvalka
21. mar 2010

Mein,drzime.neboj nic, bude to oki 😉
no lubi,noe aj na fotkach je kocka ako inak by to bolo nazivo 😉

pandula
21. mar 2010

lubka od koho pusu od manzela? 😀 😕

no tak aspon vieme preco tu dnes nepise herecka !

cropina
21. mar 2010

Mein a čo máte s obličkami?
My sme boli na kontrolnom sone obličiek v piatok a už je to OK 🙂