Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
o ako to tu pozeram,moja je drobec. vasi 11,5 kg vysku netusim,ale rastie, zas som menila veci za vacsie :D
to jej rozpravanie ma trochu hneva, rozumie,ale hovori tak ze bud jej rozumiem iba ja,alebo nikdo. napriklad pepepe je vtacik,ako pipipi. toto je auto. ale slovo kava vie povedat uplne super 😀
fialka, ty si pamätáš pandulu? 🙂 🙂
jáááj a sme soplavý 😖 😖
už dlho sme nepoužívali odsávačku soplov ...... možme začať 😝
vaše deti vedia smrkať?
abubup alebo abup je u nás autobus 🙂
@zuzitka Moj je tiež ako z divych vajec-sam sa nezahra-max 5-10 min.-to už oslavujem,beha vsade,vyleza vsade,vonku je ako odtrhnuty z retaze. 😝
Ale on keca ako o život-povie uplne vsetko co chce a to stale-pusu nezavre casto ani v spanku-aj vtedy vykecava 😀
Plienky nemame už 5 mesiacov-ale na noc este ano.
je hrozny nervacik-vadi mu aj skaredy pohlad.
Raz dostal po riti a odvtedy chodi za mnou naschal spravi nieco zle a pyta si po riti-doslova povie- Pato chce po riti- 😲
No mame z neho dost.
Sype už aj pridavne mena,prislovky, zamena atd,ale pri didaktickych hrackach nevydrži ani minutu-a pritom to vie.
Bavia ho autička,vlaciky,babika 😕 a hlavne kolesa-tie najde vsade-fakt vsade-normalne nechapem niekedy. Tiež zbožnuje privesy,kamiony,nakladne auta,dodavky,smetiarov-vsetko rozozna už len podla zvuku. 🙂
Keby bol trochu kludnejsi,tak je to uplne užasne babeno. 🙂
on nie ze nic, on zbadal telocvicnu a chcel sa hrat, ale po svojom, nie tak ako vsetci. cvicitelka napr. porozkladala kuzelky do kruhu, ze maju deti okolo nich behat. deti behali a matko zbieral kuzelky....
ja som s nim na podobnom cviceni bola uz na jar, tam robil to iste. on sa sice tesil, ze je tam s detmi, ale nechcel robit, co bolo treba. cakala som, ze teraz uz bude vacsi a pochopi, ze sa ide robit nieco v kolektive. ale preratala som sa.
vsetky maminky aj instruktorka na mna so sucitom pozerali, akoze neviem zvladnut svoje dieta. pritom on je dobrucky, ja s nim nikdy nemam problem, vie sa dlhooo sam hrat, prebavi sa bez problemov, nerobi lotroviny.
a korunu celemu cviceniu nasadilo take asi o rok starsie dievcatko, ktore ho na konci cvicenia zbilo a aby mu nebolo luto vecer na ihrisku si ho naslo znovu a dostal nakladacku este raz.
ahojte dievcata,tusim to tu konecne ozilo 😀 ,som tu dlho nebola a dnes ma tak napadlo,ze kuknem co tu nove a tot kolko popisane 😉 ,musim si najst cas a popisem viacej 😵

@zuzitka moja mala najnovsie rada zameta :D okrem toho rada kresli,najradsej po tom co nesmie, napr. robi starsim surodencom ulohy a pod 😀
z hraciek ma rada odrazadlo,tahacieho psa a vsetko co hra. zapne to a tancuje.
Mala aj napriek tomu ze nema ani dva roky rada skace do vody,ponara sa, jazdi na konikovi.
Ale nechce sa jej pytat. zakryci cik, ale nocnik neznasa, ma z neho des ☹
ale nesilim to, hadam sa to na jar nauci, terz to uz nebudem silit