Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
a dedo este pred odchodom vytasil £20 na plienky 😵 zlate od neho to bude zasob
no ved to rodina je dolezita hlavne ked aj ta nasa rozrasta a mojho priatela rodina stoji za nic !
kamarati su dobry na party a cez vikendy ale nikto nema na mna cas a ani sa nedivim. kazdy radsej do baru nez babo pozriet aspon viem ze ma tu nic nedrzi 😉
ale bude to tazke a ako to tvoj brasko zvladal iwus? zvykli si ???
inak myo cau 😀 😉
jasne Luci. Ked najdeme nieco lacne a vhodne, tak by sme aj my prespali tam. Uvidime. Casu je este dost do leta, len to ubytko treba tak zarezervovat cim skor. Inak bude vsetko obsadene. Ked sa ktomu dostanem tak nieco vyguglujem.
😀 ahoj
pandula zvykli si, len si pracu nevedia najst, tak dojsu ku mne byvat na chvilku a hladat robotku tuna....inak my sme sa im divili, ze idu spat na vychod - ale chceli byt konecne apson trosku s rodinkou 😀 😀
pre mojho nieco najst bude tazkeee 😒
toho sa najviac bojime
vsimli ste si temu december 2010 🙂 ? My sme takto pred rokom este netusili, ze cakame babo. Vlastne sme ho len pred par dnami splodili okolo 18.3. A vy kedy? 😅
np stretko uvidime, s dvomi detmi je to tazke....ked manzel nechce ist.
Ale v BA pred tym expom vas radi uvidime. 😵
trpezliva my okolo 17teho 😉
wow oni uz konikuju ja az v maji prihlasila... v aprili som sa len dozvedela na narodky 🙂
ake expo a kedy? zase mi nieco uslo 😠
baby co si chcete dat spravit fotky ....na happy foto maju 10x15cm za 0,06€ ....plati do 31.3. tak sup sup objednavat 😀
zajtra bude rok co som si tehu test robila a posielala mms-ku mm 😀 😀 😀 😀 ze dve ciarky a aj rok co som prestala fajcit 😀 😀 😀
my sme splodili babulku 23.3. 🙂 oslavovali sme s drahym jeho aj moje narodky 😉
trpezliva ja som mala poslednu mrchu 21.2.2009, takze niekedy okolo 6-teho sme spachali Simonku 😀 😀 boooooze jak to leti...
jaaaj je to zazrak zivota rok dozadu som este fakt nic netusila a teraz mi tu krici do ucha maly a hrkaaa tou hrkaaalkou ze ohluchem 😀
no ja som oteho 13teho a 27ho som sa dozvedela ze som tehoska 😉
vitam nove clenky 🙂
no my sme sa dnes uchodili 😝 stretla som sa s kamoskou po 10 rokoch 😀
pandula - vidis, ja mam taky isty problem ako ty a to byvam na SVK, no v meste kde som nevyrastala a nikoho tu nepoznam 😨 ale tesim sa na babonr, ked bude teplucko, tak ju znasilnim na prechadzku 😉
inak - babo, hrmi- krasne babatka 😉
saska - pridite aj do NR na vystavu, ja tu blizko byvam 😉
trimi vy na narodky plodili a my na moje robili test 😉
Ahojte 🙂
Jeeej to je super že už december 2010 🙂 🙂 🙂 Ku nám prišiel krpček do bruška 12. marca a testík pozitívny bol 27. marca. Teda už 23. a 24. tam bol duch, ale tomu som neverila 😀
lubka ja som tiez dostahovalec a nemam nikoho na kocikovaie 😉 🙂 ale zatial my to nevadi nejako 😀
lubka jaaaaaj jaky flegmos 😀 😀 😀 na zozranie je... 😀 😀
ideme na postu po balik azajtra ma caka zase ockovanie so synatorom na 11 rokov 😀 😀
iwi ty mas este 2 deturence k tomu to by mi postacilo 🙂
lubi ved to je jedno ci 2000 km alebo 200 od domu je to vzdy daleko. 🙂
to uz je riadny chlap a kraasne si tam sedi lubka ved vy budete mat 5 mesiacov coskoro ze?
baby a viete co je na tom sranda, ze takto o rok uz polovicka z vas bude znova tehu 🙂 . v aprilovkach ked mala Lili 1.rok, tak sa to zrazu rozsuplo a teraz uz tam mame aj 12 tehotnych alebo dvojnasobnych mamiciek. 😵 😵
Ľubi malý nemá chybu 😀
Ináč k tomu ubytku, aj toto je super http://www.janosikovdvor.sk/
A dá sa prenajať celá drevenica 😉
Alebo niekde na Liptove je aj krásne, aj relatívne lepšie dostupné odvšadiaľ ako Zuberec a dá sa tam ubytko lacno zohnať.
trpezliva - tak to nehrozi jedine ze nejaky accident !!!! 😉
pandula - noo 5teho budeme mat 5 mesiacov- juuj leti to 😉
nestraste s druhym tehu 😕
je to tam krasne my sme boli na orave v lete aj s bruskom presli sme kopce 😉
ja len fakt bojim ako sa tam dostaneme s malym ...
vy nemate co robit? 😀 vsak vas nestiham ani len citat

pandula samota je des co? brasko takto dosli po 8 rokoch z Irska nastalo, lebo uz im vsetci chybali 😉 🙂
j777 uz mi pisala, ez mi mliecko pposlala, tak konecne budeme mat na dva mesiace pokoj s nakupmi....