Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@katuska1974 Si ma predbehla 😀 .Aj vam všetko naj. 😉
chcem sa opytat... uz niektora planujete surodenca? prip. cakate? ked nad tym tak rozmyslam, tak by uz aj bolo na case pomaly, ale nejak sa na to este necitim a neviem si predstavit, ze by som to zvladla a navyse sa mi este stale neobnovil cylkus. ako ste na tom vy?
@cantharis ja uz tiez dalsie dieta neplanujem,aj kvoli veku ,mame doma teraz 2 synov,sice s vacsim vekovym odstupom ,ale aj to nie je na zahodenie,uzijem si aj drobceka tak ako som si uzila aj starsieho 🙂 a navyse mi aj pomoze,ked treba.Su sice chlapi doma vo velkej prevahe 😀 ,ale ma to aj svoje kladne stranky 😝
@cantharis my mame dokonca 11 ročny rozdiel a je to super.Starši ho zbožnuje,vie sa o neho aj postarat-napr. v stredu sme boli na vianočnych nakupoch a krpec zostal so starymi rodičmi.Bol s nimi aj starši syn,no a ako to dopadlo?všetko robil Petko-krmil,prebaloval, uložil na denny spanok,kontroloval ho počas neho.Starky sa s krpcom "len" hrali.Asi bude moja nevesta spokojna,ved si vie už aj čo-to navarit 😀
@katuska1974 vidim,že sa rovnako chytame 😀
@kaja73
@katuska1974
🙂 🙂 no vy dve to tusim mate skoro na rovnako 🙂
@cantharis 😀 😀 😀 no skoro,mladsich mame v jeden den 😀
@cantharis ja som chcela vekovy rozdiel medzi detmi 3 roky, len sa nezadarilo skorej ... ale ani 4 roky neni zle.
samko si najprv teraz musi zvyknut, ze sa musi podelit o hracky s alexom, lebo ten mu do vsetkeho lezie 😀
takze casto pocujem z izby, ze mamiiiiiii, zase mi alex bere autickaaaaaa 😀 😀 .... zase mi búra dráááhu 😀 😀 😀
ale lubia sa strašne 😵 😵 😵
tak o polroka sa snad pohraju VKLUDE 😀 😀 😝 😝 😝
@kaja73
@katuska1974
máte práve dnes výmesačie? gratulujem... 😉
@beruska.zuzanka zuzik, už je emka zdravá? krásna babulka, takže už 4nožkuje? som ju naposledy videla, ked furt plazila vpred 😀 😀
@zuzitka čaaaaaau Zuzi, hej hej, zdravá až moc a včera jej naraz vyliezli 4 horné zuby tak máme veselosť doma nad veselosť 😀
a vy ako ako? bez soplíkov?
@kaja73 teeeeeeda, máš šikovníka doma 😵 🙂
@kaja73 tak to mate super, ked sa starsi vie tak postarat, ja starsej malu nemozem nechat ani na chvilu ked nespi, nevie si s nou dat rady, alebo nechce 😕 😝 a to tiez sesternica ma starsieho chlapca asi 13-rocneho a rocnu dcerku a on ju prebali, nakrmi, nalozi do kocika a bezi s nou von za chalanmi 😀 😀
@zuzitka dakujeme...:D
@aela hmmmmm...ani my sme neplanovali ,ale veci som mala odlozene,lebo ich nikto nechcel,tak sa teraz zidu,sice sa mi neschadzaju niektore s rocnym obdobim 😝 ,ale cast sa da vynosit 😀
nas starsi si na prebalovanie netrufa,ja mam co robit ho zabalit do plienky,to je vecny boj 😀
@katuska1974 tak ja som si po 14 rokoch povedala, ze partnera na dalsie dieta nemam a mam svoj vek, tak uz nemam dovod to skladovat 😀 😀
@zuzitka to s tymi autickami poznam dost dobre,starsi ma na polici modely aut a tento maly mu to zacal preberat a hadzat po zemi,to bolo krikuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 ,museli sme preorganizovat izbu 😝 ,vyclenil mu auticka ,ktore moze a ostatne isli o policu vyssie 😀
ja som tiez chcela druhe skorej ako az teraz ☹ ,ale mm najprv nechcel ani pocut o druhom a potom sa pridali zdrav.komplikacie ,tak sme si nanho museli dllllllllllho pockat ☹ ,ale oplatilo sa to. 😉
@pandula vy ste uz na SK? a kedy ste sa stahovali? ja uz sa neviem dockat, nas plan je apil 2011, musim totiz v praci odrobit 6 mesiacov. nas matusko je tyzden chory, tyzden OK, a uz ma to akosi zmaha. Nechyba ti UK? tie monosti pre nase deticky atd? ja mam dost obavy co bude ked sa vratime, ale ani takto to uz dalej akosi nejde (teda zacinam toho mat dost).
@zuzitka ano pisala som v teme vianocny darcek, a som obe, teda pouzivam iba englishivy lebo na to druhe som tusim zabudla heslo, ale to uz bolo strasne davno
ahojte baby.....nasa novinka: mala urobila prve minikrocky 😀 😀 😀 😀 taka bola zlata.....
@kaja73 dlho som nebola,tak dodatocne tiez gratulujem k vymesaciu 😝 😀 😀
@snehovavlocka to je supeeeeeeeeeeeeeeeer,aj Kubkovi sa uz podarili,take roztrasene 😀 ,ale sa mu to zalubilo a zacina sa sam pustat,vzdy len 2-3 krociky,ale to postupne pride 😉
@dena69
@snehovavlocka obom dakujem 🙂 Moj sa zatial boji pustit.Ked sa pozabudne spravi ten 1 a pol krok,ale hned si sadne.Ked mu dam prst,tak aj beha,dokonca aj v topankach vonku. Pri stene obide celu izbu,pričom sa dotyka len jednou rukou,ale sam sa cielene pustit,to ani za svet. 😒 Chyba mu proste odvaha,lebo inak by mu to podla mna už išlo.

@kaja73 vsetko naj k vymesaciu...ale to uteka.... 😉