icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

kuspitka
8. mar 2011

@boise tak ja ju ani nenuti.oblecena si tam sadne,ale to je vsetko.neviem co sa stalo sedela nam pekne na nocniku apotom orazu nechcela.

boise
8. mar 2011

@kuspitka neboj, to sa podda, asi este nebola pripravena 😉 ma este na to dost casu 😉

kuspitka
8. mar 2011

@boise teraz nam prisiel postov ten pes co vravi riekanky a tak super je to.

boise
8. mar 2011

@kuspitka ten je super, nas teraz sice moc nebavi, ale dufam ze coskoro zas zacne 😵

kuspitka
8. mar 2011

@boise tak nasa ho zahodila,ale nejako divne sa zobudila...

kaja73
9. mar 2011

@kuspitka No,ako ste s vysledkom?

kuspitka
9. mar 2011

@kaja73 tak doktorka povedala,ze krv moze aj darovat.

kaja73
9. mar 2011

@kuspitka tak to je super. Aspon si kludna. 😉

kuspitka
9. mar 2011

@kaja73 hej moja aspon vieme naco sme...

kuspitka
21. mar 2011

ahojte.tak my sme uz doma a sme vsetci chory,ale dnes ideme vonka je velmi teplot

kaja73
2. apr 2011

Tak dnes maly prvy krat otvoril sam dvere.Normalne dočiahol na klučku a otvoril. 😕

tinika
3. apr 2011

@kaja73 moj ich zatial len zatvara 🙂) ale prsty si este neprivrel .) na klučku este nedotiahne a ani to neskusa 🙂

kaja73
3. apr 2011

@tinika Moj tiež doteraz zatvaral,lepsie povedane trieskal s dverami.No, ale teraz objavil "Ameriku" a nič už pre neho nie je nemožne.Kluče nemame,takže sa vsade dostane.Problem je hlavne Petkova izba,kde je lego na legu a krpec ho niči 😒 ,Takže starši syn ma "radost".Niekedy proste nestiham vcas zakročit. 😲 a potom som ja ta zla-že čom som mu zas dovolila.

tinika
3. apr 2011

@kaja73 🙂) moj tak pomaly privrie a potom pribuchne 🙂

tinika
3. apr 2011

a vlastne take mame len jedne dvere do wcko, do izieb a pracovne zatahovacie to uz ovlada davno akurat do spalne su hrubsie a tazsie tak tam sa este nedostane 😀 😀

miau
8. apr 2011

chcela by som sa opytat, ucite uz drobcekov na nocnik?
a ak ano mate nejake tipy? 😉

janinka25
9. apr 2011

@miau tak moja skusenost je taka zatial, ze ked vstane po obede tak ho supnem na nočnik, vtedy sa vycika, ale inokedy ho nedavam, lebo nechce sediet, on si to este neuvedomuje čo tam robi, chystam sa cez leto to bude chodit bez plienok a potom uvidime.

zuzitka
autor
9. apr 2011

ahojky

@kuspitka ja mám tento kočík, aj @tami_tami taký kúpila, ale šedo-červený 😉 tami ako sa ti s ním jazdí?

ja ho mám z bazaru na modromkonikovi za 35eur

tami_tami
9. apr 2011

@zuzitka
@kuspitka

jazdi sa mi s nim super uz mam aj original plastenku na neho + spoluziacka ho uz ma rok a ma o 3 mesiace starsieho chlapca a aj v zme ho vyuzila takze nemam co vytknut na tom kociku 😉

kuspitka
9. apr 2011

@zuzitka tak ja som uz dnes objednala kocik britax

stankapk
9. apr 2011

@miau Misku davame na nocnik asi od 10 mesiacov. Rano ked vstane po mliecku sa na 90% vzdy vykaka - trva to uz hadam 4 mesiace. V podstate vzdy ked ju dam na nocnik, tak sa vycika ak prave necikala do plienky. Cize urcite vie co tam ma robit a aj to robi 🙂 Ona kaka aj 4x denne a teraz ma obdobie ze sa strci za dvere cupne a vykaka sa tam - do plienky samozrejme. Niekedy mi to pride aj oznamit "kakala". Ale oducat ma vyznam az po 18-tom mesiaci, dovtedy vraj deticky nevedia ovladat mechur. Ale je to individualne...

kuspitka
10. apr 2011

@stankapk tak moja mala nema rada nocnik,ale zas som si povedala nebudem ju nutit naco...

miau
10. apr 2011

dakujem za odpovede 🙂
my sme zatial este neskusali ale cez leto by som chcela zacat, ked bude pobehovat iba v plienke to bude snad jednoduchsie 😉
vsak do 3 rokov sa to snad nejak nauci....mne zatial pride ze vela krat este vobec nerozumie co po nej chcem, chce to asi vsetko cas...

kuspitka
12. apr 2011

to pocasie je nanic.....ani von sa neda ist mala je tak zla...

mmaattuuss
12. apr 2011

My sme davali maleho na klasicky /nie hraci/ nocnik asi od siedmych mesiacov. Nocnik mame odvtedy v izbe.
Ale neprehanali sme to a davali sme ho vzdy len ked sme mali cas aspon jeden z nas sa tam s nim tak 5 - 10 min. hral s hrackami a sedel pri nom. Popri tom sme mu pripominali, ze ak potrebuje nech urobi eee alebo cííííí. Dakedy sme ho na nocnik cely den aj vobec nedali. Maly tam sediet ako tak chcel. Teraz sa takmer vzdy rano po mlieku vykaka, alebo ked zje jogurt alebo jablko. Uz asi mesiac sa aj pyta na nocnik - hovori eee a najnovsie uz aj síííííííííííí ale dakedy urobi aj zbytocny poplach aj tri razy za hodinu. Stale aj tak musi mat plienky pre istotu, lebo dakedy este zabudne zahlasit potrebu, alebo "povie" az ked sa vykaka do plienky. V tomto je dost sikovny, klop, klop, ale za to chodit zacal sam len pred mesiacom.

kuspitka
14. apr 2011

tak nas nechce ani na normalnom wc sediet,ale zas ja ju nennutim,ak bude chciet dobre...

kaja73
14. apr 2011

Baby ,maly pred tromi dnami dostal tento bežecky bicykel-odražadlo http://www.stridersports.com/strider-bikes-in-a... a dnes už sam prešiel cca 4 metre. 🙂 Jasne, že na nom zatial nesedi,len ide v stoji,ale denne robi pokroky.Vrele odporučam,sedatko sa da dat uplne nizučko cca 26cm od zeme-merala som to- a bicyk važi len 3 kg.Super vecička. 😉 Brzda sa da dokupit-na nohu,nie na volant.

kuspitka
14. apr 2011

@kaja73 dobre to vyzerá?....

kaja73
14. apr 2011

@kuspitka Pefektne.First bike by este nedočiahol ani s adapterom,toto je ozaj nizke.Mame cervenu farbu.

kuspitka
14. apr 2011

@kaja73 my sme jej kupili odrazadlo....