icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

hermiinka
26. mar 2010

caute my od stvrtej hore boze ani poriadne nevidim 🙄

zuzankaro
26. mar 2010

bre ranko aj my sme nejaki zasopleni, dufam ze sa to nezhorsi, maly sa brani zubami nechtami ked mu zacnem vysavacom odsavat a joj a zas kycha, tak som tiez zvedava co den prinesie 😒 a dnes od 5:30 vykrikovaaaal, vyhukoval ach jaj, kedy sa normalne vyspime ...

hermiinka
26. mar 2010

zuzankaro normalne sa vyspat je moj sen 😅

saska73
26. mar 2010

iwa - túto som objednala, ešte mám aj 10% dole z minulej objednávky
http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/cestovni-pos...

saska73
26. mar 2010

zuzankaro a kdeže to soplíky chytil?

Včera som mala návštevu z roboty, malý úsmevy hádzal na všetky strany, na rukách sa nechal ponosiť, úplne herec na oscara, potom všetci odišli a zostala jedna kolegyňa a rozprávali sme sa, malý si na postely ležkal, hral sa a v tom taký rev spustil, už som si robila výčitky, že som veľa zelenin.šalátu zjedla, schytím ho , dám na prebaľovák, vyzliekam, že mu bruško pomasírujem, prebalím,...a to on reval od jedu, že sme si ho chvíľku nevšímali, potvora malá - ten s nami bude cvičiť

meinkonka
26. mar 2010

caute,

saska co je to ta saturejka? to potom strukoviny nenafukuju? a nemeni chut jedla?

meinkonka
26. mar 2010

cief, co znamena malo? som tu minule supla clanok, ze jedna odbrnicka detska z detskej nemocnice v BA zastava nazor, ze v 3.mesiaci je ok, ak deti priberu 70-110g tyzdenne. tolko snad ma nie?

iwa1
26. mar 2010

Saska a ako je to s postovnym? lebo paci sa mi a normalne tazko uvazujem ze ju objednam 🙂

zuzi aj simca reve kd jej vysavacom taham sopliky, ale rucnou tak nevytiahnem 😒

saska73
26. mar 2010

iwa - objednávka nad 60€ poštovné grátis, ja si to nechávam UPS kou až domov doniesť zadarmo a platím bankovým prevodom vopred ale dá sa aj na dobierku ale to je tuším 2 alebo 3 € navyše

meinkonka- bylinka, trošku pikantná chuť ale musela by si jej dať veľa

saska73
26. mar 2010

iwa a jedna je tam ešte lacnejšia postielka za 45€ ale mne sa páči táto, aj farebne

iwa1
26. mar 2010

aj mne sa paci tato, lebo ma dve polohy 😉 co si este objednavala? ze mas nad 60€?

saska73
26. mar 2010

iwa - ponožtičky, jedno bodynko, plastovú knižku, a froté osušku 100x100cm

iwa1
26. mar 2010

iede vam FB? lebo mna vyhodilo, ze udrzba stranky 😕

pietra
26. mar 2010

ahojte 🙂

pri UPS neplatte tovar dopredu, nechajte si len na dobierku. Ti blbci v podmienkach maju, ze tovar mozu dat komukolvek na adrese a adresou chapu cely panelak 😠 😠 uz sme sa tam niekolkorat stazovali, ze drahu vec len tak niekomu dali v dome, prvemu, kto vyliezol z vchodu a toto nam vzdy pri podani staznosti povedali. Mne dokonca jeden ich dorucovatel vynadal, ze sa ku nam musel trepat dvakrat, lebo som mala tu drzost si objednat tovar a potom nanho necakat doma 😠 Takze keby zalezalo odomna, tka UPS nedam zarobit ani na slanu vodu, drzakom drzym arogantnym. Som zvedava, keby sa niekedy ten tovar stratil, kto by nahradil skodu

iwa1
26. mar 2010

no mne uz Simcadlo spi, dnes von nepojdeme, ked tak len do lekarne kupit ten detsky nasivin 😒 a hlavne , ze je krasne...

ja som spokojna s DPD - mozes si kontrolovat cez net kde je tvoja zakazka a volaju ti pred dorucenim, takisto GLS alebo tak nejako sa volaju...

zuzankaro
26. mar 2010

sopliky asi chytil ked sme boli na sono obliciek na antolskej, vydychana chodba plna bacilov, kopa ludi sa tade prechadzala, potom sa vetralo, maly spoteny ... joj ako nenavidim nemocnice 😝
vytiahla som mu kopec soplikov, teraz papal a zase mal plny nos, potom sa cudujem ze chuda nemoze poriadne mlieko tahat ... ked ma stale plny nostek 😝

noemi01
26. mar 2010

ahojte dnes rano o 7 bolo krasne vonku

schudla som dalšie 2 kila ani neviem ako 😕

pietra
26. mar 2010

noemi, juj, to schudnutie ti zavidim. Ja nielenze nechudnem, ale este sa na mna aj 2kg nalepili 😠 😠 Nechapem, preco teraz nejdu dole, ked po kike tak krasne isli

saska73
26. mar 2010

pietra - to fakt máš takéto skúsenosti, lebo ja naopak len dobré, vždy volajú dopredu, dohodneme sa, ked som nebola doma, v pohode mi to priniesol k rodičom, inokedy pekne vyniesli až hore, a keď som ich raz ráno 6.50 nepočula, tak mi prišla smska, že to zložili v sklade tam a tam a vydajú to na môj občiansky preukaz

saska73
26. mar 2010

noemi - aj ja chcem chudnúť, takže hovoríš, že na stretávke budeš za missku, hop missisku ? 🙂 😉

zuzankaro
26. mar 2010

noe gratulujem, ja moju vahu mam stale rovnaku ako som po porode prvy mesiac schudla 10kg, tak uz ani gram 😒 keby nemalo prist leto tak je mi to zatial jedno, ale ja a plavky to je tak komicka postava 😖

j777
26. mar 2010

ahojte 🙂
dnes mi to ide..som vyliala na koberec cely nasivin, takze ten nam uz nepomoze, na stol som vyliala celu salku s vodou ..a to je len rano...

noemi01
26. mar 2010

no vy ste toho včera popisali mam čo čitať 😀
najprv musim pozdraviť LIU 😀 😀 vitaj zatulana ovečka
ako sa ma malička???
to na nožičke može biť exem nema niekto niečo podobne v rodine???

ciefulik - ja som ho nechcela priputavať ked spi nech sa da na bok pekne 😉

trimi - ona ti sedi v tom kibliku ????????? 😕 inak je to chutne
my mame asi zo 10 kačičiek 😉

j777
26. mar 2010

docitavam - rush sa smejem na tych chlebickoch,ja som na tom tak isto, za cely zivot som ich tolko neporobila a zajtra, pozajtra ma to caka opat 😀 😀

pietra
26. mar 2010

saska, my teda hlavne riesime tovar mm firmy, ked sa napr. veci vracaju z reklamacie, velkosklad mimobratislavsky ich posle a podobne. A nie raz mi bola zaklopat suseda, ze prevzala balik. Mne nevadi, ze to prevezme jedna z nasich susied, lebo ich poznam a viem, ze by si taku vec nenechala. Ale ide mi o princip, ze oni tovar v hodnote napr. 1000€ a viac si len tak daju komukolvek a ani len obciansky si nevypytaju.
Mne sukromne tovar niesli dvakrat, prvykrat som este robila, s chlapikom som volala asi 4 dni, lebo domov mi ho chcel priniest len medzi 10-13, co je uplne nemozny cas pre pracujuceho cloveka, slubil, ze ho prinesie do prace, tam nakoniec neprisiel, .... nakoniec ho isiel mm vyzdvihnut osobne. A druhykrat som dvihla telefon, s chlapikom som sa dohodla, ze o hodinu pride, prisiel asi 3 a este mi vynadal, ze tam uz raz bol a ja som nebola doma a musel sa sem trepat znovu. A co som ja jasnovidec? mal predtym zavolat. To som si objednavala tricko s obrazkom na zelanie a to som podla neho mala 10 dni trcat doma a nikam nechodit? Takze ja kade chodim, tade robim UPS antireklamu, lebo ich pristup ma vazne hneva a hlavne ten arogantny postoj, je to tak a basta. Pritom mm nerobi problem si to ist osobne vyzdvihnut ku nim, niekolkokrat ich o to prosil a oni si trvaju na svojom, ze to radsej daju neznamemu, vsak oni dorucuju na adresu a nie meno 😠 😠 Podla mna je ale meno sucastou adresy

noemi01
26. mar 2010

no dnes sme v noci papali asi 4 krat a aj tak som rano prsia mala tvrde
tak reku viskušam odsať tak za chviločku som mala plni pohar dala do flaše či bude vedieť piť a ani nahodou pozeral tak nešťastne na to ani nevedel ťahať 😒

noemi01
26. mar 2010

saska - že missis 😀 😀 ani nahodou to mam daleko od toho 😀

hej ale kde to stretko ma biť stale nič sa nekona???? aby bolo aj volne niečo???

lubka - počula som že niekde pri hrade je pekny park a hlavne pre deti krasne preliezky kde presne to tam je ?????????
chceli by sme tam vybehnuť nech sa dominika poblazni ved tu nie su ani poriadne ihriska
to aby som išla cez 30 km na ihrisko

zuzankaro
26. mar 2010

noe tak moj ked mu davam podbradnik a vidi flasu tak sa uz trasie a vykrikuje, nemoze sa dockat 😀
ja este stale odsavam rano a vecer, a uz je to len nejakych 100-120ml ☹ , ale ide mi to uz poriadne na nervy, potom ze doobeda vobec nestiham, kym sa dam dokopy, maleho, odsat, ranajky a uz je obed. preto vas obdivujem ze vyrazate uz rano kocikovat, ja nestihacky 😝

noemi01
26. mar 2010

rush - ten kočik taki mame zeleny ešte u babky na povale 😀 😀

inak ty mali plavci všetci su krasny 😀

zuzanka - ja iba kojim a reku vyskušak pre pripad keby som dakde išla k doktorovi aby vydržal na flaške a kde on ani cucnuť