Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahoj zuzi 😉 takto v noci 😉
ja som bola sita ☹ a neviem o tom ze by mi tam nieco okrem tej nite dali 😒 dufam ze ti tam nespravil taky velky uzol 😀 😀 😀 srandujem 😀
a na kontrole u gyn. si uz bola???
ahojte
aela - my ešte nič červene na kočiku nemame ale zohanam 😉
ja menzes nemam a neplanujem 😀 inak mam jedno prso večšie adruhe male
pri malej my po pol roku jedno prestalo tiecť a ešte druhy polrok sme ťahali na druhom a vydim to aj teraz tak ☹
milada - ja v mikrovlnke si ohrievam kakavko
rush - krasne ti pribera
a očkovania sa neboj poplačka a potom zaspinka ani nebudeš vedieť ako
ale potom bude asi trošku plačlivi doma a može vystupiť horučka nam vždy po očkovani stupla
mein - aj tvoj pekne rastie ono sa to rozbehne 😉
a prečo si bola na ušnom??? niečo sa ti nezdalo?? uška kontroluju v nemocnici nie???
zuzi - všetko najlepšie samkovi
vydela som mal krasnu tortu
aj mna by zaujmalo aka je to injekcia a na koľko to je ???
už tretie neplanujemeeeeeeeee 😀
beruška - nemaš zlatu žilu??
lebo kamoška tiež bola na zachode a všimla si ako z nej niečo visi
chod k lekarovi určite
alebo sa ti stehy mohli povoliť ale to by si si skor všimla nie až tak neskoro nie????
do vnutra asi nič nedavali len vnutorne a vonkajšie stehy som mala
a tie už asi vypadli
a pobolievať ťa može to mna to pri dominike tiež više mesiaca tam niekedy pichlo
dobre ranko
my mame dnes dva mesiace 😀 😀 😀 boooozenku jak to leti 🙂 rush blahozelame tiez k vasmu dvojmesacnemu vyrociu 😉
Simča dnes ukazkovo spala 😀 😀 a uz spi zase 😉 vecer o siedmej zaspala a rano o pol siedmej sme vstavali 😀 😀 a ro jedla kazde tri hodky po 5 minutach 🙂 tak by sa mi to lubilo 😀 😀 😀
inak chcem sa opytat, ked odsavate sopliky aj vase babule tak napina? lebo simcu strasne, ani dychat poriadne nevie...akoby som jej tie sople az z päty tahala 😒
čaute kočky, noe, no k lekárovi samozrejme idem hneď dnes, aj keď som mala až budúci piatok... čert to ber....
len sa bojím, čo sa bude diať... zlatá žila to isto nie je, zo mňa nič nevisí, ja mám dnu v šuške akoby nejaký zabudnutý tampón, alebo čo.... veď keď to chytím prstom, tak nič na tom necítim, a je to na dotyk ako papier... a ten keď tam mám šesť týždňov, tak ďakujem pekne.... sa im pôjdem na kramáre veelice pekne poďakovať ☹
Berus,urcite chod,podla mna ti to tam zabudli ☹ dufam,ze ti to nenarobilo nejaku sarapatu
iwka,no tami sem tam natiahlo pri tom odsavani.asi ked bol hlien taky dlhsi az v krku ☹
a my sme mali tiez peknu noc.klop klop. Mala dokonca zaspala sama v postielke s kolotocom 😵
No, tak som práve dovolala so sestrou od svojho dokiho, že majú dnes narváno, ale že ak ku nim by som mala prísť, tak ma vybavia bez čakania, keďže budem aj s bábom, ale že dokimu ide zavolať, či s tým nepôjdem rovno na Kramáre.... 😕 mám celkom strach, že čo sa bude diať, ale tak snáď to bude ok... akurát dúfam, že som tam nechytila nejaký zápal, alebo čo... ☹
iwi, mne malú nenapínalo, keď som jej odávala, ale to mala len také riedke hlieniky v nošteku, ale dosť vysoko....
a my tiež po včerajšom desnom uplakanom dni super nôcka a momentálne po napapaní už takmer hodinku buva 🙂
zvali idem este vyskusat vysavac....lebo mam pocit, ze ich ma hlboko a kasle mi tak hlienovo 😒 tak vyskusam co vytiahneme 😉 mne tiez sama zaspala- sice na gauci pri mne, ale vytuhla sama 😀
berus nezavidim ti, dufam, ze budes ok...ja by som sa tiez bala ze co to moze byt 😕 ved uvidis co ti povedia...
mne teraz simca komunikuje s kolotocom, pockam hodku a potom pojdeme von na pol hodku aspon, lebo je taka kosa tu, ze az 🙄 🙄 🙂
kočky, teraz mi napadlo, používate ešte niektorá plienky č 1? my sme už včera prešli na dvojky a vystalo mi viac ako pol balíka Pampers Premium care, ak by bol záujem..... škoda ich vyhodiť... 🙂
ahojte, Ninka nasa mala včera večer bolesti bruška, tak som do polnoci rurkovala, potom sa pekne vykakala, spala do piatej a teraz ešte stale taha zalomena 😀
beruš, a tvojej su uz jednotky male?
zvali, tvoja mala ma dnes meniny. Tak vsetko naj Tamarke prajeme aj s Ninkou 😉
caute baby
berus, no snad to nebude to, co si myslis. drzim palce. inak ja som pouzivala c.2 ale zasa som presla na c.1 kedze sa mi 2 zdali velke
moj maly spal zasa v noci 6.5hod hroza. zasa som to zanedbala ☹
noe u nas v nemocke to vysetrenie usi nerobili, takze az teraz som bola
kocky, co davate espumisan, kolko kvapiek davate? 25 ako pisu v letaku? a ako casto? moj maly sa v poslednom case strasne puci chudatko
Berus,my sa ledva do c.2 zmestime.dufam,ze ich dominam 😅
milli, mein, tak minulý týždeň ešte dvjky boli veľké, ale už ju tie jednotky voľajako otláčakli na stehienkach a brušku, tak už má dvojky 🙂
mein, no ono je to urcite to, čo si myslím a ž to aj chcem mať von 😠 len sama si netrúfam... radšej...
babulky,o tej antikoncepčnej injekcii tu pisala mein,že si ju dala pichnúť a čítala som aj na nete,že je to najvhodnejšia antika počas dojčenia.Vaší gynďoši ju iste poznajú, učinkuje 3 mesiace a stoji okolo 17€.Inak,ja som dnes začala tiež krvácať,nejak skoro sa dohrabala mrška,kurnik po mesiaci a to plne dojčím 😒
Mein, ja dávam espumisan ráno a večer po 10 kvapiek,malemu to stačí,on zas nemá nejak veľk problémiky a ked reve ,tak len krátko.Pučí sa ako púčik,ale to aj masírujem bruško Pupíkom a cvičime,keĎ treba.
beruska - toto snad nie, to by sa zase dr. vyfarbili, dufam, ze budes v poriadku
meinkonka - tak to si včera mala ozaj hnusný deň, Ako ťa napadlo ísť na ušné? a čo je mu to vlastne s tou obličkou ? nechce sa mi googliť
Malý už ďaľšiu noc spí ( s nami v posteli) ukážkovo, o 23.00 zaspal, zobudil sa o 3.15 ale už 3.30 spal a ráno vstal o 7.15, hned zaspal a spí až doteraz ale už počujem nejkaé zvuky z postielky 😀
hehe, naša malá sa obudila pred chvíľou na svoje vlastné kakanie 😀 😀 😀 a keď sa vykakala tak taký slastný úsmev vylúdila, že som vedela, že môžeme riťku umyť a plenu vymeniiiť 😀
saši, no hej, vyznamenali sa.... ja len čakám už na maminu, že mi pomôže s kočíkom a hajde do sveta .... ale žeby sa mi tam chcelo, nemôžem povedať ☹ pôrodu som sa nebála vôbec a nemôžem naň zlé povedať, aj keď bol dlhýý a ťažký, ale toto som teda nečakala.... 😠
sme s5 z vychadzky a Simca este spi v kociku 😀 aj ked trosku strajkovala, ale teraz je kludna, tak vyuzivam 😀
my ideme tiez s uskami vo stvrtok - v ruzinove to nerobia na novorodeneckom, musela som sa objednat a dali nam termin az teraz 😠 tak dufam, ze to bude ok 😉
vsetko naj Tamarkam 😀
plienky mi pouzivame MIDI a su v pohode, aj budu musiet byt, lebo som ich nakupila v tescu v tej akcii 🙂 tak mame zasobu na dva mesiace minimalne 🙂 inak som si tam aj kupila ten spaci vak za 4€ 🙂 zlacneny zo 14€ 🙂 som zvedava ako sa jej v tom bude spat...
iwa a ides do Ruzinova? Radsej tam zavolaj, lebo v piatok mali este pokazeny ten pristroj, vraj idu kupit novy a bude az o 3 tyzdne, tak davaju cislo na Antolsku a objednava sa tam
plienky mame stale 1
maly konecne zaspal bol hore od 6tej rana...ale vnoci pekne chrapkal..takze nereklamujem...ale o zabavu sa mi postaral hned zrana...tak sa dosral s prepacenim, ze este aj deka bola cela zababrana...az ku krku 😀 😀 tak som ho strcila pod vodu...prideme do izby a od sameho vzrusenia sa mi cely ocikal...tak supho zase pod vodu...no fakt zabava 🙄 ale bol zlatucky...taky vyplaseny zo vsetkeho co sa s nim dialo 😀 k sezrani...
iwka....my dnes mame 2mesiaciky 😵 😵 😵
ale dnes sa trochu strachujem o kamosku....sme sa tesili ze je tehu...ale dnes bola u lekara a v 8tt jej vo vaku este nic nevidel...ani srdiecko nepocul 😕 😒 ☹ tak uz len dufame, ze ma preratany termin a ze vseetko dobre dopadne..aj ked bojim sa, ze asi bude musiet na vyskrab ☹ zatial ju povzbudzujem...ale musi sa chudatko pripravit aj na to horsie co moze nastat...
od rana my nesiel net...tak vas idem docitat co nove rychlo kym my maly dovoli 😀
pietra ano do ruzinova, no idem tam zavolat radsej, elbo by ma slahlo keby sme tam dosli a nic 😠
rush gratulujeme 😀 😀 ale to leti co?
s tou kamoskou mi je to luto, mne takto svagrina 2x potratila, teda raz potratila a raz mala zamlknuty potrat ☹ a to mali mat mesiac po nas babatko ☹ co uz...teraz sa zase pokusaju, tak hadam do tretice 🙂
pietra dakujem za info...mala si pravdu 😠 takze mi budu volat a mam si vybrat bud antolsku alebo kramare...tak som zvedava na aky termin ma hodia, ked uz od novembra cakame 😠
iwi, a kedy das novu fotku do profilu? 😉
iwa - ten spací vak kúpila sestra pre malého, u ž je opraný, ožehlený, len som ho tam ešte nedala.
A prečo vás poslali na ušné?
Ahojte, my už sme späť od dr., podla jej váhy máme 4500g a podla našej doma 4400g, tak si vyber 😀 Len musím čo najčastejšie kojiť, aby začala už pekne priberať. A dali sme si predpísať to očkovanie proti rotavírusom, dávate to niektorá? 😕 A Viki bude očkovať druhú dávku hepat.A a aj ovčie kiahne, tak si môžem do lekárne nachystať minim. 100 eur.. To sú pekné ceny za to.. 🙄
Beruš držím palce u dr., aby to nebolo nič zlé 😒
Ja si tiež kakao ohrievam iba v mikrovlke 😅
Blahoželám dvojmesiačnikom a aj Tamarke k prvým meninkám 🙂

Mám takú ošemetnú otázku 😕
Tie, ktoré vás po pôrode šili, myslím nástrih, dáva sa aj dnu niečo, myslím do šušky, niečo ako na spevnenie šitia alebo čo??
Lebo mňa tak furt celý mesiac niečo pobolieva a tlačí dolu a som si myslela, že to to šitie, A teraz pred sprchou som sa konečne odvážila kuknúť šitie zrkadielkom a dnu mám akoby nejaký tampón, alebo čo, normálne niečo pichnuté.... to by tam ale podľa mňa byť nemalo a hlavne nie celý mesiac, respektíve už takmer 6 týždňov 😕 🤐 ☹
bojiiiiiiiiiiiim sa, čo to jeeeeeeeee ☹