icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzitka
autor
22. jan 2010

helou ... kde sou všichni? 😨 😨

beruska.zuzanka
22. jan 2010

saška 😀 😀 😀

zuzit, tu som tu som, teda aspoň ja 😅 ale zúri u nás doma pracovný ošiaľ, mm vysáva a ideme skladať stromček konečne 😅 😀 😀

zuzitka
autor
22. jan 2010

vidíš, kávu si idem uvariť 😀 😀

som preberala veci alexove, už sa do vela vecí nezmestí, tlsťoch jeden ... už som nachystala veci na 3-6 mes 😀

zuzitka
autor
22. jan 2010

beruš ... my sme strom schovali hned po 3 králoch, lebo som chcela rozložiť postielku pre alexa do obývačky, aby tam bol cez deň 🙂

vlastulka
22. jan 2010

My sme prišli tiež z vychádzky, ale riadne zmrznutý 🙂 A prídeme domov a na teplomere -9 😕 Ale deti spinuškajú obe, Viki zaspala na saniach 😀
Zuzi Sofi je drobnučká, ale máme už veci tiež na 3-6 mesiacov, ale to kvôli tomu, že balíme na široko, lebo ináč sú jej všetky veci malinké 😅

betyna8
22. jan 2010

u nas bolo prijemne na slniečku,radosť sa prechádzať.
Takú riadnu kavku by som si dala ale hlavne kofeinovu,ale to by mi asi mali oplatil nespavostou..Nikdy som nemala problem s tlakom a teraz sa mi nejak znizuje 😖

beruska.zuzanka
22. jan 2010

zuzit, my sme tento rok rekordmani, že ho tak "skoro" dávame dolu 😀 minulého roku sme mali do konca februára 😀 😀 a z okien som omývala snehové ozdoby až na veľkonočné sviatky, teda pred... 😅

noemi01
22. jan 2010

ahojte moj dnes dudle o 106 zachvilu zniči dudlik 😀

betyna8
22. jan 2010

zuzit a k tomu baleniu na široko.Nám povedali v porodnici,že nemáme,až keď na sone nakážu.Na sone sme boli v inej nemocnici a tam rad radom kazala doktorka všetkým balit na široko,tak ako písala eliotis, dve plienky -jenorazovka+bavlnena+postolky a kontrola o 4 mesiace.Stara skola, jeden ti povie tak ,druhý onak.Ale ked ti povedali,že máte klbiky ok,tak hadam balit nemusis,tam sleduju ci su dostatocne vyvynute striešky a tvoj chlapina ich asi ma 😉

noemi01
22. jan 2010

rush - my sa prezliekame aj viac krat za den aj 4 krat minimalne a ja s nim čo som dogrcana tiež

beruška - tak až tak moc za sebou grckala 😕

baby nezavidim vam že sa vam neda spavať v noci
ja som rada že mali sa zobudi na papanie nakrmime a spime dalej
inak si neviem predstaviť ako by som sa venovala aj cez den malej keby mali v noci vystrajal

noemi01
22. jan 2010

flock - ešte že sa vam nič nestalo

zuzitka- ja si davam veľa čokolady a mali nič skor mu gumeni medvedikovia nezapasovali

noemi01
22. jan 2010

v nemocnici sa ortopedicke nedavaju nariadenie z hora po novom
ale doma sme už balili
a čudujem sa vam že vam nepovie decka či treba baliť
mne by tiež hned nakazala
nam povedal že klbiky krasne ale balime do 3 mesiacoch
istota je gulomet

noemi01
22. jan 2010

beruška - 😀 😀 vy oslavujete vianoce pol roka

noemi01
22. jan 2010

ZBOŹNUJEM KED DOPAPAME A SA POSERE 😀 😀

janula17
22. jan 2010

baby vam dobre rastu tie deturence 🙂 Ja som akurat dnes pozerala, ze pyzamka 0-0m uz su tak fest nafest, a vy uz ze 3-6m 🙂
Ale s tym kojenim ja vam furt neviem, davate papat len z jedneho prska alebo obidvoch? Pisete ze tak 5-10 min vam papaju, nam to trva teda ovela dlhsie. Najprv jedno, o chvilu zaspi, zacne sa jedovat ze prazdne brucho, cuca dalej, potom si odrgne, zase spi, zase sa popuci, dame druhe a tak sa to opakuje. Tak neviem ako ho prinutit aby sa najedol tak nejak naraz, lebo strasne casu to zabera, zda sa mi ze furt len kojim....

lubkaeck
22. jan 2010

caute 😉

saska - no presne ako pises 😉 aj nas tak slastne hlce, a vzdycha pri tom 🙂 a na konci sa mi hadze na bradavku a olizuje ju 😀

noe - noo my kakame pocas papania a to len vyvali oci a vazne tuho premysla a slah ho do plienky 🙂

pocujte moze mat zelenu stolicu zo soplikov? lebo este stale nas trapi, stale su take biele, natahovacie, no ale kaku mame taku tmavo zelenu, mixnutu s horcicou 😖 a neviem neviem, ci to moze byt 😅

no zajtra mame krst a obed v restike tak som zvedava ako to dopadne a ci sa vobec najem, bo dnes som jedla nastojaka s dietatom na rukach a musela som chodit, akonahle som zastala tak pustil riadny rev 😠 na porazenie
a teraz spi v kociku od tretej a to ho o siestej kupavame a potom kojim a ze buvat, no dnes to asi tak nebude 😅

lebo my tak o siedmej zalomime, ja s nim samoska, zobudi sa o desiatej cca na kojenie potom daco po polnoci, po druhej a to sa tlaci do tretej a potom a 15 minut az do piatej a o piatej ma vyzenie z postele, ze mama stacilo a venuj sa mi 😵 a ja by som spala az by som plakala 😅 a samoska ze spava so mnou v posteli 😉

lubkaeck
22. jan 2010

noo ja uz tiez 0-0 nemam sancu zapnut bodynka, o inom nehovoriac, a 0-3 su LTT 😉 uz som si porobila poriadky v suflikoch a newborny su uz v skatuli 🙂 a dnes som objavila bodynka, co som kupila na jesen ze 3-6 cize mozno nebudem prat kazdy den 😉 lebo ich je dost 😀

noemi01
22. jan 2010

jani - to čo opisuješ robi aj moj
papame 5 minut iba z jedneho a o hodinku z druheho
a tiež po papani sa jeduje ale to lebo ho bruško tlači tk dam odgrgnuť alebo dam dudlik a je ticho a spokojni
ešte podudluje odušu

lubka - tak nech vam krst dobre dopadne
my krstime na buducu nedelu
a s tou stolicou neviem
našťastie moj neplakava iba sa mrvi
lubka - posun mu zaspavanie
davaj ho spavať neskor a zobudi sa ti aspon o 7 a nie o 5 rano

noemi01
22. jan 2010

naš už krasne drži hlavičku a ked je v lahu tak hlavičku dviha do hora sa ťaha
a ja som myslela že chlapci budu lenivi

ozaj baby čo mate chlapou čo robite s pindurikom??????????
naťahujete ho ???
mne doktorka povedala že ešte nemam nič robiť že my povie kedy a čo
ale kamoška dnes vravela že mu ho naťahuje a maly ma 3 mesiace (jej )

lubkaeck
22. jan 2010

noemi - noo to sa povie, ze posun mu zaspavanie, ale ked ja pri nom vytuhnem skor ako on 😀 😀 😀 aj vcul sa mi oci zatvaraju a on sa este nezobudil z popoludnajsej prechadzky 😀
vraj by sa to do roka nemalo natahovat, ale zase vsetky zname co maju chlapcov tak uz su obrezani, alebo len budu 😖 tak neviem, zatial nerobim nic 😉

noemi01
22. jan 2010

tak potom aj ty si vyspata lubka ked chodiš s nim spavať o 19 nie
však ho drž hore dlhšie zabavaj ho niečim hrajte sa , vypravajte a vydrži hodinku
aj moj vydrži teraz idem okupať a hned viem že zaspi ked dam papať lebo už je unaveny
a potom sa ešte prebere napapa a spime až do pol noci
ani ja nič nerobim
jej vravely že by mu to mala pripravovať doma lebo že v 2 rokoch sa ide na chirurgiu a to robia na silu a že to boli aj krvaca tak neviem

pandula
22. jan 2010

ako natahovat noe? 😕 😅

ja mu ho len pekne cistim...

pandula
22. jan 2010

moj sa po grgani tiez jeduje ale vzdy pekne odrgrgne aj niekolko krat. ale niekedy jeduje dalej... dnes ma resdsiu kaku zase moze byt kolika? ja sa nerozumiem tymto baby problemom

aela
22. jan 2010

lubka, my tiez kupkame tak okolo siedmej a mala zaspi tak po deviatej najskor, inac som si vsimla, ked s nou idem na prechadzku a prespi mi poobedie v kociku, tak v noci spi lepsie, ako ked je poobede doma a spi len tak po pol hodkach

pandula
22. jan 2010

co som to napisala ... moj po jedeni jeduje nie po grganiii 😀

mne uz sibe dnes zase nespal cele popoludnie... az teraz o 5pm zaspal... jaaaaaj a to som si myslela ze uz nabiehame na nejaky ten rezim.

no aela ta prechadzka pomaha. my sme dnes len v nosici vysli hodit prihlasku na pridavky na postu tak lialo
cely den

pandula
22. jan 2010

janula - moj sa niekedy napije za 10 minut az aj zo zadneho zoberie a niekedy cuca aj pol hodinu s prestavkami jedovanim a este aj popritom kaka... proste ako sa mu chce. ja dam vypradznit jedno prso uplne druhe az ked si znova vypita. tiez si myslim ze niekedy mlieko tecie rychlejsie a niekedy sa chudacik pri tom narobi... ked vela pyta musi dlhsie sat... tak sa to nejak mne zda

millada
22. jan 2010

vy chodite tak skoro spavat??? 😕 Tak to nasa spi na prechadzke od jednej do tretej, potom doma od stvrtej do siestej-siedmej a potom az o jedenastej zalomi. Ale vzdy presne, nikdy nie skôr. Ako odbije 23,00, vtedy začne oči zatvarat 😀 Potom jedno krmenie o tretej, jedno o siestej a o deviatej vstavame 🙂

lubkaeck
22. jan 2010

noe - u nas sa to robi na urologii 😉

a vyspata? maly spi pri mne, cize spim bud na jednom boku alebo na druhom, chrbat ma uz boli neskutocne
a po polnoci je to len hra na spanie a od tretej uz je a 15 minut na prsniku, cize som dospala 😝
ale co uz, dajako vydrzime hadam 😉

pandula - co mal maly oblecene ked si ho mala v nosici? a mala si na nom aj bundu? lebo by som ho chcela tak vziat na poradnu k dokine a neviem co na neho 😅

lubkaeck
22. jan 2010

millada - my uz o deviatej kocikujeme 😉 ja mavam o pol siestej ranajky a caro kavicku a maly sedi v autosedacke a skeri sa na mna 😀

pandula
22. jan 2010

mal dupacky s bodinkou. to mal doma a nato som nasuchla take teple gate s bundou take plysove bunda mala mikinu a dala som mu tenku ciapku pod to a bundu na seba samozrejme som ju nezapla a daznik lebo prsalo podla mna mu bolo teplucko ... lebo je pri mne aj on mna zohrieval ale tu neni momentalne zima