icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzankaro
27. mar 2010

ruuuuuuuuuush tak teraz sme to dali obe 😀 myslim recepty 😀 😀 😀 v sukromnej teme

rush
27. mar 2010

tak som len zvedava kedy to vsetko budem stihat citat 😀
zalozila som aj nejake temy...myslim, ze ich viac zatial netreba...cas ukaze 😉

kim_rossi_stuard
27. mar 2010

a ako sa ta nova tema vola? a kde ju najdem? 🤐

rush
27. mar 2010

zuzi / zmazem
kim na predch.strane mas link

zuzankaro
27. mar 2010

teraz budem sledovat Vianočné detičky 2009 a aj Vianočná edíciu 2009 (+ podtémy) hehe neviem ako to vysvetlim mojmu synovi a domacnosti 😀 😀 😀

tami_tami
27. mar 2010

panecku naraz som v 3 sukromnych temach - aj popradcanky ma vzali do jednej 😵 😵 😵 😵

millada
27. mar 2010

zuzankaro, tuto mozeme dat zamknut pripadne 😅

rush
27. mar 2010

tami len sa nechvastaj, lebo ta odtial hned vyskrtnem 😀

zuzi a ako sa rusi tema? som napisala adminovi...to staci tak?

rush
27. mar 2010

mili este dockaj...sa v novej iba prezentujte a o taky tyzden dva to tu mozme zabalit...kym sa tam vsetky zideme a tak...hm?

tami_tami
27. mar 2010

rush 😀 😀 😀 😀 uuuuz som ticho 😀 😀 😀 😀 😀 fakt ze nestihacky teraz 😀 😀 😀 😀

millada
27. mar 2010

rush, ale si tej tami dala 😀

a jasné, az neskôr zamkneme 😉

pietra
27. mar 2010

ja z vas padnem, ze nechvastaj sa, lebo ta vyciarknem 😀 😀

no admini z nas musia mat radost s tolkymi ziadostami o nejake mazanie 😀 😀

rush
27. mar 2010

baby inak nas je 40 😲 to ked sa vsetky chceme niekde stretnu...nevim nevim...mozno aj dva mensie hotely zaplnime 😝 😀

zvalka
27. mar 2010

😀 😀 😀 😀 lebo ta vyciarknem 😀 😀 😀
a ze admini len ziadosti o rusenie dnes 😀 😀 😀

millada
27. mar 2010

rush, neboj vsetky určite nepridu. A ked hej, hadam nejaku zlavu dostaneme za skupinovy nakup. Skupina sa rata uz od 5 ludi, to splname nie? 😀 😀 😀

j777
27. mar 2010

a netreba objednat autobus na to stretko?? 😀

pietra
27. mar 2010

j777, len to by aj autobusov bolo treba hned niekolko 😀 😀

zvalka
27. mar 2010

hej, hej, baby, kde sa to bavite o stretku??? piste o nom v tej spravnej teme !!
ale nie to bol for 😀 😀 😀
fakt to musime dat nejako na poradek 😉

tinika
27. mar 2010

zvali prepač, ja som to tak nemyslela, len som nemala teraz dlhsie čas tu chodit a čitat o čo sa jedna tak sa pytam rovno, či nechcete sukr. temu kvoli tomu ze niektore ste tu často a niektore sme tu menej 🙂

rush vdaka 🙂

rush
27. mar 2010

som sa aj ja smiala, ze rovno autobus...ale by bola okruzna jazda slovenskom 😀 originalne 😉

tinika
27. mar 2010

ono je to tak ze ja mam jednu temu, kde chodim od začiatku a tu a este do jednej kvoli tomu e drobec sa tak narodil, tak ze si vymenime skusenosti a pod. ale teraz som fakt nemala čas, lebo aj pracujem, tak vzdy len nakuknem, občas napisem. Dufam ze aj ked bude teplo a budeme viac von si uz čas najdem aspon večer. 😉

rush
27. mar 2010

odkaz pre tie, ktore az zajtra zistia ze mame novu temu: NESNAZTE SA TO DOCITAT...SAME KRAVINY SA TU DNES PISU...hlod za hlodom...nekojace chlastali a kojacim liezli asi hormony na mozog 😀 uz teraz mame niekolko stran popisanych..to len aby ste vedeli, ze o nic nepridete ked nedocitate vsetko 😀

robka
27. mar 2010

rush toto je dobre upozornenie 😀 😀 😀

iwa1
27. mar 2010

😀 😀 rush 😀 😀

tami_tami
27. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 rush - sto bodov - totalna pecka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

beruska.zuzanka
27. mar 2010

Teda kočky... ufff, posledných asik 5 strán som už len preletela... dva dni tu nie som a tus a píše jak o život 😀 😀 😀
ale teda, tuším som nič závažné nezmeškala až na to "hranie sa" na "vyvolené" a "nevyvolené"....

Idem okuknúť tú new tému 😀 len teda nejako nestíham posledné dni a radšej ako koníkovaniu sa venujem rodinke a tak 😒
aale viem, že vás tu vždy nájdem a uuuž sa veeľmi tešíme na leto a stretko 😉

ta brú nôcku 🙂

meinkonka
28. mar 2010

to uz nova tema je? ale su tam 2 edicie, tak do ktorej ist???

meinkonka
28. mar 2010

no ked rushke kupime kazda po jednu kavu, tak bude mat srac.u jak bejk, tak to by na stretko zbytocne isla, vobec s nou nepokecame, lebo bude kecat s wckom 😀 😀 😀

meinkonka
28. mar 2010

iwa ja niesom v tej tvojej teme. som tu vcera bola za vyhadzovacku a dnes vyhodili mna 😢 😀 😀 😀

meinkonka
28. mar 2010

no ta sukromna sa zakladala, ze sme nestihali citat, no ale toto je katastrofa co ste vytvorili. to uz mozem rovno dat maleho na UM a prenechat ho mm. 😀 😀 😀