icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pipera
23. sep 2011

@zuzitka moja mala najnovsie rada zameta :D okrem toho rada kresli,najradsej po tom co nesmie, napr. robi starsim surodencom ulohy a pod 😀
z hraciek ma rada odrazadlo,tahacieho psa a vsetko co hra. zapne to a tancuje.
Mala aj napriek tomu ze nema ani dva roky rada skace do vody,ponara sa, jazdi na konikovi.
Ale nechce sa jej pytat. zakryci cik, ale nocnik neznasa, ma z neho des ☹
ale nesilim to, hadam sa to na jar nauci, terz to uz nebudem silit

mexico_16
23. sep 2011

@tinika Posielala som krv do Ba a stalo to 71,40 😀 inac koho mas detskeho pediatra v Po ?

tinika
23. sep 2011

@mexico_16 smolkovu v centrume a prečo? si z presova zeby? 🙂

pipera
25. sep 2011

o ako to tu pozeram,moja je drobec. vasi 11,5 kg vysku netusim,ale rastie, zas som menila veci za vacsie :D
to jej rozpravanie ma trochu hneva, rozumie,ale hovori tak ze bud jej rozumiem iba ja,alebo nikdo. napriklad pepepe je vtacik,ako pipipi. toto je auto. ale slovo kava vie povedat uplne super 😀

zuzitka
autor
26. sep 2011

@mexico_16 CARS pozerá moj starší syn, teraz aj nálepky zbierame 🙂

alexko je narodený 4.12

zuzitka
autor
26. sep 2011

@fialka88
@poseidonka
@pandula

fialka, ty si pamätáš pandulu? 🙂 🙂

zuzitka
autor
26. sep 2011

jáááj a sme soplavý 😖 😖
už dlho sme nepoužívali odsávačku soplov ...... možme začať 😝

vaše deti vedia smrkať?

fialka88
26. sep 2011

@zuzitka Jasne, pamatam si ju. Malo sa jej narodit "male kakavko."😀DD A mala to byt myslim Natalie...🙂 A potom mi Betka zo ZA povedala, ze porodila chlapceka.🙂 Pamatam si aj Sasu, Noemi...atd...🙂 Ze ich vsetky pozdravujem.🙂

fialka88
26. sep 2011

@zuzitka No, aj my sme mali burlivu noc, stale plny nos...smrkat Veronika este velmi nevie, ale uz som ju to ucila. Kupila som jej nasivin do nosteka a cebion multi na podporu imunity. Dufam, ze tato noc bude uz lepsia...

aela
26. sep 2011

@pipera my sme na tom s rozpravanim uplne rovnako, vie vela a povie, len co chce a kedy chce 😅 vo je voda, avo je auto a abu je autobus 😀 ale havko a kava vie najsamsuper 😀

aela
26. sep 2011

@fialka88 miška soplila asi pred tyzdnom, nakupila som odsavacku, morsku vodu a nasivin, za dva dni vysiel prvy ocak a sople presli 😅 aj by sa vedela vysmrkat, snazi sa, ale podla mna je to slabo, radsej som odsala, na prvy raz plackala, ale potom uz bola hrdinka 😉 😅

zuzitka
autor
26. sep 2011

abubup alebo abup je u nás autobus 🙂

tinika
26. sep 2011

@zuzitka 🙂)) u nas je ata auto ale autobus ti teraz ani neviem povedat 🙂))

tinika
26. sep 2011

@zuzitka hej 🙂)) moj si bezne berie servitku vlhčenu a smrka 🙂) len tak pre zabavu .))) az som jeden čas sa smiala ze "fetuje" kym sa naučil ze to len smerom von ide .))))

zuzitka
autor
27. sep 2011

boli sme dnes cvičiť pri hudbe 🙂 🙂

už aj spolupracoval trochu krasavec, minule 0 bodov 😝 len na ruky chcel

dneska pobehoval, skackal 😵

zuzitka
autor
27. sep 2011

@kaja73 no uznaj, 2 deti vlastné a každé iné 😀 čím to je?

zuzitka
autor
27. sep 2011

@tinika
@kaja73

ja musím dvere zamykať, lebo už sa krpec raz vybral na chodbu 😅
a samko to nikdy ani neskúšal .... tento malý šarkan je divší, bujnejší, viac neposlúcha ....

fialkaa
27. sep 2011

@zuzitka to kde? my sme boli vcera. som si tam presla svojim ocistcom. moj syn nie je ochotny robit to, co ostatni.

tinika
27. sep 2011

@zuzitka jaaaaj 🙂) tak to aj my uz asi 4 mesiace zamykame horny zamok bo dole mame len take kolečko to si sam otoči a sup ho na klučku 🙂)

zuzitka
autor
27. sep 2011

@fialkaa u nás v DK Kramáre 🙂 moj syn na prvej hodine tiež nič, ani obraz ani zvuk 😀 len hopa hopa a len pokukoval na deti

dnes sa chytil špagáta a išiel s detmi akože vo vlaku 😀 😀

kaja73
27. sep 2011

@zuzitka Moj je tiež ako z divych vajec-sam sa nezahra-max 5-10 min.-to už oslavujem,beha vsade,vyleza vsade,vonku je ako odtrhnuty z retaze. 😝
Ale on keca ako o život-povie uplne vsetko co chce a to stale-pusu nezavre casto ani v spanku-aj vtedy vykecava 😀
Plienky nemame už 5 mesiacov-ale na noc este ano.
je hrozny nervacik-vadi mu aj skaredy pohlad.
Raz dostal po riti a odvtedy chodi za mnou naschal spravi nieco zle a pyta si po riti-doslova povie- Pato chce po riti- 😲
No mame z neho dost.
Sype už aj pridavne mena,prislovky, zamena atd,ale pri didaktickych hrackach nevydrži ani minutu-a pritom to vie.
Bavia ho autička,vlaciky,babika 😕 a hlavne kolesa-tie najde vsade-fakt vsade-normalne nechapem niekedy. Tiež zbožnuje privesy,kamiony,nakladne auta,dodavky,smetiarov-vsetko rozozna už len podla zvuku. 🙂
Keby bol trochu kludnejsi,tak je to uplne užasne babeno. 🙂

fialkaa
27. sep 2011

@zuzitka

on nie ze nic, on zbadal telocvicnu a chcel sa hrat, ale po svojom, nie tak ako vsetci. cvicitelka napr. porozkladala kuzelky do kruhu, ze maju deti okolo nich behat. deti behali a matko zbieral kuzelky....
ja som s nim na podobnom cviceni bola uz na jar, tam robil to iste. on sa sice tesil, ze je tam s detmi, ale nechcel robit, co bolo treba. cakala som, ze teraz uz bude vacsi a pochopi, ze sa ide robit nieco v kolektive. ale preratala som sa.
vsetky maminky aj instruktorka na mna so sucitom pozerali, akoze neviem zvladnut svoje dieta. pritom on je dobrucky, ja s nim nikdy nemam problem, vie sa dlhooo sam hrat, prebavi sa bez problemov, nerobi lotroviny.

a korunu celemu cviceniu nasadilo take asi o rok starsie dievcatko, ktore ho na konci cvicenia zbilo a aby mu nebolo luto vecer na ihrisku si ho naslo znovu a dostal nakladacku este raz.

zuzitka
autor
28. sep 2011

@fialkaa fíííha 😅 čo sa necháva mlátiť babami 😀

snád si časom zvykne na kolektív ... v školke bude musieť 😅

na pieskovisku sa v pohode hrá s deťmi?

tinika
29. sep 2011

@kaja73 nemozes mat vsetko hihi moj sa zahra v pohode, relativne kludny, ale rozpravat sa mu nechce a plienky mame stale .(

tinika
29. sep 2011

@fialkaa nie je o nič horsi ako ine deti, len ho zaujimaju ine veci 😉

zuzitka
autor
4. okt 2011

@tinika ako tehulka? ešte sa nechystáš do porodky? 🙂

tinika
4. okt 2011

@zuzitka prave som sa z nej vratila ale Riško estge v brusku :D som mala bolesti a ruzovy vytok v piatok som sla bo tri dni bolesti a dnes ma pustili, hadam este dva tyzdne potiahneme :D

zuzitka
autor
4. okt 2011

@tinika jááj tak už ste mali poplach 😵 😵

ešte 2 t chceš nosiť bruško? ja som sa ho už chcela zbaviť 😀 😀 naštastie som prenášala len 1 den

tinika
5. okt 2011

@zuzitka no ja keby len odo mna zalezalo by uz chcela rodit, ale pre maleho dobre ak este počkame, tak nejako pretrpim :D

katuska1974
7. okt 2011

ahojte dievcata,tusim to tu konecne ozilo 😀 ,som tu dlho nebola a dnes ma tak napadlo,ze kuknem co tu nove a tot kolko popisane 😉 ,musim si najst cas a popisem viacej 😵