icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
23. mar 2010

cropina - šikovny moj je v tomto lenivy on prsty iba v pusinke
dominika my už knihy chitala a on nič
ake su tie deti rozdielne

hermiinka
23. mar 2010

aj vam tak blbne konik? ked dam F5 aby sa mi nacitali nove prispevky tam ma vypne 😨 nechapem 🙄

meinkonka
23. mar 2010

mne sa to tak paci, ako zo dna na den robi pokroky. sak tie nase detvaky zachvilu budu mat 18

barbarka
23. mar 2010

ahojte.
fesak buva, tak som tu 😉
meinka ani nehovor minule som si tak skusala predst avit ze z neho raz bude velky chlap, no hroza pomysliet 😀

pietra
23. mar 2010

tak som mala napisany prispevok, ze mne konik nevypina, len je spomaleny a hned mi to nezobralo prispevok 😠 a nevedela som sa dostat do temy
Asi stale odstranuju nejake vady novej verzie a preto to tak blbne

hermiinka
23. mar 2010

no asi preto to je 🙂 ale nervy ma chytaju ked mi to vypina 😎 ja som nervak to preto, a preto ze nesiel ani FB ale uz ide 🙂

noemi01
23. mar 2010

aj mne to blblo

janula17
23. mar 2010

hermi - ja som tiez donedavna uspavala na rukach a potom prekladala do postielky ale uz ma to otravovalo tu s nim pobehovat. Inak to ho svokra tak naucila, furt ho len na rukach nosi 😠 Teraz som to zaviedla tak ze ked vidim ze je unaveny a pospal by si tak pekne zabalim a polozim do postielky. Najprv kukal ze co to robim, teraz este trosku revy, ale take ze "nechceeeem tu byyyyyt" a do 5 minut spi v pohode. Tak sa mi to paci 😉 Len vo stvrtok zase dojde svokra na cely den tak jej to budem musiet hned skraja vysvetlit aky mame novy rezim

babiny este som vas chcela poprosit, napiste mi ako si podkladate tu postielku a kocik, cim to vypodlozite?? Nam by sa to tiez zislo, kedze grckame odusu

noemi01
23. mar 2010

pietra - kristinka ti ide v septembri do školky???????
tak si moc nepospi 😉
mojmu tych 10 hodin spanku stači v pohode

noemi01
23. mar 2010

janula - a maš recht 😀 svokruše
moj už spoznava ludi a svokra sa mu nepači 😀 ked sa na nu diva pusinku hned otrči a iba slzičky začnu tiecť
pisala - som na druhej strane daj vankušik tenši pod hlavičku v kočiku 😉
a pod postielkou mam zrolovani uterak osušku na pod madracom na jednej strane tym padom to mam zo šimka (30%)

noemi01
23. mar 2010

pokom to ten moj syn ma 😀 😀

ciefulik
23. mar 2010

ahojte,
ste sem včera pridávali fotky spiacich detí, mne sa nedalo prihlásiť, bolo to nejaké spomalené 😠 .
tak pridávam teraz, fotka sa volá "nájdi ma" :o)))

aela
23. mar 2010

ciefulik, xi xi mila fotke, malicka je tam uplne stratena v tej velkej posteli 😀

ciefulik
23. mar 2010

chi, však ju na tejto zmenšenej fotke naozaj ani nie je vidno 😀 😀
červený dudlík medzi poduškami 😅

pietra
23. mar 2010

noemi, tu je so skolkami velky problem ☹ a nechcu brat deti, ked je zena s druhym doma. Ale tak dufam, ze "motyka vystreli" a zoberu ju, lebo kolektiv jej veru chyba. Len este musime plienky na spanie odstranit 😅

hermiinka
23. mar 2010

cief super 😀

pietra
23. mar 2010

janula, ja som postielku podkladala pri soplikoch a teda najlepsie sa mi osvedcilo najst dve rovnako hrube knihy a tie strcit pod nohy postielky. Matrac teda ostal bez roznych hrbolov a prechodov (ked som to podlozila uterakom alebo niecim podobnym).

pietra
23. mar 2010

cief, si si ista, ze v tej posteli Lindu aj mas? 😀 😀

pietra
23. mar 2010

my sa dnes von asi nedostaneme, najprv kika odmietla vyliezt z postele, teraz uz skoro hodinu ranajkuje .... Marco si uz aj slofika stihol dat 😀

hermiinka
23. mar 2010

u nas je akosi divne, rano hmla, potom svietilo slnko a teraz vyzera ze ide prsat 😕 tak neviem teraz ako to dopadne, ci pojdeme von

janula17
23. mar 2010

cief - ja ju tam nevidim 😲

hermiinka
23. mar 2010

pietra tebe marca s c normalne zapisali na matrike?

ciefulik
23. mar 2010

my máme dnes taký "zdravý" program - pohrabať 3 áre trávnika 😅 tatino včera rekultivoval
takže prechádzka dnes nehrozí, bude sa buvičkať v kočíky v trávičke 😉
idem zhodiť pyžamo a hor sa do práce))

noemi01
23. mar 2010

ciefulik - 😀 😀 😀 hladam hladam a už vidim 😀

pietra - tak to je taka blbosť to aj u nas robia ked si prazdniny musi biť doma ako mne to nevadi
ale takto ked je v školke viac porobim
aj idem s malim na prechadzku pri dominike by sme nenabehali 3 hodiny v kočiku 🙂
ešte mate plienky??? my sme ešte pred druhim rokom nenosili
ale v školke sa raz pocikala tak tvrdo spala

ciefulik
23. mar 2010

jani, medzi vankúšmi je biele a potom minihlava s dudlom 😀

noemi01
23. mar 2010

medzi vankušikmi ma hlavičku

noemi01
23. mar 2010

my od rana už spime druhy krat
teraz pri otvoreneom balkone sa mu pači

pietra
23. mar 2010

herminka, bez problemov, ani sa nad tym nepozastavili. Ale co som si predtym zistovala (este v tehu s kikou), tak staci, ak dane meno existuje v nejakom inom narode a Marco je tak zname meno, ze tam niet pochybnosti,ze ho Taliani maju. Meno vybral mm a ja som si dala podmienku, ze ked uz "marko", tak pisany po taliansky 😵

pietra
23. mar 2010

noemi, ano, kika nosi na spanie este plienky

hermiinka
23. mar 2010

no lebo mna sa v porodnici pytali ci marko s k alebo c, ale my sme sa zasa dohodli ze s k, ved rozdiel je len na papieri cita sa rovnako 🙂