Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@tinika gratulujem 😉
@kuspitka no nikdy nevies, ine zazraky sa stavaju 🙂 tak by bolo super keby si 🙂
@katuska1974 dakujem
Ahojte. Chcem sa spýtať: keď niečo zakážete dieťaťu a nechce poslúchnuť, riešite to stále napr. ťapkaním /bitím po ručičkách, po zadočku alebo to beriete tak, že to dieťa raz pochopí, keď bude staršie? Pýtam sa totiž preto, lebo moj partner malého chce ťapkaním naučiť, aby niečo nerobil. Ja s tým nesúhlasím, ale zdá sa mi, že partner viac počúva a odkukáva výchovné metódy od susedov v štýle "chlapcov treba aj zbiť". Preto sa pýtam, či to tak riešite aj vy, alebo som už len ja taká citlivá. Keby som to takto všetko mala riešiť a vyťapkať ho za všetko, čo robí a nemal by robiť, tak by tu už malý asi ani nebol. A predsa sa nenarodil preto, aby bol ťapkaný a bitý.
ahojte.
pozrite si toto
http://langova.blog.sme.sk/c/257363/Zakladny-ku...
dievčatá tak by som raz vytrieskala moje dieta.
uz nes ma poriadne nastvalo....
Baby pozrite si http://www.markiza.sk/clanok-relacia/reflex/548... smutny je ten zoznam deti v odkaze v diskusii.
ahojte maminky🙂
chcela som sa spytat co davate drobcom na veceru a s akym casovym odstupom od vecerneho spanku...????
@mmaattuuss ja som este nikdy kubinkovi nedala po zadku, rucke alebo tak.. a dufam ze ani nedam.. ja skor zakricim a to on uz vie ze je zle.. necham ho nech si poplace ked mu nieco zakazem, alebo ma nahneva a potom ho to prejde.. ale odnaucat alebo aby si uvedomil ze urobil zle takym sposobom neviem neviem.. podla mojho to nepomoze... maleho ked upozornim ze nieco je zle tak to urobi znova... ale ked sa robim ze to nevidim tak to nezopakuje... ale jasne ze trieskat po telke alebo rozbijat vazy ho nenecham...
@kuspitka moj tiež vypije dost cca 600ml,ale specialneho mlieka .Kasa v nom ma otrasnu chut,tak kupujem to ryžove.My sme teraz už v podste cela rodina presedlali na toto a ovsene mlieko,z nich robim palacinky,pyre,proste nimi nahradzam normalne mlieko,aby mohol jest aj krpaty a aj nam to zachutilo.
@kuspitka mne sa z granka vyhodil na brusku.. tak radsej nedavam.. ja som mu davala veceru tristvrte hodku pred spanim a myslim ze aj tym zle spal..tak teraz mu dam o 6 a pred 8 zaspi..
kubko tiez jak cert..za vsetko priserne pisti, nieco sa mu nedari hned spusti krik a ked mu nieco nedovolim tak oduje spodnu peru a tiez krici🙂))
tuto noc ma islo slak trafit.. stale ho musim pestovat.. zobudi sa s placom a pomaha len pestovanie... :(a takto to uz je dva tyzdne....tiez ste v noci niekedy nervozne? ja tuto noc strasne.. vacsinou si to odnesie moj muz.. chudak
@mmaattuuss ahoj no ja mojmu teda občas capnem ale to až vtedy ked už ani zvýšenie hlasu nepomôže ...no nie som na to hrdá ale nie je to žiadne otlkanie len také capnutie po ručičke.... 😒

@kuspitka 🙂 jo nakoniec sme sa rozhodli v januari ze skusime uz teraz vo februari a hned sa zadarilo 🙂