icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

kuspitka
3. mar 2011

ozaj neviete mi poradit kto ma na predaj toho hovoriaceho psika?

kaja73
3. mar 2011

@kuspitka Napis co vam doki povedala.

kuspitka
3. mar 2011

@kaja73 tak doktorka povedala,ze nam inu stolicky tam mame velke teploty.

kaja73
3. mar 2011

@kuspitka takmer 40tt zo zubkov?CRP jej vysetrila?

kuspitka
3. mar 2011

@kaja73 vsetko jej robila.nema zapal nic.len velku teplotu.

kaja73
3. mar 2011

@kuspitka tak držim palce,nech ste z toho čim skor vonku.Inak skus jej dat C vit,.V DMku maju vyborny-das gesunde plus-je to len čiste cečko,v praškovej forme a davaj jej za den aspon 500mg.Rozdel to rovnomerne počas dna-napr.do čaju,obeda,večere atd.Nam to velmi pomaha.Cebion c vit. je strašne slaby -spolu je v nom len 2000mg cečka v celej flaske a je plny glycerolu,ten som zahodila.Vyskušaj. 😉

kuspitka
3. mar 2011

@kaja73 skusim jej dat,stale ma teplotu od zubkou,ale apson sme doktorke povedali ,aka je mala

tinika
3. mar 2011

aj my sme mali teraz teploty zo stoličiek, ale nie take vysoke

kuspitka
3. mar 2011

@tinika my mame az take teploty,aj teraz ma a robi vsetko zle co moze a nechce mi ani spat.
neviete niekto doru zemlovku?

kuspitka
3. mar 2011

@tinika moja co si dala na facebook je pravda to je o vas?

tinika
3. mar 2011

PROSBA O POMOC

Nasmu synovcovi diagnostikovali leukemiu a bude potrebovat trensplantaciu krvotvornych buniek (inac povedane - kostnej drene) takze takto prosim vsetkych znamych nech tento odkaz daju zdielat a hlavne kto sa toho neboji a chcel by pomoct ne...ch ide cim skor.

Treba ist na transfuznu stanicu vo vasom meste, povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek a hlavne si to nerozmysliet. Ak ju chcete darovat nasmu synovcovi, treba povedat, že je to pre Mareka Novackého, r.č. 090826/7712.
ĎAKUJEME

kuspitka
4. mar 2011

tak my sme mali zlu noc mala plakala ako diva a ja som uz unavena.stale ma teplotu,ale inak je ok.
mozem ist snov von ,ked ma teplotu so zubkov?

mmaattuuss
4. mar 2011

Ahoj Kuspit, ja by som radsej nesla von, ked ma teplotu hoci je to zo zubkov. Aj nas maly to mal minuly tyzden a tiez sme radsej von nechodili.

lenusiknr
4. mar 2011

@kuspitka ked ma teplotku radsej nechodte von, my sme tiez nesli.ked bola teplotka zo zubkov...vidim, ze sme natom podobne... nam uz par dni tecie stale z nosika,zle dychame ☹ co jej davas na zubky? lebo ja uz fakt neviem, nic nezabera..

lenusiknr
4. mar 2011

babule maly ma strasne opuchnute dasienka vidiet mu to aj ked sa smeje...... myslite ze je to v poriadku alebo s nim mam ist k dr.? stale mame bolesti, teplota uz presla no sopliky idu stale, hnacky... bojim sa, ze sa mu to nevie same prerezat a nechce si to dat pozriet len ked natieram tak citim ake velke to ma ... vraj ak je tam nejaka zrazenia tak s tym treba ist lenze to mu neviem zblizka pozriet.. neda si...

kuspitka
4. mar 2011

@lenusiknr teraz som prisla ,boli sme vonka na par minut aspon je jej je lepsie

dena69
4. mar 2011

@tinika počuj a ked beriem antikoncepciu môžem ísť darovať tú krv ,nie že sa tam vyberiem zbytočne?

tinika
4. mar 2011

@dena69 myslim, že ano, tu neide o tu krv, ale o krvotvotne bunky, čiže kostnu dren, teraz ti zoberu len krvnu vzorku na zistienie či si vhodny darca

stankapk
4. mar 2011

@lenusiknr nasa miska to ma take iste, uz niekolko tyzdnov opuchnute dasienka, uplne akoby tam boli zubky ale stale nie su prerezane. ma oslabenu imunitu, hnisave hrdlo a berie uz druhe atb ☹ myslim ale ze s tym netreba ist k zubarke, nasu videla pediatricka a nic na to nepovedala.

tinika
4. mar 2011

@dena69 tu su kriteria
http://www.nadacialeukemie.sk/darcovstvo-krit-v...
skoro na konci je ze hormonalna antikoncepcia je povolena 🙂

dena69
5. mar 2011

@tinika super tak v pondelok alebo utorok ako bude drahý môcť idu na to 😉

dena69
5. mar 2011

chcem sa spýtať kolko pocikaných plienok majú vaše deti za den tak cca ?lebo môj malý nejako menej ciká ,môže byť že už ich netreba prebalovať tak často?

kaja73
5. mar 2011

@dena69 Prebalujem za den cca 5 krat a na noc ma dalsiu plienku-čiže 6 plienok za 24h-to su vždy pocikane a este aj cika aspon 4-5 krat za den do vecka.Ja mam pocit, že cez den cika aj každu hodinu,tak ho aj posadzujem na vecko a vačšinou sa vypiša,plus ma mokru plienku.Za den vypije 600ml mlieka a 350ml caju.

tinika
5. mar 2011

@dena69 parada

lenusiknr
5. mar 2011

dena69 ja uz neprebalujem tak casto, vacsinou vymenime 4 plienocky plus 1 na noc. a zatial cikame len do plienociek. tiez sa mi zda ako by menej cikal mozno je to tym ze su uz vacsi.

lenusiknr
5. mar 2011

@stankapk to ste natom asi este horsie. my sme nastastie neboli na antb. no davala som mu panadol tri dni, neviem ci pomohlo. sa mi nevidi ze sa mu to tak dlho prerezava, chudatka tolko si vytrpia.. dnes sme mali lepsi den, dokonca sa mi zda akoby mu to odpuchalo aj bol kludnejsi no zubok nikde:(

dena69
6. mar 2011

@lenusiknr asi už majú lepšie držáky 😀 dakujem baby no skúsim mu ponúkať viac vody a uvidíme ...ale ked mu dám flašu tak bud to vypije naraz alebo to potom vyplúva 😖musím mu ponúkať častejšie a pomenej...
@kaja73

dena69
6. mar 2011

@lenusiknr Maťkovi sa prerezávajú stoličky už tretí mesiac ☹ ja som z toho už pekne na nervy ,tie noci nám dávajú pekne zabrať☹a s mojím štastím mu vylezú stoličky a prídu narad očáky... 😠 chudatko moje nech to už má pekne za sebou 😢

kaja73
6. mar 2011

@dena69 Aj nas trapia zubky.Idu mu tri stoličky a tri trojky.Tie stoličky sa serkaju už tiež vyše troch mesiacov a tie trojky sa pridali teraz nedavno,už ich vidno ,no nie su prerezane.už čakam,kedy sa prida aj štvrta stoličky a štvrta trojka.Je to sila,tolko zubkov naraz.Staršiemu sli naraz vždy max.dva zubky.

dena69
6. mar 2011

@kaja73 no nám už jedna stolička vyšla a mám tiež pociť ,že sa mu k tomu pridávajú spodné trojky 😠 susedinmu malému išlo naraz osem... 😒 asi pôjdem do lekárne kúpiť tie homeo čipky lebo ho nechcem stále napchávať nurofenom aj ked mu ho nedávam stále ale ked už tri noci nespí tak mu ho šupnem ale mam taký pocit,že aj ten mu zaberie len na chvílku ☹