Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Ahojte.ako sa mate dievcata?my sme mali sobotu rok...
@kuspitka gratulujeme dodatocne Kamilke k rociku,nech vam robi len radost 😉
vianoce nachystané? napečené? upratané? dárky poschovávané? 😉 😉
@zuzitka ahoj,no napecene,scasti upratane,darceky pobalene,uz len vecer nazdobit stromcek 😉
ako ty?
Ahojte. Potrebujem poradiť ohľadom Vianočnej ruže. Moj malý totiž dnes žul a neviem či náhodou aj nezjedol z listu Vianočnej ruže. Mám ju hore na polici mimo jeho dosahu, ale listy odpadli na zem a žul ich, kým som ja niečo robila v kuchyni. Čítala som, že sú jedovaté. Myslíte si, že by sa mu mohlo niečo stať, ak ich žul, prípadne trochu zjedol.
Maximálne ma to potešilo, keď mám teraz na starosti iné veci a nie chodenie po lekároch. Ďakujem za reakcie.
@kaja73
@dena69
@kuspitka
@bluvatko
@zuzitka
@tinika
@tami_tami
@aotrnavska
@snehovavlocka
@babula
@floverska
@aela
Všetkym starostlivým mamičkam , pracovitým ocinkom, a poslušným detičkam prajem bohateho ježiška a krasne sviatky...prežite v zdravi a pohodu v kruhu rodinky....nech si každy malý či velký najde pod stromčekom to po čom mu srdiečko najviac tuži 🙂
@katuska1974 ja tiež už len strom ozdobím. variť sa bude zajtra 🙂
@mmaattuuss tak to neviem .... aspoň zavolaj nejakej lekárke, že čo 😕 a určite malého sleduj, že či neni nejaká reakcia .... potom daj vedieť
Babenky ,všetkym vam prajem krasne,ničim nerušene sviatky,plne pohody a zdravia. 😵 😵 😵
@katuska1974 dakujeme krasne 😵
taktiez vsetkym prajeme krasne sviatky 😉
dievčatá prajem vám krásne vianoce prežité kruhu vašich blízkych.....
Už sa blížia Vianoce, ten čas rýchlo letí. Na stromčeku sviečky svietia, štastím žiaria deti. Starý rok už odchádza a nový ide za ním, nech Ti len radosť prináša, to je mojim prianím ...krásne Vianoce Vám a vašim detičkám 😉
ahojte, my vám všetkým tiež prajeme Šťastné a Veselé a bohatého Ježiška 😉
my sme práve teraz ozdobili strom ,keď nám kamka búva....
jeeej baby,dakujeme k prianiam ku narodeninam.aj vasim detickam dodatocne vsetko naj naj naj k prvemu rociku.ospravedlnujem sa,ale velmi sem nestiham pri malej chodit,len tak obcas kuk....a teraz aj tie sviatky do toho.krasny novy rok s deturencami prajem,nech nam rastu ako z vody 🙂
ahojte baby. mam otazocku na vas?
kolko x do dna spia vase deti? moja uz 2 tt. raz za den nie je to malo?
@vichy77 Zaleži od babatka.Moj starši syn spaval od 7 a pol mesiaca 1 krat,aj to len 30-60 min.Mladši spi 1 krat od 10m-cca 1-2 h .A evidentne im to stači.Musiš si malu odsledovat,či nie je viac umrnčana,či nema problem zaspat-aj to može byt paradoxne priznak pretaženia.Je to fakt velmi individualne.
no ved prave, ona vstane okolo 9, ide spat okolo 13, spi cca 1,5 hod a od 14,30 je hore. ona by sice esto mozno pospala okolo 18, ale potom ju mam hore do 23 a to som ja uz kaput. tak ju uz druhy x nedavam hajat a ide spat o 21.
v noci este je hore zo 2-3x na papanie a spi dalej. a zaspi stale jedine na prsniku, stale kojim
@vichy77 Daj ju na skušku aspon 2-3 tyždne skor spavat-nie o 21,ale okolo 19h.Ja som to tak začala pred tyždnom robit a krasne mi zaspi a v noci je ovela kludnejši.Ist spat o 21 už može byt dost neskoro a potom može mat problem s unavou.mne teraz fuguje takto-zaspi okolo 19-19,30 spi do 4-5,napapa sa chvilku je hore a este zaspi do 8-9h.Potom spi okolo 12-13h do cca 14h ,večeria o 18,potom o 18,30 kupeme a o 19 dostane mlieko-v posteli a som tam s nim kym nezaspi.Vačšinou do 20 min spi niekedy zaspi už počas pitia mlieka.Ked som ho ukladala okolo 20,30-21h tak zaspaval až o daku trištvrte hodinu a už okolo 1h bol hore,potom okolo 4-vtedy bol hore aj 1-2 h a este zaspal do tej cca9h.Takže teraz spi dlhšie a kvalitnejšie.
ahojte kočky. tak my sme boli v poradni pred 2 tyzdnami na ročnej prehliadke, Mako váži 11,6 a meria 82cm, dr. vzdy hovori, ze je strasne velky 🙂 aj sme sa očkovali, horučky mal len na druhy den ale to len raz dala som sirup a bolo v pohode, len mu asi zle trafila alebo bol v takom krči drobec, ze teraz tam ma take hrčky, na jednej sa to uz zmensuje ale na druhej nôžke to este ma, vpichy nevidno, len tie hrčky, tak ze mu to mame masirovat jemnym tlakom, mali to niektore vase deturence? ja vôbec nestiham prispievat, obdivujem Vás, ze si najdete čas tu sediet a pisat, ja som rada, ze zaspi, ze si môžem vyložit nohy a niečo prečitat alebo pozriet telku. Uz rozpravaju vase detičky? markovi sa nejak nechce rozpravat rozumiet rozumie vsetko, ked niečo chce tak začne pistat a ukazuje na to. 😒
@janinka25
po očkovaní mal aj alex tvrdé stehienka, dali sme mu octan a prešlo to ...
ja sem prispievam, ked malý spí ... knihy nečítam 😅 a nohy mám vyložené pri počítači 😀
ale už tu pri počítači sedím, ajked je malý hore .... chodí po byte, roznáša hračky 😀 😀 😀
a čo vypráva?
ato - auto
hota - lopta
cc cc - mačka
uaua - havo
hamham - jesť 😀
no no - akože nesmie a pritom vystrčí ukazovák 😀
ukazuje rukou, ked mi niečo chce ukázať alebo kinkuje hlavou ako somárik 😀

@dena69 Dakujeme. 🙂