Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
pietra tak mas co robit 😀
nas sa zase pitali či dlhe A či kratke
dali sme dlhe a na druhy deň sa narodil damian s kratkim A 😀
a zevraj je to tento rok velmi oblubene meno, minule som to niekde zacula
noe mne sa tiez do mena damian hodi dlhe A, ale kolko ludi tolko chuti 🙂
aj ja som chcela marca .............a vlastne ja som tych mien vystriedala ešte v den porodu som nevedela ake dame 😀
no veru noe, my sme sa az pred porodnicou s mm dohodli na mene 🙂
herminka - 😀 ja som mu dala 3 na vyber a ked už bol na svete tak som si všimla meno mojho synčeka až ked mi dali štitok na ruku 😀
konečne cez vykend bude sa meniť čas tak sa im to posunie
otvorila som balkon nech sa mu lepšie spi a sused musi akurat fajčiť 😝 všetok smrad my ide do bytu to aby som ani nevetrala 😠
noe ale pekne meno ti vybrali 😀
ludia marko tak tlaci ze sa mi komplet cely dogrcal, to sa nam este nestalo veru 😨
noe, esteze vam na ruku davali meno, keby ti dali len cislo ako mne, tak ani nevies, ako sa malicky vola 😀 😀 😀
inac pri prvej dcere som mala chlapcenske meno tiez nachystane marko, lebo vtedy som nevedela, co to bude, ale vecicky a deku som mala nachystane do porodnice ruzove 😀
mená rozoberáte - no my sme nemali ani šajny o mene, vôbec nič sa nám nepozdávalo...a tak raz po skončení filmu bola v titulkoch Linda, sme sa s mm na seba naraz pozreli a máme Lindušku 😀 😀
my dnes aké obedové menu sme dali - mm si upiekol diviaka s varenými zemiakmi a ja cestoviny s lososom a krevetami 🙂
ciefulik, aj mne sa linduska paci, ale mm vsetky moje navrhy zamietol a este sa mi paci aurelia 😀
ciefulik ty jes krevety a kojis???
ja ze to sa nesmie 😕 ja mam total abstaky aj cele tehu nic 😒
pandul aj ja som uz jedla krevety 😉 aj sushi 😅 a teraz bastim zraloka
sme si s davidkom tak krasne pospali teraz ho isla kamoska vyvencit tak sa aj na jest stiham
k menam my mame dávidka , v skole som nevedela ze moze byt aj david a tak som jednemu zle povyplnala vsetky papiere, este ze na vysvedcku to uz mal spravne - riaditelka si to vsimla, tak som chcela pekne z dlhym
my sme meno kristinka mali vybrate davno pred tym, ako sme vobec zacali snazilkovat. A vtedy sme vybrali aj meno marco. ja som to sice chcela zmenit na dominik alebo michal, ale mm sa to nepacilo, tak ostal marco
krevety by som si tiez dala, vraj by sa to nemalo, ale zas ak babo nejako nezareaguje, tak preco nie. Skor by som sa sushi bala
barbarka, ty si ucitelka? coho? (teda ak mozem byt taka zvedava 😅 )
pietra tiez som potom mala vycitky ze ci som normalna 😅 ucitelst vo 1.stupen 🙂
pandul, ja jem všetko okrem strukovín, zeleniny na K, brokolice a surových vecí...aj kávu pijem, veď nám to priamo v pôrodnici na prednáške o kojení povedali, že 1-2 slabé nescy sú ok, nesmie sa zrnková káva a v tehu som na začiatku tiež pila na odporučenie mojej dr, keď že som mala tlak 85/50 a odpadávala, tak že radšej kávu ako sa niekde vystrieť :o))
a že sa krevety nemôžu som ani nevedela...a prečo nie? veď keď sú tepelne upravené, pár ks nemôže vadiť, či??
aj sa som učiteľka :o))) nemčinárka, ale učila som aj všetko, čo bolo treba - že dejepis, zemepis, telocvik, hudobnú, výtvarnú atď 😀 ale už som od 2004 mimo školstva
ahoj mamicky 🙂
my sme meno mali vybrate uz roky ale pre chlapca 😉 a asi od 7 mesiaca sme vedeli ze bude dievca, tak ja som chcela Aishu, ale mm sa buril, ze on nechce take meno, hoci mne sa paci a aj by sa hodilo k priezvysku, a nakoniec on vybral meno po ceste do porodnice 😎 mali sme este vo vyberovom konani: Sofiu / velmi popularne/ Lenku, Shannon. Tak myslim ze nakoniec vybrat dobre 😀 aj ked vsetkych starsich vzdy napadne Amanda Lear - ta spevacka, haha 🙂 🙂
pandul - ja krevety, musle, dokonca aj pecienku 😎 ved nie v restike, ale doma si urobim 😉 tak viem, aspon z casti, co tam davam 😀
baby mm nalieha, aby sme uz tento rok "zarobili" braceka, ci sestricku 😒 ale som na pochybach, ci to nebude skoro, viem ze uz by sa narodilo az o rok, ale nebude to malo cca. 1,5 roka rozdiel???? 😅
noe- aj mne sa paci Damianko, dokonca ho mame vo vybere na chlapca - ale druheho 😵
cief- tak ty mas pevne nervy, ked si bola ucitelka 😀 😀 😀 😀
kim, práveže ja moc pevné nervy nemám, vyvažovala som to tým, že som bola prísna /ale férová/ a celkom to fungovalo
ale viac ma baví dospelákov učiť, to som aj posledné roky viac-menej robila popri ostatnom
cief, no tak to v nasom skolstve chodi, ze sa nakoniec uci vsetko 😀 😀 to poznam 😀
ja som ucila slovencinu. Ale viac ma bavilo ucit slovencinu ako cudzi jazyk, k tomu by som sa aj chcela vratit. Aj ked aj praca s pubertakmi mala svoje caro 🙂
cief, pretoze vsetky dary mora a aj morske ryby su zaradene medzi alergeny, preto by sa nemali
kim, to musis vediet ty, kedy sa citis na druhe, no nikto iny za teba nerozhodne. Napr. sesternica ma deti po 13 mesiacoch a vravela, ze prve dva roky boli velmi narocne, ale zas je medzi nimi taky maly rozdiel, ze si velmi dobre rozumeju. Ja by som zas tak maly rozdiel nechcela, lebo to mas dve babatka vlastne a to by som uz fakt nevedela, kam skor skocit. Medzi mojimi detmi je 2,5 roka rozdiel a tiez je to niekedy narocne,ale kika uz aspon pochopi, vydrzi, pocka, vela veci zvladne sama bez mojej asistencie, .... takze ja by som menej ako 2 rocny rozdiel nechcela, ideal pre mna je 3
fiha tolko nas tu je uciek 😀
viem ze su to alergeny ale ja uz som aj rajcinku zjedla a tych alergenov je strasne moc to by som ani nejedla. malemu zatial nic nebolo.
rajčinu jem skoro každý deň a ok, však vraveli, že treba vyskúšať 😅
no, idem pokračovať v hrabaní trávy, už si ruky necítim, ale striedame sa s mm a Linduš robí dozor z autosedačky na kočári :o)
pietra no ziaka uz pre teba mam !!!! 😀
krevety mozu sposobit alergicku reakciu podobne ako arasidy
ja jem vsetku zeleninku aj na k ale kapustu som nemala zatial a brokolice sa neviem dojest a malemu neprekaza
je to fakt individualne. kim pecienku som mala troska v tehu doma v plnke 😅 ale fakt len troska inak nejem pecienku tak naco teraz.
sameee ucitelky tu mame ! 😉 😀
a tiez sushi by som asi este nejedla ! ked tak si k tomu daj vela zazvoru barbi nastruhaneho 😀 znici to parazity v surovom mesku
ja si tiez myslim, ze treba po troskach skusat. A ak rodicia nie su alergici, tak ta opatrnost nemusi byt taka velka. Surovu rajcinu by som sa bala vyskusat, ale tepelne upravenu som uz jedla
inak aj na tu kavu sa roznia nazory, tiez som pocula, ze 1-2 slabsie sa denne mozu, aj v tehu som si davala. Aj pri kike. Ale tesne pred narodenim marca som zas citala, ze ten kofein aj tak prechadza do mlieka a aj to male mnozstvo moze byt pre babo problem, ze ho odstranuje strasne dlho (niekolko dni) a teda pravidelne pitie kavy vlastne zatazuje oblicky. Takze pri Marcovi radsej len bezkofeinovu kavu pijem

herminka, vsak hej, cita sa rovnako. Mne sa to s c viac paci a aj taliancina je moja srdcovka, takze nebolo o com. Uz len decka aj taliansky naucit 😀