icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
5. aug 2010

@beruska.zuzanka ahaaaa a mam ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ze sa nehanbis.

inak caute kocenky. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ako sa maju babatka uz loziaa???

beruska.zuzanka
5. aug 2010

@pandula prečo sa mám hanbit??? 😕 práve som Emu konečne uložila na poobedňajší spánok...

pandula
5. aug 2010

@beruska.zuzanka ze sa tu schovavas 😉

beruska.zuzanka
5. aug 2010

neschovávam 🙂

kacenka1310
6. aug 2010

@monika127 a bola si na platenom ci klasika? ako sa ti pozdavali sestricky-myslim detske, lebo ja som z nich vytocena doteraz .... 🙂

byggyt
6. aug 2010

@kacenka1310 čo ti vyviedli?

kacenka1310
6. aug 2010

@byggyt ono v podstate sa tam spravali ku kazdemu tak, kedze sa mi nespustalo mlieko,potrebovala som pre maleho mliecko a ked som ich poprosila tak ma najprv sprdli ze preco mu nedam svoje-keby som mala ake tak dam, no a potom ma nechali cakat, teda nie mna, ale Kubka aj hodinu dokym mi dali nutrilon,takze som ich mala chut prizabit...

petronesa
6. aug 2010

ahojte ja mam tiez vianocne dietatko mozem sa k vam do temy pridat? 😀

petronesa
6. aug 2010

maminky chcela by som sa vas opytat pouzivate choditko?bo mam velku dilemu ci kupi alebo nie pretoze mala uz by najradsej chodila ale hlavne ze sa ani plazit nevie🙂 ide o to ze mi jaci ked ju posadim alebo dam lahnut spokojna je len ked je na nohach 😒

kacenka1310
6. aug 2010

@petronesa ja som nad choditkom rozmyslala tiez, ale zavrhla som to, podla mna ked bude mat silu na to aby dietatko chodilo, tak sa nauci samo, choditko len nieco uponahla na co este dieta v podstate nieje pripravene.... a dalsia vec, zevraj sa im potom nechce ucit sa samo chodit, moj nazor .... 🙂

petronesa
6. aug 2010

ale pocula som aj ze to niektore deti tak spevnilo ze do tyzdna stvornozkovali ja by som ju tam nedavala na celi den len tak pol hodinka denne nech sa trosku zabavi🙂vraj aj ja som na choditku vyrastala a zatial nemam problemy no ale porozmyslam nad tym 😀

kacenka1310
6. aug 2010

@petronesa neviem, mne sa Kubko stava uz sam v postielke, sedi, lozi, stvrnozkoju pomalicky, a ked sa to tak vezme su to mozno aj nadarmo vyhodene peniazky, ked si vezmes ze to bude mat len chvilu 🙂

pata31
6. aug 2010

@petronesa my vyuzivame choditko uz asi od piateho mesiaca, mala je dost aktivna a toto sa jej stasne pacilo od zaciatku, ze sa moze sama pohybovat a aj sa dobre zabavila, teraz uz radsej lozi sama, ako je v choditku a lozi teda o sto sest, aj sa stavia a chodi okolo postielky apod...pre mna je choditko velka pomoc 😵

petronesa
6. aug 2010

@pata31 lozi aj sa stavia???to je super fuha moja sa len kotula aj som rozmyslal ze s nou pojdem na nejake cvicenia bo sa bojim aby nepreskocila plazenie a nezacala chodit bo vraj plazenie pre deticky je velmi dolezite 😖

@kacenka1310 a kolko ma tvoj mali??hej na chvilku ale ja by som nekupila nove za nejakych 50 eur uz pouzite nasla som za 12 celkom pekne 😀

pata31
6. aug 2010

@petronesa hej, ona je riadne sidlo, uz by najradsej chodila 😵 al kazde dieta je ine, tak mozno tvoja len potrebuje viacej casu 😉 kedy sa narodila? lebo pozeram, ze mame rovnako sedem mesiacov aj dva tyzden...my sme 21.12.

petronesa
6. aug 2010

@pata31 sak to ze aj moja by najradsej chodila ale neplazi sa nic bo ona sa kotula uz sa mi dokotulala do kuchyna sa cudujem ze sa jej hlava netoci 😀 my sme 14.12 ale termin sme mali 26.1 takze to bolo prekvapenie ale nebola skoro narodena moj gynekolog to poplietol takze mam vianocnu dcerku heh🙂

pata31
6. aug 2010

@petronesa no sak asi jej to staci, ze sa vie dostat tam, kam chce, hoc aj kotulanim 😉 a tak to ste mali riadne prekvapko, to teda ten gyndos riadne pomotal 😕

petronesa
6. aug 2010

@pata31 on to nie len pomotal este som si musela sama urcit diagnozu podla internetu lebo som mala preeklampsiu... on je celkovo hnusny a zli a najhorsie je na tom ze som este nebola na kontrole po porode bo mam zimomriavky sneho...

pata31
7. aug 2010

@petronesa tak na tvojom mieste by som okamzite menila lekara, sak to nie je normalne 😕

petronesa
7. aug 2010

@pata hej hned v pondelok idem jooj to sa napocuvam heh🙂

timea.ryan
7. aug 2010

Ahojte mamicky..Ja mam tiez decembrovciatko 😵 Je tu niekto z Ke ?

gabika82
7. aug 2010

@timea.ryan ahoj 🙂 ja som z Ke 😎

monika127
7. aug 2010

@kacenka1310 bola som na platenom a nemala som problém

monika127
7. aug 2010

@kacenka1310 ja som tiez nemala mlieko,spustilo sa mi az posledny den ked som odchadzala,ale ked som si bola pytat pre maleho tak mi vzdy bez problemov dali alebo ked ho poculi v noci plakat,tak sestricka mi bez pytania mliecko doniesla.

byggyt
8. aug 2010

@petronesa nič si z toho nerob ja som tiež nebola na kontrole 😝 😝 😝 😝 neviem sa tam nejako odhodlať a stále to odkladám

baby aké ovocie dávate deťom ?

timea.ryan
8. aug 2010

@byggyt jablcko,hruska,marhula,bananik a broskyna 😵

byggyt
8. aug 2010

@timea.ryan jablko, hrušku, marhulu a broskyňu variš ? ja dávam malej banán to jej najviac chutí jablko moc nechce ani surové ani výživu

kaja73
8. aug 2010

Ja davam tiež jablko, hrušku a aj slivku-lepšie po nej kaka.Vštko trochu povarim a vymixujem.
@byggyt skus jej jablko povarit s inym ovocim ,vymixuj a pridaj trochu napr.ryžovej alebo kukuričnej nemliečnej kaše,alebo povar a vymixuj s tym bananom.

byggyt
8. aug 2010

@kaja73 dík skúsim som zvedavá čo na to malá povie 🙂 🙂 🙂 , inak s obedom problém nemám to jej chutí zatial všetko najviac asi špenát so zemiakom, zajtra skúsim králičie mäso to som jej ešte nedávala

timea.ryan
8. aug 2010

@byggyt Ked sme zavadzali ovocie tak som varila v par lyzickach dojcenskej vody,ale teraz nastruham a tak papkame..