icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

flock
27. mar 2010

ahojte babulky 🙂

trimi a zvalka - tak ja som na to tak ako vy, vobec nestiham. tiez som mala zo zaciatku pocit, ze musim mat vsetko precitane, maly mi tu plakal, ale este som chcela docitat, k pisaniu som sa velakrat ani nedostala ☹ niekedy som sa sama seba pytala, ze ako to ostatne robite, ked tak pekne vsetko stihate a ja nie 😲 ci mam dietatko narocnejsie - lebo alexko vyzaduje vela pozornosti, casto a dlho chodime kocikovat, ale uz tam spavat nechce, doma pospi, ale to si ho musim "uspat" na rukach aj hodinku a on potom pospi polhodku, hodku niekedy aj dve, na hracej deke sam vydrzi tak max. 10 minut, tak sa snazim rychlo najest, osprsit , vlasy a pod, obcas mi pride pomoct mamina, tak vtedy robime vacsie upratovanie, zehlenie mm kosiel a maleho veciciek... alebo som ja taka pomala a nic nestiham.. teraz to uz robim tak, ze ked maly zaspi medzi 19-20 idem spat aj ja, aj ked iba na 2 hodky, ale aj tie pomozu, aby som vydrzala kedze vstavame medzi 4-5 ☹

tiez precitam poslednu stranku dve, napisem co mame nove a snad ked sa opytam na nieco co ste tu uz riesili, tak mi pomozete 🙂

pekny slnecny vikendik

zvalka
27. mar 2010

presne tak flock, mala mi tu plakala, a ja nervozne este rychlo, rychlo docitat ☹
ale nastastie terapia zabrala, a vydrzala som 5 dni v pohode bez konika a tiez dufam, ze ked sa budem na nieco pytat, co sa uz riesilo, tak to zopakujete 😉 pekny vikendik zelam 😵

triminka
27. mar 2010

jaaaj baby presne ako pisete mala sa ohlasuje a ja citam konika...jak sisi....zvali velmi pekne si to napisala.tak vystizne...
myslite,ze som tie veci uz zacala upratovat? heheh nakrmila som malu,dala do kocika sup von aj s miou,vyvencit,teraz som dala malu na balkon a co robim? konikujem ! hlavne ze som hladna a dom hore nohami xixi a to vecer odchadzam k nasim az do velkej noci...takze mam co robit hehe....tak sa lucim a vypinam pc,lebo tu budem stale strasit

j777
27. mar 2010

zvalka, neviem... 😉 dako som na to este nedozrela, nejde o vas, to vobec, ale celkovo..poslem ti do IP meno a kukni na FB ak chces....s tym nemam najmensi problem... 😉 a ked chcete aj niektora druha

j777
27. mar 2010

do sukromnej temy vam hodim fotiek kolko chcete 😀

meinkonka
27. mar 2010

zval akoze ste uz v sukromnej? vy ste ju uz vytvorili?

zvalka
27. mar 2010

nie mein, este nie je sukromna, len tu "školím" j777, ze sa nam skryva, nevieme, ako vyzera 😀

meinkonka
27. mar 2010

sak zato 😉

tami_tami
27. mar 2010

ahojte tiez este nemam vsetko precitane o tej sukromej teme ale myslim si tiez ze by bola fajn... aspon na intimnejsie debaty ako ste spomenuli... tato tema moze kludne dalej pokracovat a fungovat... takto to maju popradcanky - maju temu v spolocnom mieste a taktiez sukromnu a pisu do oboch... ve nie je problem napisat si tam to co nechceme aby citali vsetci na MK a tu bezne veci a prihody... 😉 a zakladatelka nahadze ludi do novej temy a tie potom mozu vstupit do sukromnej skupiny... ak sa niektora chce pridat pise zakladatelke... tolko som aspon postreha ze to riwsili v PP teme 😉

inac dnes malo byt skaredo a prsat a neviem co a tu je krasne slnecno 11 stupnov... sice pofukuje ale aj tak pojdem nakoniec s maly von cca o 14:00 takze uz sa tesikujem a cakam kedy sa zobudi a napapa 😉

bibka151
27. mar 2010

ahojte
to bol zas týždeň! ešteže budú sviatky...
rush-no v pia som tam nestihla zavolať, v pia už väčšinou padám na hubu 🙂 po celom týždni, ale už musím...
môj manžel tiež toho moc nenahovorí keď príde domov z práce, zato ja sa vykecávam...aj malej stále niečo rozprávam... 🙂 by som scvokla nemať sa s kým porozprávať (aj keď odpoveď nie je zrovna zrozumiteľná)
kedy chcete začať chodiť plávať? my od mája, môžno sa niekde stretneme 🙂

tami_tami
27. mar 2010

bibka ja tiez rozmyslam o tom plavani ale je to dost drahe ☹ a na vyber tu nie je lebo je tu len aqua city 😒

tami_tami
27. mar 2010

nasi ma odhovaraju od prechadzky ze fuka a ze nech im maleho neberiem 😅 😅 😅 😅 juuj take to je mile 😵

robka
27. mar 2010

ahojte tami a v sateli sa uz neplava?

robka
27. mar 2010

vlastne tam sa neplave tak nic fakt tu je len jeden kurz a straasne drahy 😒

lubkaeck
27. mar 2010

caute 😉

flock, zvalka - to ako keby ste o mne pisali 😅 prave teraz prisiel mm z roboty, kedze musel aj v sobotu 😝 ja cely den s pauzami na varenie, hranie a pod docitavam, co ste popisali, ale to sa fakt neda 😕 no a samoska prave obedujem 😅

zdielam vseobecny nazor - sukromnu temu ano, kvoli smirakom, ale zapojit tam aj nove clenky 😉

no idem dojest a potom asi zehlit

tak pekny den 🙂

iwa - uz si ma predbehla? 😀 😀 😀

pietra
27. mar 2010

kto sa to tu nedavno pytal na mothercare? tak hlasim, ze okrem auparku som ho dnes objavila aj v eurovei 😵

pietra
27. mar 2010

a kupila som si tam aj tu bezkofeinovu kavu, co zuzankaro a pandula tak chvalili, tak som zvedava, aka bude 🙂

pandula
27. mar 2010

pietra namakana akurat som dopila salku ... ja si ju robim len zalievanu 2 lyzicky do stredne velkej salky 😝 😝 😝 😝

pandula
27. mar 2010

ja by som hlavne chcela aby albumy boli na heslo ved hocijaky uchylak si moze prezerat fotky nasich deti to my dost vadi !!!! teda aspon ta predstava

pietra
27. mar 2010

pandula, ale ved teraz si fotky mozes dat tak, ze ich vidi len ten, komu poslel kod 😕

pandula
27. mar 2010

lubi - u mna vari chlap vecere !!! 😉 😉 ja upratujem on vari sme si to tak davno podelili a funguje to !!! niekedy asi tak 1x za tyzden nieco uvarim aj ja. v prvom rade sa venujem malemu, potom vam 😀 a posledne domacnosti.

este stale mam bordel v kuchyni 😅

ale boli sme na peknej prechadzke, maly pospal max 2x 45minut, teraz chrni zase v kociku. kupila som mu obyc. biele bodinka s dlhym rukovam 3-6 ale su nejake mensie take akurat nateraz 😕 no nevadi stali 2 libriky a aj obycajnu jemnu decku tenku lebo v tejto zimnej je mu uz teplo a teplaaaky na doma 2 kusy modre a bielo-modro pruzkove a take oblecko na leto oranzovo-cervene lebo ma zatial vsetko modre. niekdy mi pride ako keby pre chlapcov ine farby nemali ako modre 😠

aela
27. mar 2010

pandula, to mas veru pravdu, to aj mne vadi, ze si tu hocikto moze pozerat fotky nasich deti, aj ked umysel bol mozno dobry, ale clovek nikdy nevie, kto si tie fotky pozera a komu moze nase dieta padnut do oka 😝

pandula
27. mar 2010

to faakt pietra. ja som dobre slepa moc tomuto koniku nerozumiem

aela
27. mar 2010

ja som bola dnes s malickou a s mm na chalupe, bolo krasne, slniecko svietilo a miska este teraz spinka v kociku, aj ja citim, ze mi len tak horia lica z toho cerstveho vzduchu 😀

pietra
27. mar 2010

aha, tak to nejako nefunguje 😕 som to prave skusila, sice mi to teraz pri fotoblogu vypisuje, ze je prazdny, ale ked osm sa odhlasila, tak som sa donho aj tak dostala 😠

pietra
27. mar 2010

resp. viete sa mi teraz dostat k fotkam?

veronika60188
27. mar 2010

Celkom vás chápem, tiež som si včera 2krát rozmyslela,či sa sem mám ešte vtískať, keď som to tu už prestala sledovať. len som sa chcela podeliť o skúsenosť, možno by to niektorej z vás raz pomohlo. takže sa dnes lúčim a prajem všetkým, aby vianočné pokladíky prekvitali PS:pandul,s tými fotkami máš svatú pravdu

zvalka
27. mar 2010

ano, ta kava je vyborna, akurat sa mi robi z nej presskooooo 😝

pietra
27. mar 2010

no tak to teda mohli spravit lepsie 😠 mi to vypise, ze fotoblog nie je verejne pristupny, nahodi mi to tam adresu, pod ktorou je ho vidno a potom sa tam aj tak kazdy dostane. Nejake nedomyslene 😠

pandula
27. mar 2010

nejde ti to fotiek mas tam napisane ze prazdney pietra

zvalkaaaa ahoooj zena zavisla

ja sem chodim ked maly alebo ked sa s nim hra moj priatel nie ked je on vedla mna vtedy protestuje ze chce pozornost ! skus to aj ty tak ale ja mam mojho doma kadzy den o 4 pm ! neviem ako je to u vas