Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
lia maj sa 🙂
babo - ja som kupila že na rok a je mu ok ešte 2 cm vola 😕
boise boze ale sa trapite...ja by som tu detsku za to poslala niekam 😠 drzte sa 😉
Iwa - Simonke a rush - Edkovi všetko naj naj naj k 4 výmesačiu 🙂 😉
saska dakujem 😉 🙂
AHOJTE. gratulujem vsetkym oslavencom 😵
mein je rozkosny.
ja som davidka vycvicila ked sme v minus 10chodili len v dupkach a fusaku a mikinke, vcera bol v dupkach, takych teplejsich gatiach a mikinke a taaak sa mi spotil. a to fukalo poriadne.. no este bol zakryty dekou. no ale mal normalne mokru ciapku a to mal iba taku tenku. ale mal kapucku z tej mikinky no ale nie priamo na hlavicke.
cestovna postielka - snazim sa najsd dovod preco by sme ju potrebovali ale zatial nemam
boise - držim palčeky aby to bolo dobre
my mame čapiču aj kapucnu
a za chvilu budu sedieť kapucne moc nebudu vadiť
a ja som taka staromodna ja dam čapiču aj ked su horučavy
boise - to je strašné, včera som to čítala, to má malý z jedného použitia nevhodnej plienky ? bože drobátko, je mi ho tak ľúto, že musí trpieť 😢
babonr, akoze ja som nazhavena na dake mikinyi alebo co bez kapuc lebo vsetko doma mame s kapucou a poti sa v tom jak slak.. 😠 som zvedaa ci dnes nieco dostanem v tescu, lebo dalej sa nedostanem
..ono by som uz aj mala mikinky bez kapuce keby predavajuca z mnb poslala 😠
boise drzte sa.
inak soplikujeme teraz aj my. musim ist k nasim odsat lebo nas vysavac nefunguje. a chudatko v noci tak chrapcal.
a chcela som sa spytat baby co nekojite- ked odchadzalo mliecko bolelo to? mna to jedno prsko dnes dost boli.
Co sa stalo boise?Teda malemu?Noe aj ja bdem davat nieco na hlavicku aj v lete.Aspon nejaku satku alebo tak.
babo kup radsej tu 74, radsej vacsie, bude to dlhsie nosit, ja mojmu uz tiez kupujem tuto velkost, radsej vyhrniem rukavky akoby mal z toho hned vyrast a ominat ho
iwka - gratulujeme k vyroviu simonke, posielame cmucik na tie baculate licka 😉
rush - gratulujeme aj eduskovi, nech krasne rastie a robi mamine len radost 😉 , ako sa da na to plavanie objednat, mas nejaky kontakt? som zvedava co budes na to hovorit
boise- drzime palce!!! myslimen na vas
bodynko s dlhým rukávom, bundička flísová s kapucňou, tepláčky flísové, ponožky+capačky (niekedy capačky ani nie), tenšia čiapka a dekový fusak, dekou nemôžem prikrývať, lebo sa do niekoľko sekúnd kompletne odkope 😀
j777,presne.Ja by som mikiny nevymenila za nic.To je super cast obelcenia 🙂 Len tie kapuce.Mam jednu mikinu na torej sa da dat kapucka pekne dole.Tak by ich mali robit.V zime to bolo super ale teraz ked je teplejsie,tak su na....tie kapucne
barbarka - neboli to nič necitiš
ani neviem kedy presne prestalo tiecť
ja som kojila rok a ešte pol roka po tom my vytekalo trocha
no, tak dost tych vec som ponachadzala, ked este posle dalsie, tak som kompletna do 1 roka 🙂
rush tie tesco 3-6 su mu dobre, este trocha volne dolu. keby som kupila 6-9 tak telo a ruky mu v tom plavaju 😀
moj maly ma teraz vonku body s kr. rukavom, tenucke dupky a tricko s dl. rukavom, overalik hunaty /ale nie je hruby/, capicu, zabaleny v deke zavinovacej spanielskej, aj deckou som ho preistotu prikryla a este kryt na kocik. a spinka, tak asi mu je ok. nesvieti slnko, tak hoci je 10 stupnou, zda sa mi chladnejsie
Tak mein vy mate na vychodze asi chaldnejsie ako my tu.Na to ze je 10 stupnov je myslim obelceny akurat.Len ked u nas v NR je tak sprosto.Fuka a je chladno,prestane na chvilu fukat a je strasne teplo.Inak byby dnes mi mm donesie stolicku pre maleho.Vcera sme kupili,len sme ju nemali ako zobrat.Tusim aj lubkin Adko ma taku.Bola tam dobra cena a mm povedal,ze ju hned vezmeme 🙂
hura, aj vysledky z mocu z oblickek mame ok. dalsia kontrola az o 4 mesiace 😵 😵 😵
mein - gratulujeme 😉 🙂
jaj nikam som nakoniec neisla ved dojde ta porodna baba dnes k nam domov na kontrolu !!! 😲
pojdeme von potom ale vyzera ze bude prsat znova 😒
idem docitat maly zaspal v kociku protestoval 5 minut 😀 vtedy je taky zlaty ked sa stazuje
parada meink 😉
co sa tyka kapucni mi na babetkovskych veciach pridu uplne zbytocne a dost zavadzaju
strasne chcem svetrik z golierikom zohnat ale nikde nemaju co som pozerala
preco si vyrobcovia myslia ze aj babetka musia ist z modou?
mne sa paci najviac take klasicke oblecko pre baba to uz nikde nedostat 😒
mein super, my sme tiež v stredu boli na kontrole a chcem sa spýtať, ten moč malého si doniesla? ja som bola teiž na kontrole a že "aké máte výsledky moču?" a je že ja neviem nikto mi o tom nepovedal že treba doniesť alebo ako ...
pandi som zvedavá koľko vážite 🙂
aj my už spime a tiež hundral s dudlikom 😀
ja už upratane mam aj sedačku vytepovanu perem zase a idem dať do kopi balkoni
boise - neboj to dobre dopadne, drzime palce. ja by som radsej zmenila decku ! ako to mohla takto zanedbat?
my sme minuly tyzden maly prvy krat zaparenu ritku jedla som stiplave ( krava pazrava 🤐 ) a maly mal cervenu ritku a tak chronta sa mu tam urobila ale ja pekne pudrovala po kazdom kakani a do 2 dni to zmizlo ! nemyslim si ze zapareniny sa robia z plienky skor z stravy 😒
zuzankaro - moč iba sterilny
my sme nosili ak sa nam podarilo zachitiť u dievčatka problem
inak nam davali saček na šušku zalepili a potom sme im ho dali po pol hodinke a vysledky aspon u nas hned
pandula - aku klasiku maš na mysli ?????????
zuzankaro aj ja
ale ked kaca neprinesie vahu ako minule tak sa nedozvieme nic a budem musiet ist do poradne na bud. stvrtok 😒
tie klasicke strikovane svetriky z gombikmi a golierikmi napr. ja mam doma zo par po mne ale vsetky su ruzovkaste 😅
mne sa nepacia mikinky pre baba ked lezi v kociku musi mat tu kapucnu na hlave + capicku to sa mi zda vela
hmm takže to znamená že mi mali dať sáčok aby sa malý vypišal? tak nedali ☹ už mi to ide na nervy také zdravotníctvo!!! a človek tam čaká hodinu ako debil i keď sme boli objednaní a ešte ti nepovedia, no nemám slov 😠

caute baby 🙂
tak ja to nezvladam a uz dnes sa idem s malym nasackovat na tu plasticku chirurgiu...Som zvedava co mi povedia ☹ ☹ Potom hlasim...Sprosta doktorka a sproste zapareniny...grrr ☹ ☹ ☹