Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@kuspitka tak držim palce,nech ste z toho čim skor vonku.Inak skus jej dat C vit,.V DMku maju vyborny-das gesunde plus-je to len čiste cečko,v praškovej forme a davaj jej za den aspon 500mg.Rozdel to rovnomerne počas dna-napr.do čaju,obeda,večere atd.Nam to velmi pomaha.Cebion c vit. je strašne slaby -spolu je v nom len 2000mg cečka v celej flaske a je plny glycerolu,ten som zahodila.Vyskušaj. 😉
aj my sme mali teraz teploty zo stoličiek, ale nie take vysoke
PROSBA O POMOC
Nasmu synovcovi diagnostikovali leukemiu a bude potrebovat trensplantaciu krvotvornych buniek (inac povedane - kostnej drene) takze takto prosim vsetkych znamych nech tento odkaz daju zdielat a hlavne kto sa toho neboji a chcel by pomoct ne...ch ide cim skor.
Treba ist na transfuznu stanicu vo vasom meste, povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek a hlavne si to nerozmysliet. Ak ju chcete darovat nasmu synovcovi, treba povedat, že je to pre Mareka Novackého, r.č. 090826/7712.
ĎAKUJEME
tak my sme mali zlu noc mala plakala ako diva a ja som uz unavena.stale ma teplotu,ale inak je ok.
mozem ist snov von ,ked ma teplotu so zubkov?
Ahoj Kuspit, ja by som radsej nesla von, ked ma teplotu hoci je to zo zubkov. Aj nas maly to mal minuly tyzden a tiez sme radsej von nechodili.
babule maly ma strasne opuchnute dasienka vidiet mu to aj ked sa smeje...... myslite ze je to v poriadku alebo s nim mam ist k dr.? stale mame bolesti, teplota uz presla no sopliky idu stale, hnacky... bojim sa, ze sa mu to nevie same prerezat a nechce si to dat pozriet len ked natieram tak citim ake velke to ma ... vraj ak je tam nejaka zrazenia tak s tym treba ist lenze to mu neviem zblizka pozriet.. neda si...
@lenusiknr nasa miska to ma take iste, uz niekolko tyzdnov opuchnute dasienka, uplne akoby tam boli zubky ale stale nie su prerezane. ma oslabenu imunitu, hnisave hrdlo a berie uz druhe atb ☹ myslim ale ze s tym netreba ist k zubarke, nasu videla pediatricka a nic na to nepovedala.
@dena69 tu su kriteria
http://www.nadacialeukemie.sk/darcovstvo-krit-v...
skoro na konci je ze hormonalna antikoncepcia je povolena 🙂
chcem sa spýtať kolko pocikaných plienok majú vaše deti za den tak cca ?lebo môj malý nejako menej ciká ,môže byť že už ich netreba prebalovať tak často?
@dena69 Prebalujem za den cca 5 krat a na noc ma dalsiu plienku-čiže 6 plienok za 24h-to su vždy pocikane a este aj cika aspon 4-5 krat za den do vecka.Ja mam pocit, že cez den cika aj každu hodinu,tak ho aj posadzujem na vecko a vačšinou sa vypiša,plus ma mokru plienku.Za den vypije 600ml mlieka a 350ml caju.
dena69 ja uz neprebalujem tak casto, vacsinou vymenime 4 plienocky plus 1 na noc. a zatial cikame len do plienociek. tiez sa mi zda ako by menej cikal mozno je to tym ze su uz vacsi.
@stankapk to ste natom asi este horsie. my sme nastastie neboli na antb. no davala som mu panadol tri dni, neviem ci pomohlo. sa mi nevidi ze sa mu to tak dlho prerezava, chudatka tolko si vytrpia.. dnes sme mali lepsi den, dokonca sa mi zda akoby mu to odpuchalo aj bol kludnejsi no zubok nikde:(
@dena69 Aj nas trapia zubky.Idu mu tri stoličky a tri trojky.Tie stoličky sa serkaju už tiež vyše troch mesiacov a tie trojky sa pridali teraz nedavno,už ich vidno ,no nie su prerezane.už čakam,kedy sa prida aj štvrta stoličky a štvrta trojka.Je to sila,tolko zubkov naraz.Staršiemu sli naraz vždy max.dva zubky.
@kaja73 no nám už jedna stolička vyšla a mám tiež pociť ,že sa mu k tomu pridávajú spodné trojky 😠 susedinmu malému išlo naraz osem... 😒 asi pôjdem do lekárne kúpiť tie homeo čipky lebo ho nechcem stále napchávať nurofenom aj ked mu ho nedávam stále ale ked už tri noci nespí tak mu ho šupnem ale mam taký pocit,že aj ten mu zaberie len na chvílku ☹

ozaj neviete mi poradit kto ma na predaj toho hovoriaceho psika?