icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

liluska
30. nov 2010

@zuzitka aj my chodime do tej herne, ten chodiaci stroj je super, nasa zuzka ho ma strasne rada 😀

ciefulik
1. dec 2010

ahoj @liluska :o))
neviem, či si ma pamätáš z augustového stretka brušiek 09 a spred pár mesiacov z DM-ka v auparku ?😀
prajem všetko najlepšie väčšej princezničke ku krásnym 3. narodeninkám!!

zuzitka
autor
2. dec 2010

@liluska lianke všetko naj 😉

ktoré ihrisko myslíš? 🙂

zuzitka
autor
2. dec 2010

@kuspitka alexko už chodí ... asi tak týždeň 😀 😀

samko má kiahne 😒 takže sme doma zavretý a čakám, kedy to chytí aj alexa .... 😖
aspoň to bude jedným vrzom

katuska1974
2. dec 2010

@zuzitka no to je super ze uz chodi 😀 a zajtra ma narodeninky,prajeme vsetko naj,nech ho rodicia posluchaju 😀 a mooooooooooooooooc zdravicka

s tymi kiahnami asi tolko,ze neverim ,ze by ich mali naraz 😖 malo kedy sa to stane,zeby ich mali surodenci naraz,ale uvidis 😎

snehovavlocka
2. dec 2010

ahojte,baby.......po case opat tu 😀 😀 novinky ani nemame....len sa ryje asi 4-5zubov naraz 😠 krociky stale nesmele,aj to asi max.2, poradna a ockovanie pre chorobu odlozene....

@katuska1974 mam kamosku,ktorej vsetky 3 deti maju kiahne naraz ...... 😠 ale pravidlo tam asi nie je nijake 😝

kuspitka
2. dec 2010

@zuzitka ale zas je lespie ,ked to ma takto ,ako ked ma viacej rokov.
inak mi je luto,ze ste doma...

zuzitka
autor
2. dec 2010

@katuska1974 narodky má v sobotu, ale dakujéééém 🙂

teda dúfam, že by aj alex mohol chytiť tia kiahne .... 21 dní je inkubačná doba, tak na vianoce očakávame kiahne pre mladšieho syna 😀
kamoška to tak mala, syn asi 3-ročný kiahne dostal a dcerka 4-mesačná to chytila tiež - po 15 dňoch

teším sa, že sa neškrabe, nemá teplotu, je veselý 😎 akurát že nemôžme ísť von ... tolko snehu je a my doma 😠
@kuspitka
@snehovavlocka

snehovavlocka
2. dec 2010

@zuzitka aj my sme pre chorobu doma...snad uz buduci tyzden sa vysantime vonku 😀

katuska1974
2. dec 2010

@zuzitka Vidis ako mi je dobre?ani uz neviem aky je dnes datum 😀 😝 sa omluvam 😉 ale maly ma sopliky a ja som uz 2 noci poriadne nespala ,tak asi z toho 😅

inak je dobre ,ked ich maju ako mali,v starsom veku je to uz pre chlapcov nebezpecne 😒 my ked sme boli decka,tak ja som mala kiahne na Vianoce a brat na Velku noc,ani na jedny sviatky k nam nikto nemohol,bola karantena 😀 moj starsi syn ich doteraz nemal a to som sa snazila,aby ich chytil,ale je na ne nejaky odolny 😝

zuzitka
autor
2. dec 2010

@katuska1974 šak to, že ani oslava Alexova nebude v sobotu 😒
ak to chytí, tak aj vánoce budú také 😝

ale šak čo, nejak bude 😉

katuska1974
3. dec 2010

@zuzitka no som zvedava,ci ich nebudeme mat aj my,akurat mi bola susedka povedat,ze ich maly ma kiahne a my sme sa u nich boli hrat 😀 ,mozno budeme v karantene aj my 😀 😝

kaja73
3. dec 2010

@katuska1974 Ahoj.Tak ako idu pripravy na Vianoce a narodky? Co ste nakoniec vybrali pre staršieho? My modelarske auto,take super na ovladanie,ide až 80 km/h-vyhralo nad legom a novy mobil-stary sa mu už rozpadava 😝 .Som zvedava aka bude reakcia.Malemu zas odražadlo a na narodky velky nakladak,plus dake drobnosti. Inak možno nebudete chory,ked je starši tak na to imuny,tak možno aj maly bude.

katuska1974
3. dec 2010

@kaja73 Ahoj,no ja som este nezacala s darcekmi pod stromcek,ale uz by som asi mala ,lebo to zase budem nahanat na poslednu chvilu. 😀 No starsiemu kupime prilbu na hokej ,uz po nej tuzi dlho,tak potesime jeho srdiecko.A mensiemu som zatial stale na rozpakoch,lebo najprv ma narodky a teda nakupujem darceky na ne,a to este musim vymysliet starkym co kupit pre neho.A este sa mozno budeme do Vianoc stahovat,tak uvidim ako to cele dopadne,ci to bude este pred nimi alebo az po nich. 😉 Ale uz mam napecene 2 davky medovnickov,lebo jednu zhodnotili chalani ,ze je malo 😝
Apropo pocasie aj u vas snezi?Tu od rana koti snehu,chodniky neuhrnute,som bola v obchode s kocikom a dosla som narobena ako kon 😀

kaja73
3. dec 2010

@katuska1974 my tiež nakupujeme aj za starych rodičov,je to fuška 😝 Ale už to mame za sebou.Teraz len vybavit dospalakov.zuztka na inšpirovala tym kalendarom a dali sme aj my spravit-je to super.Starky sa potešia.Rozmyšlame nad tym,že by sme si ako rodinny darček kupili Biolampu biostim.Je to dost drahe,ale vraj velmi učinne v podstate na všetko-malemu na ekzem,staršiemu na akne,celkovo na imunitu,alergie atd.No uvidime.To stahovanie vam nezavidim.Idete do domu,alebo do vačšieho bytu?Sneži aj u nas.rano som aj s malym bola vonku a hodinu som odhadzovala sneh.No lialo sa zo mna riadne 😝 .Je tu toho dost na odhadzovanie-aj plochou aj množstvom snehu.Krpec reval,ked mu padal sneh na tvar,musela som ho otočit aby mu nepadal 😒

katuska1974
3. dec 2010

@kaja73 pojdeme na dom,ale je to zlozite ,tak to dlhsie trva,tak sa nechame prekvapit ci to bude vianocny darcek alebo povianocny 😀 U nas ani schody pred cinziakom nejsu odhrnute,nema kto,tak chodim s lopatkou pod kocikom ,aby som sa vobec dostala z domu a do domu,lebo tych osem schodov co tam je, je totalne zapadanych a lyziny na kocik tiez,tak mam co robit ,vytiahnut tade kocik. 😖 to mam taku rozcvicku 😀

kaja73
3. dec 2010

@katuska1974 jasne v cinžiaku nema kto odhrnut,každy sa spolieha na druheho.neboj v dome sa namakate 😀 Ako ja dnes.Mame rožny dom,takže možeme odhrnat dokola cca 50 m chodnika,plus vnutri vo dvore. 😝 Vedla suseda ma tak 10m len pred domom-to je spravodlivost 😠 Ale neboj, bude vam fajn.Len to stahovanie je o nervy.

liluska
3. dec 2010

@zuzitka myslim to ihrisko z ktoreho si dala foto, kde tvoj maly chodi s tym tlaciacim choditkom 😀 "hopsasa"

liluska
3. dec 2010

@ciefulik ahoj. pametam si, ale esteze si sa mi pripomenula lebo nemam moc pamet na tvare. A po tom nahodnom stretnuti v DM-ke som ta nevedela priradit k tvojmu nicku, ale teraz uz viem 😀 Kedze moc medzi vas nestiham chodit tak moc prehlad nemam 😅 Moju tojrocnu slecnu mam uz ale v skolke tak snad si najdem viac casu na vás 😉
dakujeme za blahozelanie 🙂

dena69
4. dec 2010

@zuzitka Alexikovi prajeme všetko len to najsamlepšie k jeho prvým narodeninkám,hlavne vela vela zdravíčka a aby rodičom nadalej rástol do krásy 😉

katuska1974
4. dec 2010

@zuzitka tak dnes uz je to spravne 😀 ...Alexikovi vsetko najsamlepsie k prvemu rocku,aby bol zdravy a robil rodicom len radost 😉

zuzitka
autor
4. dec 2010

@dena69
@katuska1974

dakujeme moc 🙂
jasne, že len radosť robí, šak ako inak 😉 😉

zuzitka
autor
4. dec 2010

@liluska ano, hopsasa .... 2x som tam bola zatial, páči sa mi tam, len to je v petržalke a ja bývam na kramároch, takže tá cesta 😝

raz sme tam mali stretko s babami z vianočných detičiek 🙂

bluvatko
4. dec 2010

@zuzitka aj mi sa pripájame,všetko najlepšie Alexikovi k prvemu rôčku,veľa zdravíčka,šťastíčka 😵

katuska1974
4. dec 2010

@babula Adamkovi vsetko naj k prvemu rociku,hlavne moc zdravicka 😉

kaja73
4. dec 2010

@zuzitka všetko naj k prvym narodeninam.Nech vam robi len radost. 🙂

zuzitka
autor
4. dec 2010

@kaja73
@bluvatko
@babula

dakujeme 😉 😉 😉
babula všetko naj ..... 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵

zuzitka
autor
4. dec 2010

@kaja73 tak kalendár na vianoce si dala robiť? podla mňa je to milé 🙂

babula
4. dec 2010

kocky dakujeme,robi nam radost,
Tiez prajeme vsetkym malym oslavencom vsetko naj...
My chodime sami uz mesiac chvalabohu ale vonku ho teraz nenechavam len vnutri a...cakame druhe babo...

zuzitka
autor
4. dec 2010

moj fešák ročný 😵 😵 😵