icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzitka
autor
11. okt 2011

čo nového? dufam, že ste zdraví všetci 🙂 🙂 🙂

nezbierate náhodou nálepky Mc Queen CARS 2 ?? 🙂
mám nejaké na výmenu

dnes sme boli zase na tých tanečkoch / pohybové cvičenia pri hudbe .... už sa malému celkom páči. ked sa ho doma opýtam, či ideme tancovať, povie ano a ide sa obúvať 😀 😀
ale nieže by tam spolupracoval na 100%, to nie .... ale je tam rád. volná zábava je uplne NAJ ... 🙂
hlavné je, že sme medzi deťmi

@katuska1974
@tinika tini ty ešte furt 2 v 1 ?? 🙂
@fialkaa
@fialka88

fialkaa
11. okt 2011

@zuzitka, @tinika

ahoj, ahoj,
co sa nas tyka, sme zdravi, tuk-tuk
nalepky nezbierame, tak daleko este nie sme 😀

nas caka cvicenie zajtra. minuly tyzden to bolo tiez zaujimave. kym ostatne deti cvicili, Matko si skladal kuzelky 🙂 ale neriesim, on je individualista po tatovi. on je cely stastny, ked je medzi detmi, ale hra sa najradsej sam.
jeho hlavne fascinuje ten priestor v telocvicni a vsetky veci okolo, takze nema cas cvicit s ostatnymi, musi skumat 🙂

pozeram, ze tinika z vianocnych darcekov caka babo. gratulujem! este niekto z nasej skupiny caka?

zuzitka
autor
11. okt 2011

@fialkaa z tých povodných pisateliek v tejto téme už je 9 tehuliek 😀 😀 a tri z nich už majú bábätká 😵 septembrové ...

tinika
11. okt 2011

@zuzitka jojo este stale :D a dnes ctg vsetko ok, ziadna zmena tak uvidime

fialkaa
11. okt 2011

@zuzitka
si mi vyrazila dych!!! povedz kto. som zvedavaaaaaa

beruska.zuzanka
11. okt 2011

@fialkaa ale, že vitaj Didi 😵 😵 😵 počuj, nestretávate sa s Deniskou?

fialkaa
11. okt 2011

@beruska.zuzanka
ahoj ZUzi 🙂 , myslis tu Denisku, s ktorou som bola v porodnici? bohuzial nie. my sme s a videli len tam. a ty?

beruska.zuzanka
11. okt 2011

@fialkaa jj, presne tú 😀 😀 no videli sme sa pár ráz náhodou, ale plánujeme stretko už rok 😅 😅 😅 nejak nevieme zosúladiť termíny 😀

a kde chodíte cvičiť? akým spôsobom? dáka hravá forma?

fialkaa
11. okt 2011

chodime do squashcentra na Pionierskej. je to take cvicenie a tancovanie 🙂
ked sa stretnes s Deniskou, pozdravuj ju, bola to vlemi mila osobka, sprijemnila mi prve dni v porodnici 🙂

aj my by sme mali dat kafe. ked sme sa uz davnejsie dohadovali, zlyhalo to na mne. ak mas daky napad a chut, daj vediet.
ale teraz uz idem spat, uz mam dost.

beruska.zuzanka
12. okt 2011

@fialkaa bré ránečko, písnem IP 😉

lenusiknr
17. okt 2011

ahojte maminky, kolko krat chodia vase pokladiky za den cikat??? kubko je tyzden bez plienocky najskor chodil cikat a kakat bez problemov na serblik to som ho tam posadila cca kazdu hodku a vycikal sa... no vcera a dnes mi cikal tri-4 krat za den ... vydrzi 3 hodky bez cikania, na poobedny spanok ma plienocku no je uplne sucha... dnes som mu uz zo zufalstva dala na von plienku mal ju cca 4 hodky a tiez uplne sucha.... som z toho teraz jelen, neviem ci je to v poriadku ked mi cika tak malo....
dakujem za odpovede🙂

fialka88
18. okt 2011

@zuzitka no, zdravi sme tak na 80%. Trochu kasleme ale bez teploty. Ja nejako nic nestiham odkedy chodim do prace...🙂 Inak ok. V sobotu sme mali rodinnu oslavu a Veronika tancovala ako parketova levica.🙂 Tak ju asi dam na nejake tanecky, len sa musim "rozkukat" tu u nas, kde je nieco take pre mensie deti.🙂

fialka88
18. okt 2011

@tinika tak ako? Babatko je uz na svete?🙂 Dufam, ze ste obaja ok.🙂 Drz sa.

tinika
18. okt 2011

@fialka88 ta čo si :D este stale som kinderko :D zajtra idem na ctg uvidim kto bude mat sluzbu, kedze asi pojdem na sekciu budem asi riesit termin

fialka88
18. okt 2011

@aela ahoj moja. Minuly tyzden si mi pisala a nejako som Ti nestihla odpisat...a teraz uz ani neviem najst IP...ja uz som asi faaakt mimo...🙂 Ako sa mate? My celkom dobre, len Veron ma kasel. V robote som uz zabehnuta a celkom to obe zvladame.🙂

fialka88
18. okt 2011

@tinika to faaakt? A je ze uz ma po...no, teeeda. Si maly dava nacas.🙂 Ale neboj, urcite vsetko dobre dopadne, len Ta chapem v tom, ze uz by si chcela mat po tom...tak sa drz zajtra a nech je maly uz co najskor na svete.🙂

aela
18. okt 2011

@lenusiknr u nas nocnik zatial nehrozi, ale so starsou som mala tiez taku skusenost, ze som chodila asi 2x castejsie cikat ako ona 😀 ona odjakziva sa pytala cikat, az ked uz fakt musela, zo zaciatku to bolo tak natesno, ze nez som stiahla gate a pancusky (bolo to v zime), tak uz to aj tieklo 😅 neskor ked som sa jej aj casto pytala, ci chce ist, tak nechcela, a ked sme isli von, tak nehrozilo, ze by sa vycikala doma len tak trocha, lebo ideme prec, ona proste vzdy cikala len vtedy, ked mala plny mechur a fakt sa jej uz velmi chcelo a vydrzala "drzat" aj pol dna 😉

tinika
18. okt 2011

@fialka88 no po tych magnezkovych infuzkach pred 2tt sa asi rozhodol ze este pobudne v brusku :D uvidime kedy sa roznodne na svet :D resp. za neho lekari :D

fialka88
18. okt 2011

Asi to bude aj tymi infuzkami...ale neboj, on sa mozno aj sam vypyta na svet...hlavne mysli pozitivne, vsetko dobre dopadne.🙂

fialka88
22. okt 2011

@tinika Ahoj. Tak ako? Este si kinderko? Som na Vas intenzivne myslela, ze ci uz je maly na svete....🙂 Drz sa a potom daj vediet. pa.🙂

tinika
22. okt 2011

@fialka88 no dufam,ze c utorok na sc ma zoverie lekar,levo dnes lekarka,ze mam termin az 31 ze este cas

fialka88
22. okt 2011

To fakt? Ja som myslela, ze je maly uz na svete, ze ste v porodnici...no, tak ak mas termin 31.10., tak este mas cas...no, ale viem si predstavit, ze uz by si chcela mat po tom...ked si spomeniem pred 2 rokmi, strasne to ubehlo...a Vy uz niektore cakate druhe...🙂 a niektore uz aj maju druhe...🙂 Tak Ti budem drzat palce, nech sa chlapiatko co najskor a hlavne zdrave narodi.🙂 Drz sa. Pekny vikend.🙂

tinika
22. okt 2011

@fialka88 dakujem

fialka88
28. okt 2011

@tinika Ahoj. Tak ako? Este malinky nie je na svete? Drzte sa. 🙂 Pekny dnik.

tinika
28. okt 2011

@fialka88 vcera sa o 10.00 sa narodil Risko s mierami m49cm a 3460g

aela
28. okt 2011

@tinika jeeej gratulujem velmi, nech riško robi doma rodicom radost 😉 😵 😵

fialka88
28. okt 2011

@tinika gratulujeeem, tak prajem Riskovi veeela zdravicka a stasticka v zivote a maminke rychle zotavenie.🙂

katuska1974
29. okt 2011

@tinika vsetko najlepsie prajeme maminke a Riskovi,nech ste obaja zdravucki.... 🙂

kaja73
29. okt 2011

@tinika gratulujem 🙂 ,nech vam robi len radost 😉

dena69
30. okt 2011

@tinika gratulujeme a prajeme vela zdavíčka 😉