Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahoj, ahoj,
co sa nas tyka, sme zdravi, tuk-tuk
nalepky nezbierame, tak daleko este nie sme 😀
nas caka cvicenie zajtra. minuly tyzden to bolo tiez zaujimave. kym ostatne deti cvicili, Matko si skladal kuzelky 🙂 ale neriesim, on je individualista po tatovi. on je cely stastny, ked je medzi detmi, ale hra sa najradsej sam.
jeho hlavne fascinuje ten priestor v telocvicni a vsetky veci okolo, takze nema cas cvicit s ostatnymi, musi skumat 🙂
pozeram, ze tinika z vianocnych darcekov caka babo. gratulujem! este niekto z nasej skupiny caka?
@fialkaa ale, že vitaj Didi 😵 😵 😵 počuj, nestretávate sa s Deniskou?
@beruska.zuzanka
ahoj ZUzi 🙂 , myslis tu Denisku, s ktorou som bola v porodnici? bohuzial nie. my sme s a videli len tam. a ty?
@fialkaa jj, presne tú 😀 😀 no videli sme sa pár ráz náhodou, ale plánujeme stretko už rok 😅 😅 😅 nejak nevieme zosúladiť termíny 😀
a kde chodíte cvičiť? akým spôsobom? dáka hravá forma?
chodime do squashcentra na Pionierskej. je to take cvicenie a tancovanie 🙂
ked sa stretnes s Deniskou, pozdravuj ju, bola to vlemi mila osobka, sprijemnila mi prve dni v porodnici 🙂
aj my by sme mali dat kafe. ked sme sa uz davnejsie dohadovali, zlyhalo to na mne. ak mas daky napad a chut, daj vediet.
ale teraz uz idem spat, uz mam dost.
@fialkaa bré ránečko, písnem IP 😉
ahojte maminky, kolko krat chodia vase pokladiky za den cikat??? kubko je tyzden bez plienocky najskor chodil cikat a kakat bez problemov na serblik to som ho tam posadila cca kazdu hodku a vycikal sa... no vcera a dnes mi cikal tri-4 krat za den ... vydrzi 3 hodky bez cikania, na poobedny spanok ma plienocku no je uplne sucha... dnes som mu uz zo zufalstva dala na von plienku mal ju cca 4 hodky a tiez uplne sucha.... som z toho teraz jelen, neviem ci je to v poriadku ked mi cika tak malo....
dakujem za odpovede🙂
@zuzitka no, zdravi sme tak na 80%. Trochu kasleme ale bez teploty. Ja nejako nic nestiham odkedy chodim do prace...🙂 Inak ok. V sobotu sme mali rodinnu oslavu a Veronika tancovala ako parketova levica.🙂 Tak ju asi dam na nejake tanecky, len sa musim "rozkukat" tu u nas, kde je nieco take pre mensie deti.🙂
@lenusiknr u nas nocnik zatial nehrozi, ale so starsou som mala tiez taku skusenost, ze som chodila asi 2x castejsie cikat ako ona 😀 ona odjakziva sa pytala cikat, az ked uz fakt musela, zo zaciatku to bolo tak natesno, ze nez som stiahla gate a pancusky (bolo to v zime), tak uz to aj tieklo 😅 neskor ked som sa jej aj casto pytala, ci chce ist, tak nechcela, a ked sme isli von, tak nehrozilo, ze by sa vycikala doma len tak trocha, lebo ideme prec, ona proste vzdy cikala len vtedy, ked mala plny mechur a fakt sa jej uz velmi chcelo a vydrzala "drzat" aj pol dna 😉
Asi to bude aj tymi infuzkami...ale neboj, on sa mozno aj sam vypyta na svet...hlavne mysli pozitivne, vsetko dobre dopadne.🙂
To fakt? Ja som myslela, ze je maly uz na svete, ze ste v porodnici...no, tak ak mas termin 31.10., tak este mas cas...no, ale viem si predstavit, ze uz by si chcela mat po tom...ked si spomeniem pred 2 rokmi, strasne to ubehlo...a Vy uz niektore cakate druhe...🙂 a niektore uz aj maju druhe...🙂 Tak Ti budem drzat palce, nech sa chlapiatko co najskor a hlavne zdrave narodi.🙂 Drz sa. Pekny vikend.🙂
@tinika vsetko najlepsie prajeme maminke a Riskovi,nech ste obaja zdravucki.... 🙂

čo nového? dufam, že ste zdraví všetci 🙂 🙂 🙂
nezbierate náhodou nálepky Mc Queen CARS 2 ?? 🙂
mám nejaké na výmenu
dnes sme boli zase na tých tanečkoch / pohybové cvičenia pri hudbe .... už sa malému celkom páči. ked sa ho doma opýtam, či ideme tancovať, povie ano a ide sa obúvať 😀 😀
ale nieže by tam spolupracoval na 100%, to nie .... ale je tam rád. volná zábava je uplne NAJ ... 🙂
hlavné je, že sme medzi deťmi
@katuska1974
@tinika tini ty ešte furt 2 v 1 ?? 🙂
@fialkaa
@fialka88