Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
beruska, ja som ich prave vcera obzerala, ale nakoniec som kupila babylove. Teraz si nadavam, ez som mala zobrat pampers, lebo sa mi zdaju fakt super, podla tych par kusov, co som zatial pouzila
a kde ich maju v akcii? Ja som nakupila v tescu tie klaiscke zlte pampersky, 2plus1zadarmo, tak ma vysli tusim na 12 eur to megabalenie. je ich tam 108 kusov, takze sa to oplatilo. A utierky som tiez nakupila tam,t ak mam teraz chvilu pokoj.
Johanka ocko nehnisa, len ako keby slzi..
Ja som zas v nemocke vyskúšala baby love a tiež sa mi nezdali byť zlé... 🙂 mne sa len nepáčia od pampers sleep & play, že sú voňavé, zbytočne to dráždi 😠 ale tieto premium care su skveleeeee, také jemnučké, žiadna umelina, dokonca sa mi viac pozdavaju ako huggies...
beruska a pouzivas uz 2? mna by zaujimalo, ci maju tu sietku 😅 Ale asi tu sietku maju len 1
no, ja mám z tých premium care jednotky zatiaľ, ale z klasických mám dvojky a tie tú sieťku nemajú
Ahojte.2ky nemaju sietku. A tie c.1 premium care boli skvele.ja mam teraz c.2.a sranda su rozlicne tie plienky.mam 108balenie,aj 80bal. A inak vyzeraju kazde a obe su c.2.a v akcii som si nakupila tiez pampers uz c.3 active baby 4-9kg,2+1zdarma,asi su 96ks. 🙂
kika,aj tami som rano supla na brusko a spala pekne,aj teraz je vedla mna na gauci na brusku a spi uz skoro 2 hodky.ty vecer johanku ukladas rovno na brusko uz?
pietra - no pekne sa vam toho nahromadilo
my davame pampers u nas vinde balik 240 sk
veľa detičkam prelachuju očka tak v pohode
zvalka, čo znamená, že sú iné? iba to, že nemajú tú sieťku? ale tie č.1 sú fakt skveléé, pekne sajú 🙂
Ja nedávam malú spať na bruško a ani na chrbátik, len na boku ju polohujem a keď sa hráme tu spolu, tak aj na chrbátiku poležká, aj na brušku, tak to je ok, nie? 😕
my mame sleep&play a nemame s nimi problemy
aj my sme iba na boku veľa grckame
Berus,no c.2 su dvojake,na 1bal. Pisu dual barier system,na 2.bal. Super dry. Aj vzhladovo su ine. A teraz skumam,ci nahodou jedny z nich neurobili tu reakciu na ritke.
noe, presne aj my preto búvame na boku, ale už od štvrtka noci nám negrckala, ako som jej urobila vyvýšenie v postieľke 🙂
zvalka, teda to som zvedavá, až prejdeme na dvojky, že aké sú rozdiely a či budú také dobré ako tie 1tky
noemi, veru, hromadi sa nam to ☹ Ja som uz vravela, ze sa bojim kazdeho dalsieho vysetrenia, co zase ukaze. Ocko mu zacalo hnisat este v porodnici, tam mal aj silnu zltacku a bol na bilibede, pri porode si zlomil klucnu kost, kvoli tej oblicke som sa bala, teraz sa uz vyse tyzdna trapime so soplenim, do toho ten zadocek, ... Vsak on este nebol nikdy uplne v poriadku ☹
na tych 240sk vychadzaju tie sleep&play? Tie boli tusim vzdy lacnejsie ako tie ten druhy typ
ja Marca tiez davam na bok, lebo dost grcka, ale uz sa velakrat sam da na chrbatiku. Na brusku sa ho bojim nechat spat bez dozoru
a pouzivate vlhcene utierky alebo umyvate vodou? A ktore utierky pouzivate? Ja som doteraz huggies pure, ale teraz doma umyvam vodou, kvoli tej zaparenine a pripada mi to ovela menej pohodlne. Som uz teda riadne zhyckana 😅
Pietra,uz teraz umyvam mokrou plienkou.a davam do plienky tu 1raz.vlozku,odvadza vlkost a zapareninka ustupuje 🙂 a sudokrem. Mala som tesco sensitive vlhcene,boli super.potom pampers sensitive,a skumam,ci z nich to nemala.
Zapareninka ustupuje,este zistit,ci to bolo z tych vlhcenych pampers,alebo z plienky pampers,ze bola ina...ja to zistim,budem testovat,z coho to bolo.ale momentalne len vodou umyvam. A v akcii som nakupila pampers active 4-9kg,a zdaju sa mi super. 🙂 vysli asi 4sk/ks.
A spanie na brusku : doteraz nespavala tak. Ale mam monitor dychu a budem ju sem tam davat.uvidime este.zatial len rano tak spala v postielke a teraz na gauci 😉
dcera mala ako malicka reakciu na vlhcene utierky pampers, tak tym sa pre istotu vyhybam. Aj ked kazde dieta je ine
Pietra,prave tie obrusky pampers najviac podozrievam.otestujem si ich a uvidime. 😉
zvali, kde si kupovala tie akciove plienky? V Tescu? Lebo viem, ze mali akcie na rôzne, ja som si kupila Tescacke, ale mali aj na Pampers. Tie premium su dobre? Ja zatial Tesco pouzivam a Sleep and Play som mala, ale boli zle, lebo boli napustene niečim vonavym a malej sa zaparila susurka z toho 😒
ano sleep play za 240 sk
beruška my spime tiež vyvišenie a vigrcne aj tak
my s riťkou nemame problem kremujem denne asi 2 krat zabudam na to
a utieram vlhčenimi a nepouživam drahe veci a ma krasnu riťku
Ano milli,v tescu.pampers active baby 4-9kg,2+1zdarma.tie premium boli super.😉
noe, ty len 2x kremujes?
To ja pri kazdom prebalovani a dr. kazala tak riadne nahrubo davat tu rybaciu mastičku, ze to sa aj do plienky vsaje a ked je hruba vrstva, tak sa tak nedostane k pokozke to vlhko 🙂
noemi, tak nech vam to tak pekne vydrzi. Ja som sa pri Kike ani nezamyslala nad tym, co jej dam na zadocek. Zaparena bola len parkrat a aj to boli raz na vine vlhcene utierky a potom ako reakcia pri chorobe. A vzdy zabral imazol. Tak som teraz az zufala, ze co s tym Marcovym zadockom robit, lebo takto skaredo cerveny ho Kika nikdy nemala
ja tiez kremujem pri kazdom prebalovani
zvalka, my sme mali tie sensitive utierky a boli ok, malej riťka zčervenala z babylove utierok tých zelených, tak sú zatiaľ v skrini odložené
ja umývam vodou doma, keď sa pokadí, pocikanú neumývam a natieram zatiaľ jecorisom, čo máme z nemocky a potom mám aj sudocrem a bepanthen, uvidíme čím budeme pokračovať 🙂
noe, naša zatiaľ negrckala odkedy spí na tom vyššom 🙂 klop klop klop 🙂
no my mame tiez kupene v akcii tie pampersky...ja som kupila tie do 6kg...nemali o cislo vacsie 😝 len sa mi zdaju dost male...asi ani vsetko nepouzijeme...no nic...odlozim asi balik pre kamosku...akurat som sa dozvedela ze je tehu 😵 jupiiiiiiiiiii...tak a uz v podstate vsetky kamosky maju deticky...sranda...ako starneme...
a este som si kupila tie tesco nove...celkom ok ale tiez sa mi zdaju male...uz ich 2x prekakal 😅 ale nepremokaju...pampersky sa mi zdali ze ako keby omnoho viac smrdeli ked bol docurany...tak neviem...
inak v noci krasne spinkame len nadranom od tej 4tej alebo 5teh sa zaciname pucit s bruskom....tazke radsej sa ukladam s nim uz o tej 8mej...to potiahneme do polnoci do jednej...a potom rano do tej 4tej 5tej...podla toho...potom uz buntosim s nim hore 🙄
a vlhcene utierky mam takyto rebricek...tie co som skusala: moj zatial vsetko dobre znasa...klop/klop
no1 nivea..su najviac vlhcene a este aj take fajne kremove....
tesco / take modre...teraz mali akciu...su fakt super...tiez dost vlhke
huggies / pure...kapanek smrdia...ale maju fajny material...taky pevnejsi...
dobre boli aj johnson and johnsos...a take najmenej mokre sa mi zdaju tie babylove...ale su okrem tescovych najlacnejsie...takze u mna ked dam dokopy cenu a kvalitku vyhravaju tie tesco...zatial....
inak ked tak statocne nalozi...supho do umyvadla pod tecucu vodu 😀 😀 😀
rush, naša statočne nakladá vždy 😀 😀 😀 takže vždy pod vodu 😝
no my kakame niekedy iba kazdy druhy den...takze si vies predstavit ten naklad 😀 som sa aj pytala lekarky ci je to ok...ale hovorila ze kojene deticky nemusia kazdy den kakat...

Baby, čo používate pampers, vyskúšali ste už tie nové premium care, ja ic mám a sú úplne super a dokonca vyšli aj lacnejšie, ako klasické 🙂