icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzankaro
28. jan 2010

nas maly poprdkava stale ako stary chlap, ale vykaka sa dost tazko, kaka len raz denne, a vzdy rano okolo piatej ide nas s mm porazit, v noci je kazdy chvilku hore teda po troch hodinkach a o siedmej pravidelne uz oci otvorene a nohy ruky pracuju a neprehovorim ho ze este chvilocku aspon do osmej, ale nist neda sa 🙄 unaveni sme jak kone 😝 😝 😝

pietra
28. jan 2010

zuzankaro, ze kazdu chvilu po troch hodinach 😀 kazda mame ten ciel niekde inde, mne by stacilo, keby sa budil kazde tri hodiny a nie kazdu 1,5 ako dnes, prip. kazde 2 ako zvycajne. A od 5 sme zvycajne hore, tiez ho vtedy trapi brusko. To je zaujimave, ze skoro kazde dieta ma problemy s bruskom nadranom

noemi01
28. jan 2010

tak po 2 hodinach sa pretlačania po snehu mam už svaly na nohach 😀
a zajtra svalovicu
😀 u nas odhrabane neni nič !!!!!!!!!!!

kysle uhorky nejem

zuzankaro - ako mysliš že si divne zašita???
keby som vedela ja idem skor radšej gyndovi

noemi01
28. jan 2010

zuzanka - a prečo sa tak snažiš aby ti spal ???
moj tiež nespi a ani za svet ho nebudem natriasať aby spal ked chce pozerať nech pozera
ved aj tak v noci sa vela vispi

zvalka
28. jan 2010

ahojte, tak som vymrznuta, vykocikovana 😉 teda tamarka je vykocikovana - 3 hodky, super som si zamakala v tom snehu 🙂
uhorky - co ja viem.. ja radsej nejem. ale vraj kysle znizuje tvorbu mliecka...neviem co je na tom pravdy..ale svokra mi to hovorila, ze ona ked bola v porodke pred x - rokmi, tak maminam, ktorym zomreli babatka 😔 (ona tam lezala dlhsie, tak sa ich tam vystriedalo), tak ze im davali kysle jest, aby im laktaciu zastavili 😕 😕 😕 takze ktovie..
a mne tiez sa zda byt super noc, ked tami sa zobudi az po 3 hodkach a nie skor 🙂

zuzankaro
28. jan 2010

noe, no dierka je ooomnoho vacsia ako by mala byt a vyzera to dost cudne, akoby trosku vnutra som si videla, no neviem, mam strach 😨
noe ked citam ako niektorym babam deticky prespia celu noc, ma ide porazit ze ten moj zbojnicek takto vystraja a hladosi v noci a nad ranom este viac

rush
28. jan 2010

ahoj holky...
tak my sme dnes nekocikovali...tu vobec nie su zjazdne chodniky...rano sme boli u lekara na kontrole v petrzke...taka zapcha, ze sme isli vyse hodiny domov co nam inokedy trva 10minut 😝

zuzi...no mne tiez lepi ist k lekarovi.... 😕
...a aj nas trapi kakanie nadranom okolo 5/6tej...to je zaujimave...ako su ti chalani rovnako nastaveni 😵

maly dnes celkom dobre podriemkava...som zvedava co bude v noci, lebo posledne dni ukazkovo prespi noc od tej 20/21:00 sa do tej 5tej, 6tej budi iba raz...klop/klop...prosim/prosim aby to takto zostalo 😎

zuzankaro
28. jan 2010

rush - krasne ti spinkava, joj keby aj nas tak chcel, jeho silna hodinka je od 20:00 do 24:00 inak je to pod 3 hodky, co mi nevadi cez den ale nad ranom je to tazke 😝
my ideme 3.2. opat na kontrolu s malym, som zvedava kolko pribral a narastol, tolko malych veci som uz musela odlozit, rastie ako z vody, krasne sa usmieva, mrmle si, pozera za hrackou, snazi sa nacahovat za predmetom, no na spapanie ... inak je to super stranka co hodila vlastulka 🙂

noemi01
28. jan 2010

zuzanka - tak ako ja tiež večšia sa my zdala a muž si všimol že tam je take červene
radšej behni skor doktorovi pozri ako som ja dopadla už som to mohla mať v poriadku

a čo sa tyka maleho tak každe dieťa je ine aj moj si viac pita nad ranom papať
ale to všetko prejde napriklad dnes celu noc si pital každu hodinku ale nemam pocit že je mrchavi alebo mam malo mliečka proste jeden den je lepši druhy horši

noemi01
28. jan 2010

zuzanka - ved mali je dobručky tvoj aj my tak spavame do 24 pekne a potom sa už ten čas na papanie mu krati na 3 hod 2 hod a každu chvilu
my idem 2.2 sa važiť 😉
tiež som zvedava každy vravi že narastol ale mne sa nezda

vlastulka
28. jan 2010

Tak my sme boli len tu pár domov v obchode, ale teda kočík som musela doslova brodiť cez ten sneh 😝 Ale Viki sa aspon dobre vyšantila 🙂 Riadne ho teda dnes napadalo..

Jaj, o tých uhorkách ste to nemohli napísať skôr? Ja som dnes varila francúzské zemiaky a ktomu som zbodla 3 uhorky 😅 Tak ale snad mi to nejako nepohorší.. pri Viki som papala všetko... no ale teda som aj mala oveľa viac mliečka 😕

pietra
28. jan 2010

ja by som sa kyslej uhorky nebala, ani som ju nenasla v ziadnom z mojich zoznam zakazanych potravin. Takze ak nebude mat babo reakciu, tak kludne jest. skor zastavam nazor, ze jest treba vsetko, aby strava bola pestra a len sledovat, ci nie je u baba nejaka reakcia. Vynechat fakt len problematicke potraviny ako citrusy, kapustu, strukoviny

rush
28. jan 2010

pietra ale ocot si isto nasla 😉 a to sa ak dobre viem dava do kyslych uhoriek 😉

pietra
28. jan 2010

rush, asi mam cudne zoznamy, ale ani ocot tam nie je

rush
28. jan 2010

tych zoznamov je asi vela na nete...ja mam taky na ktorom ocot je 😎 ja si kysle uhorky nedavam...

saska73
28. jan 2010

zuzankaro ahoj 😉 dlho si tu nebola, to ti krásne spinká, ked sa budí v noci po 3 hodinách. Môj má silnú hodinku tak od 18.00 do 23.00, niekedy aj do 24.00 ale potom 3 alebo 4 hodinky prespí, zobudí sa, napapá za 5 minút a spí a tomuto už hovorím, že máme režim 😉 tak by to mohlo zostať

iwa - u nás štikútka tak 3 razy denne minimálne, aj v brušku bola

My dnes tiež doma, doobeda veľký mínus a poobede veľa snehu, tak len maminka bola sama vonku, chalpov som nechala samých a vrátim sa, manžel spí a malý vedľa neho si sám držal dudlík 😀 , ked mu ho nemal kto držať, tak aj sám si vie, potvorka malá

noemi01
28. jan 2010

saska - zlatučky
a manžela ale zlomil 😀

zuzankaro
28. jan 2010

sasi to je take zlate ked nas tie nase drobatka prekvapuju a ked sa usmievaju clovek je na makko a zabudne aj na unavu 😅

saska73
28. jan 2010

baby, sme sa všetky dočkali našich pokladíkov sladkých 😵 😵 😵 a ešte pred chvíľou sme si písali, že opuchajú nám nohy, nechceme klystír, radili sme si krémy na celulitídu 😀 ,.....a teraz len sledujeme pokroky našich drobčekov a na celulitídu z väčšej miery kašleme 😅

noemi01
28. jan 2010

saska - presne tak
ja ked si pozrem fotky dominičkine tak sa ani nestačim diviť ako to ide rychlo
TAK SI UŹIVAJTE KAŹDU MINUTU aj ked plačkaju

zuzankaro
28. jan 2010

joj ja si uzivam kazdu minutku so samkom baby, a mam strach ze to vsetko tak rychlo preleti ...
noe - fotky malej na fb su uzasneee
vsetky nase babatka su krasnucke 😵 😵 😵

noemi01
28. jan 2010

zuzanka - no ubehne to rychlo
preto ja všetko nahravam a fotim 😀
no však som chcela dať fotky a už viac sa my nedalo 😕 nemam tam všetky

ciefulik
28. jan 2010

zuzankaro - presne tak to má vyzerať ako píšeš, tak sa nebojte ísť k dr 😉

ciefulik
28. jan 2010

saska jaaaaaaaaaaaaaaj tá fotka, že ďakujem, už si mliečko neprosím je NENORMALNAA 😀 😀 😀

a máte pravdu, tak strašne ten čas letí, nemôžem uveriť, že budeme mať 2 mesiace!!!

zuzankaro
28. jan 2010

cief, vazne to tak ma vyzerat? joj ak ano tak by som bola rada ...

saska73
28. jan 2010

ciefulik 😀 😀

ciefulik
28. jan 2010

zuzi, no teda aj moja tak vyzerá a bolo šecko v najsamlepšom porádečku :o)

trpezliva
28. jan 2010

ahojte, ja nedam babam prepichnut usi, nech sa ony rozhodnu ked budu vacsie. Ved aj podla vyskumov, taketo male babatka to rovnako boli ako keby si to dali neskor, navyse su caste zapaly, hnisa to...ved napr.Johanka spava hlavckou nabok, tak by si to urcite oskierala a desila by som sa aj toho, ze sa jej ta nausnicka zasekne do svetrika ci neikam.
ja som dnes bola vonku aj doobeda aj poobede, Johanku v satke a Lili na peso..inac sa neda, aj ked viem, ze to nie je idealne,ked je taka kosa, ale u nas nei su odhrnute cesty a kocikom by som nikam nepresla..davam si velky pozor na lad, a Johanku poriadne naobliekam. vacsinou vydrzime tak hodinku, potom uz aj Lili sa pyta domov, ze jej je zima. Po schodoch ju muism vyniest na rukach a vpredu mam J. v satke, takze je to narocne.
u nas spanie rovnako, ked na brusku tak vydrzi aj 3-4hodky vkuse..na boku max. pol hodinku a uz sermuje rukami.
lia, ja jem kysle uhorky 😉

zvalka
28. jan 2010

ahojte babule, pridala som Tamarkine fotky atelierove na FB, tak kuknite, ak chcete 😉

beruska.zuzanka
28. jan 2010

Čaute zlatíčka, tak my sme dnes boli na kĺbiky, má ich vraj ok, že naďalej baliť naširoko a o dva mesiace na kontrolu... lenže fígeľ je, že my sme na široko nebalili vôbec.... asik sa opýtam detskej, či treba teda....