Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@pandula prečo sa mám hanbit??? 😕 práve som Emu konečne uložila na poobedňajší spánok...
@beruska.zuzanka ze sa tu schovavas 😉
neschovávam 🙂
@monika127 a bola si na platenom ci klasika? ako sa ti pozdavali sestricky-myslim detske, lebo ja som z nich vytocena doteraz .... 🙂
@kacenka1310 čo ti vyviedli?
@byggyt ono v podstate sa tam spravali ku kazdemu tak, kedze sa mi nespustalo mlieko,potrebovala som pre maleho mliecko a ked som ich poprosila tak ma najprv sprdli ze preco mu nedam svoje-keby som mala ake tak dam, no a potom ma nechali cakat, teda nie mna, ale Kubka aj hodinu dokym mi dali nutrilon,takze som ich mala chut prizabit...
ahojte ja mam tiez vianocne dietatko mozem sa k vam do temy pridat? 😀
maminky chcela by som sa vas opytat pouzivate choditko?bo mam velku dilemu ci kupi alebo nie pretoze mala uz by najradsej chodila ale hlavne ze sa ani plazit nevie🙂 ide o to ze mi jaci ked ju posadim alebo dam lahnut spokojna je len ked je na nohach 😒
@petronesa ja som nad choditkom rozmyslala tiez, ale zavrhla som to, podla mna ked bude mat silu na to aby dietatko chodilo, tak sa nauci samo, choditko len nieco uponahla na co este dieta v podstate nieje pripravene.... a dalsia vec, zevraj sa im potom nechce ucit sa samo chodit, moj nazor .... 🙂
ale pocula som aj ze to niektore deti tak spevnilo ze do tyzdna stvornozkovali ja by som ju tam nedavala na celi den len tak pol hodinka denne nech sa trosku zabavi🙂vraj aj ja som na choditku vyrastala a zatial nemam problemy no ale porozmyslam nad tym 😀
@petronesa neviem, mne sa Kubko stava uz sam v postielke, sedi, lozi, stvrnozkoju pomalicky, a ked sa to tak vezme su to mozno aj nadarmo vyhodene peniazky, ked si vezmes ze to bude mat len chvilu 🙂
@petronesa my vyuzivame choditko uz asi od piateho mesiaca, mala je dost aktivna a toto sa jej stasne pacilo od zaciatku, ze sa moze sama pohybovat a aj sa dobre zabavila, teraz uz radsej lozi sama, ako je v choditku a lozi teda o sto sest, aj sa stavia a chodi okolo postielky apod...pre mna je choditko velka pomoc 😵
@pata31 lozi aj sa stavia???to je super fuha moja sa len kotula aj som rozmyslal ze s nou pojdem na nejake cvicenia bo sa bojim aby nepreskocila plazenie a nezacala chodit bo vraj plazenie pre deticky je velmi dolezite 😖
@kacenka1310 a kolko ma tvoj mali??hej na chvilku ale ja by som nekupila nove za nejakych 50 eur uz pouzite nasla som za 12 celkom pekne 😀
@pata31 sak to ze aj moja by najradsej chodila ale neplazi sa nic bo ona sa kotula uz sa mi dokotulala do kuchyna sa cudujem ze sa jej hlava netoci 😀 my sme 14.12 ale termin sme mali 26.1 takze to bolo prekvapenie ale nebola skoro narodena moj gynekolog to poplietol takze mam vianocnu dcerku heh🙂
Ahojte mamicky..Ja mam tiez decembrovciatko 😵 Je tu niekto z Ke ?
@timea.ryan ahoj 🙂 ja som z Ke 😎
@kacenka1310 bola som na platenom a nemala som problém
@kacenka1310 ja som tiez nemala mlieko,spustilo sa mi az posledny den ked som odchadzala,ale ked som si bola pytat pre maleho tak mi vzdy bez problemov dali alebo ked ho poculi v noci plakat,tak sestricka mi bez pytania mliecko doniesla.
@byggyt jablcko,hruska,marhula,bananik a broskyna 😵
@timea.ryan jablko, hrušku, marhulu a broskyňu variš ? ja dávam malej banán to jej najviac chutí jablko moc nechce ani surové ani výživu
@byggyt Ked sme zavadzali ovocie tak som varila v par lyzickach dojcenskej vody,ale teraz nastruham a tak papkame..

@beruska.zuzanka ahaaaa a mam ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze sa nehanbis.
inak caute kocenky. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ako sa maju babatka uz loziaa???