Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Aela, ja take tiez nezvyknem. Pocula som totiz, ze niekto takto natahoval dieta za ruky (skoro ako opicu 🙂) a ze normalne niekolko hodin nemohlo rukami hybat. Skor som sa pytala preto, ze moja znama to tak robieva a berie to uplne v pohode. Tiez sa mi to nepaci, ale ked som to videla, zacala som rozmyslat, ci som uz ja taka precitlivena alebo co.
@mmaattuuss ja som kedysi citala na nete o syndrome traseneho dietata a myslim si, ze take hry su velmi nebezpecne 😉
ahojte dievcata.
ako sa mate?tak my máme obdobie zurivosti a vzdoru
ahojte.nasa tiez na vsetko odpovie ee 😀 ani spat sa jej moc nechce.... a vy ako?
@snehovavlocka tak naša trucuje ,ako divá...a čo nemôže tak to ešte horšie stále je namne nalepená,ani žehliť nemôžem.
@kuspitka aj unas je teraz take obdobie,co sa mu nedovoli,tak trucuje a nalepi sa na mna a zdviha ruky,ze hopa...... 😒 ja zehlim az vecer ,ked zaspi,inac nemam sancu,ledva navarim 😵
@katuska1974 my kúri s drevom pokial idem pren tak u nas je cirkus...uz nevldzem.teraz varim a vecer budem konecne zehlit..
@kuspitka ja idem nakoniec zehlit teraz,maly je uz v postielke ,len zaspat 😉
@katuska1974 dobre moja.ja budem len vecer
😀 😀 😀 nasa sa odo mna konecne odputava 😝 ale ked je unavena,tak zabera len mama 😠 ale ked niekedy idem na obycajny nakup,tiez vie dat najavo svoj nesuhlas 😀
tak my sme chorí...kamilka mi má teplotu...
ahojte kočky, mam otazočku ako často a čo papaju vasi drobci? Marko spapa na večeru 240ml mliečka zobudi sa nejak o 4, 5 rano tak mu dam 120ml mlieka, zaspi a potom ked vstane tak mu dam 150 ale to malo kedy cele vypije. potom zobne so mnou pri ranajkach kusoček chleba desiata ma ovocie alebo vyziva, obed, a ked vstane o nejakej 3 tak dostane pribinačika alebo nejaky jogurt. potom o nejakej 5 - pol 6 dostane jogurtik alebo kasu podla toho či sme doma, a o 19 mu davam mliečko 240 ale to vypije len polku a ked ide spat o nejak pol 8 tak to dopije, zistila som, ze takto lepsie spi ked nepije naraz mliečko tesne pred spanim netazi ho to v brusku, čo porovnam deti v okoli tak tie vôbec nechcu jest. tak ked to porovnavam tak sa mi zda, ze mu davam vela
@janinka25 Ja mam žrutika-nadranom začiname 240ml mlieka,okolo 9h ovseno zeleninova,alebo ovocna kasa-150ml,obed-200ml,olovrant mlieko 200ml a o hodinku ešte niečo tuhe-krajec chleba s natierkou alebo ovocie,o 18h ražova kaša-200ml a pred spanim 200 ml mlieka.Niekedy este v noci vypije deci mlieka a okrem toho 3 deci čaju.Ciže cca 600ml mlieka,3 deci čaju a cca 600ml prikrmu a niekedy este ten chlebik.Vysoky je 87 cm a važi takmer 13 kg.
ten caj nepije v noci,ale cez den-blbo som to napisala.
tak nasa mala papa skoro kazde 3hodiny nieco.ovocie papame,maso a zeleninu. 1lyter caju vypije a 1l mlieko
@kaja73 ja som mu tiez davala v noci čaj alebo mlieko ale ho odnaučam od toho, tak nas Marko tiez je taky zrutim lebo je vačši ako jeho kamosi a ty su septembrovy, je skoro rovnaky ako 2 r. deti, tak som sa len bala, ze len nas je taky velky, ked kazdy hovori aky je.
@kuspitka fu liter čaju ja som rada ked vypije cez den 250ml, pil z flase doteraz ale teraz sa naučil uz z poharika, ktory ma take dierky tak sa mu to velmi nepači z tade pit
tak nasa nechce v postielke buvat,ale teraz je chora a ma teplotu tak ju nenutim
nasa spi pekne v postielke,len sa v noci budi na kojenie...cca2x....ale cez den by mohla vypit viac caju 😒 z pohara sa napije len na zahnatie smadu(ale nie vela), flasu nechce.
@kuspitka Vedla mna v posteli vypije mlieko,pomojkame sa,zaspievam mu a preložim ho tam.Nadalej spievam, zo začiatku som ho aj hladkala,ale už nemusim,dokonca aj spev mu už stači len kym je vedla mna.Asi tyžden zaspava s novym ritualom-sedi a hojda sa dopredu dozadu,pritom sa mierne bucha o tu makku postieku až zaspi a prekoti sa.Je strašne pri tom srandovny.A aj v noci,ked sa zobudi,tak si sadne a začne s hojdanim a sam sa uspi.Bolo to lahsie,ako som si mylsela,ale bolo treba zmenit postielku.
to som skusala aj ja ,len sa nam nejako nedarilo
@kuspitka Ved ked ti to nerobi problem,tak jej daj čas.Ja som si ho vedla mna uživala,ale potom začal byt velmi hyperaktivny a opakovane ma za noc udieral a už fakt aj bolestivo.Raz mi spravil normalny monokel-videla som hviezdičky.Vtedy som si povedala,že to skusime s postielkou,ale vedela som že drevo šancu pri jeho pohyboch nema.Ta cestovna je makučka,ticha a to mu vyhovuje.
@janinka25 my papame podobne ako si pisala,rano okolo 5-6 vypije 250 ml mlieka,na ranajky chlebik,na desiatu ovocie alebo presnidavku.na obed to co sa navari,vacsinou uz to co jeme my,malo kedy varim zvlast malemu.Ked sa vyspi tak medzi 3-4 jogurt alebo pribinacek,co je doma a vecer zje kasu 200 ml a hajde spinkat.cez den pije cajik,tak 200-300 ml,viac donho nedostanem. 😒 Spinka krasne sam v postielke,len co ho tam polozim,tak spinka.Som rada, ze nespinka s nami,to musi byt chory alebo mat tazke sny,ked si ho dam do postele,lebo sa pri nom nevyspim,on strasne cestuje po posteli 😀 ,aj to ho po tvrdom zaspani prelozim do postielky. 😉

@mmaattuuss my take hry nepraktizujeme a raz som videla lietanie babatiek v telke a odvtedy ma trasie, len ked si na to spomeniem 😝 😝 😝