icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
21. jan 2010

Saska 😀 a co? Ty vidis moju tamh pri papani?? 😀 presne si to opisala 😉 oci dokoran,prip. Slastne priviera,hlta ako o zivot a pasticky zatate 🙂

pandula
21. jan 2010

ja mam 5kg a vidim to ze pojdu aj tie dole coskoro ved niekdy nestiham ani jest a ked len zjem a nemam cas vyzierat 😀 hlavne sladkosti !!!

noemi01
21. jan 2010

pandula - 😀 ja potrebujem ešte z brucha schudnuť ešte mi chyba 3 cm aby som zapla ☹
no mame my to hyperaktivne detičky
ale ja som za cele tehu nespala tak mali nevie čo je spanok

saska - mala chodi do školky tak sa da
s nou je asi viac roboty ako s malim
ta rozhadže namrvi , ................
no my budeme krstiť traja naraz

vlastulka
21. jan 2010

Ja už tiež oblečiem tak-tak všetky veci, ale bruško vylezá zo všetkých 😀 No ale ževraj po dvoch detoch už to bruško nepôjde tak lahko dolu 😒 Tak uvidíme, kedy sa zcvrkne 😀

meinkonka
21. jan 2010

noe, ja este stale dokrmujem, vacsinou vecer, alebo ked je dlho hore a castejsie papa, tak sa mi nestiha tvorit mlieko. ale to len tak 1 - 2x denne

vlastul, takze normalne ti bez papania mala spinka aj 5-6h a myslis, ze je to ok???
laktacna mi pisala, ze ked budem dieta stale pred kojenim vazit, tak mu mozem vyvolat reflux, asi preto, ze ho davas hned do lahu. 😕

noemi01
21. jan 2010

tak ja mam v taške od kočika same tatranky a počas kočikovania vijedam 😀

vlastulka
21. jan 2010

Presne tak Noe.. Kde je Viki, tak tam za sebou niečo nechá 😀 Hraje sa v izbe, hračky po celej izbe, prejde do obyvačky, tak zasa tam.. tak ja chodím iba zanou a upratujem 😀
Ja som tiež včera dávala doporiadku fotky, lebo ich chcem dať vyvolať, tak som triedila z cca 1000 kusov 😝

noemi01
21. jan 2010

vlastulka ani ja to nevydim lahko ale ako nahle začnem malemu davať zeleninu tak budem chodiť na airobik

pandula
21. jan 2010

noe ja spala v tehu az moc 🙂

sa mohol naucit aj on ~!!! ale ved sa mu na svete moc paci. stale sermuje rukami nohami kuka nam na policku knih ta sa mu najviac paci... a z okna cumikuje a na stropne svetlo v obyvacke a na pradlo na vesiaku 😀 telka ho nebavi

noemi01
21. jan 2010

mein - ako vieš že sa ti nestiha dotvarať babo všetko nevypije

vlastulka
21. jan 2010

Mein napapká sa o tej 13h, šupnem ju do kočíka, hodinku-dve kočíkujeme a potom ešte spinká do tej 17-18h. A v noci tiež mi takto pekne potiahne. Len doobeda mi nechce akosi spinkávať, tak asi potom chce dobehnúť ten zameškanýý poobedný spánok 😉

pandula
21. jan 2010

mne dnes doky povedala ze kojenie neriesit ...

koj tot vse.. haha tak ma potesila !

vlastulka
21. jan 2010

Tak našu telka už akosi začína baviť, hlavne ako ide reklama, tak sa ihned vrtí za telkou. Tak sa s tatinom smejeme, že budeme mať doma dve telkové závisláčky, lebo Viki je na rozprávky veľký závislák 😀

noemi01
21. jan 2010

vlastulka aj ja mam tych fotiek dosť je to na dlho

a to rozkladanie hračiek presne ako u nas

no svetla sa pačia asi každemu babetku

saska73
21. jan 2010

zvalka - tvoja a môj - ideálny pár ja to stále hovorím 😀 😉 😉 aj oči veru slastne priviera a v poslednej dobe sa k tomu ešte pridalo oblizovanie bradavky a úsmevy k tomu - typický chlap 🙂

pandula - moc fascinovany televízorom a počítačom 😉

vlastulka
21. jan 2010

A ked sa Viki zohne nad Sofi a začne jej trostovať hocičo, tak sa až divím, že Sofi to dokáže počúvať a neplače 😀

noemi01
21. jan 2010

ani mi do obeda nespime
my mame cez 90 dvd rozpraviek tak zasob ma aj maly
ja už poznam všetko naspameť
a mala my už vyprava po česky skoro všetko z rozpravok

pandula
21. jan 2010

saska ty si dnes mala na kontrole 57 cm ... to nas mal pri narodeni 😀 😀 som sa pobavila...

sme ho doma merali tak vselijako a sme namerali 59cm to moze byt za mesiac ??? asi hej ... tu dlzkou sa nezaoberaju len vaha

vlastulka
21. jan 2010

Noe takého Shreka môžem ísť aj ja dabovať 😀

saska73
21. jan 2010

vlastulka, noemi - máte to doma veselé
Neviem, ktorá z vás dvoch mi poradila na pupčekový pruh nalepiť 2eurovku ale super nápad, kúpila som taký látkový chirurgický pooperačný obväz - ani mu nevadí, ked mu to dávam dole každý druhý deň pred kúpaním, mám dojem, že sa mu to už nezhoršuje, skôr naopak

noemi01
21. jan 2010

tak naš damiánko je niejaky fajnovy na dominiku lebo ešte len ho chce pobozkať už pusinkou vikruca
lebo ho božkava silno

pandula - my sme ešte večši krpček 52cm
ideme len na širku
mesačne tie 4 cm narastu

saska73
21. jan 2010

pandula ale môj mal pri narodení 44 cm a 2500 g, po operácii len 2200 g , takže super pokrok. je to taký náš chlapček-drobček milovaný ale doháňa to ako o dušu.

pandula
21. jan 2010

noe ja milujem rozpravky snad aj on bude raz. s kym budem kukat ?

noemi01
21. jan 2010

vlastulka - 😀 😀 no vidiš kde sa uplatnime v dabingu
saska - ja hej ten obvez je dobry

pandula
21. jan 2010

ale ved hej aj tak z neho raz bude poriadny chlap saska ... len sa smejem ze take dlhe babo som porodila ... je ako taka spageta ked sa sponuje ... 😀

pandula
21. jan 2010

noe - som ta zabudla pochvalit ze pekne meno si nakoniec vybrala... 😉

noemi01
21. jan 2010

saska - pekne sa mu dari šikovny

saska73
21. jan 2010

pandula a vidíš aj bez epidurálky a pomerne ľahko si to zvládla 😉 Len sme tu boli všetky zaskočené, že je to chlapček a nie dievčatko

noemi01
21. jan 2010

pandula - ja nie ale manžel
mali sme 4 mena vybrate a až ked mi dali na ruku naramok z menom som si všimla ako sa mali vola tak muž rozhodol
a od vtedy su tu už dalši dvaja z rovnakim menom 😠

zvalka
21. jan 2010

No fotky...k tomu sa dostat veru a dat vyvolat...a aj ja mam v kociku sladke na posilu,ak by bolo treba 😉