icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

beruska.zuzanka
29. jan 2010

Bré ránko kočky, tak ja som dneska dostala úúsmevisko na dobré ráno, od ucha k uchu sa na mňa škerila z postieľky, zato teraz nie a nie zabúvať.... 🙂

noe, v pôrodnici nebalili a ani nekázali a pediatrička vravela, že mám počkať na výsledok sona.... tak uvidíme, čo nám povedia v pondelok u ortopéda a keď tak, tak tú jednu plienočku jej dávať budem, ale dve isto nie, som to skúšala a nôžky ako paragraf mala a jej sa to tiež neľúbilo moc...

noemi01
29. jan 2010

zvalka - tak pošli kamošku aj k nam 😉

iwa1
29. jan 2010

cief 😀 😀 😀

rush asi to tak bude, lebo ked na nu ppozeram tak je mimo sveta aked sa preberie, tak uz tak neplace a je hned ticho 😀

zvali to ano, ale dvojitu bradu ti nikto nevyretusuje 😀 😀 😀 ako v mojom pripADE 😉

mala zaspala na mne a teraz mi tu chrni na gauci a pocuvame risa mullera, koncert z lucerny 😉 😀 😀 to som vzdy ked som bola tehu poczvala ked som nieco robila a dnes musim upratat, lebo mame velku navstevu z mojej prace 😀 😀

meinkonka
29. jan 2010

caute baby, ako mame??? 🙂

tak ja som vcera testovala kocik na snehu a musim povedat, ze som velmi prekvapena. akoby ani sneh nebol, jazdi sa s nim super, tesiiiiim 🙂

vcera som bola pre vysledky z usneho pre maleho a vsetko je ok, takze sa tesim este viac. 😵 😵 😵

iwa1
29. jan 2010

my uz nemusime balit a ze sme ani nemuseli 😀 😀 nam asi aj ponohlo, ze malicka sedela v brusku v tureckom sede 😀 😀 😀 ale aj tak mame o tri mesiace dojst na kontrolu 😎 tak pojdeme zase Pezinok navstivit 😉

iwa1
29. jan 2010

mein, tak vcera bol super den 😉 uvidis teraz uz budu len dobre sprvay 😉

meinkonka
29. jan 2010

zuzankaro, pietra, aj moj maly sa nadranom okolo 4 budi na bolesti bruska. fakt je to asi nejaky kriticky cas 😕

kysle uhorky??? ja ich jem casto, zval ak ani nesranduj s tym mliekom

moj maly uz par noci pekne spinka, tak cca od 20 do 24-1, a potom o cca 4 na tie bolesti bruska /to sme asi hodku hore/ a potom este trosku pospi do tej 7-8. mohlo by to takto zostat

rush
29. jan 2010

no vidim ze uz viacere nabiehame na akytaky rezim...
maly odkvicnuty na pleci nie a nie grgnut...zase bude grcat 🙄

berus ty sisa pytala na reflux? my mame...polohujeme a davame gastrotuss...klopklop celkom dobry vynalez...

aela
29. jan 2010

ahojte kocky, dnes mam blby den, najskor sme sa s mm pochytili, uz mame asi ponorkovu nemoc a sneh sa stale vali, tu nam neodhrnaju poriadne ani cesty a na chodnikoch su len uzke vyslapane cesticky, tak von neviem kedy sa s malou dostanem 😝

vlastulka
29. jan 2010

dobré ránko 🙂 Tak my sme mali doteraz najlepšiu noc. Viki zaspinkala po kupkaní o 7.30h, potom papala o 22h a potom až ráno o 5h 😅 Zalomila a spali sme až do 8h 🙂 No dlho som sa takto nevyspala 😀 A predcvhílou zalomila opäť 🙂
My máme baliť až 3 plienky, úplne naširoko, tak ked sme doma, máme 3 plienky, ale ked ideme von, tak dávam iba 1-2, lebo by sme sa nenavliekli do overalu 😀 Ja radšej balím poctivo, lebo ked som čítala tu na koníkovi témy o širokom balení.. tak radšej poctivo..

meinkonka
29. jan 2010

aela tak ja odkedy je maly na svete sa s mm vadim kazdy den, takze ked je klud tak to su vianoce.

iwa1
29. jan 2010

&aela ja sa so svojim nemam ani kedy pochytit, lebo chodi len na vikendy domov a teraz dojde az zajtra 😒 😉 takze aspon nejaku vyhodu mam 😉 😀 😀

vlastulka
29. jan 2010

Jééj, ja som napísala Viki a to bola Sofi 😀 Viki už spí celú noc 😀

zuzitka
autor
29. jan 2010

ahojky

tuším som tu 2 dni nebola 😕

v stredu sme boli na tom uvítaní miminiek do života, trvalo to polhodinku, povyprávali nám, že v našej mestskej časti sa za január narodilo okolo 60 detí 🙂
najčastejšie chlap.meno je Šimon /v prvej desiatke bol aj adam, filip, alexander, peter, .../
dievčenské meno Hana / laura, alexandra, zuzana, .../
bola tam aj mária čírová s mimčom

dostali sme hrkalku a vkladnú knižku 🙂 pofotili nás, nakamerovali ... malo by to byť aj v tv BA nové mesto

dnes išiel samko do škôlky po 2 týždňoch ... niesol aj brumíky pre detičky, lebo mal narodky
včera tu bola segra moja a kamoška, doniesli darčeky detičkám mojim 🙂
tak sme mlsali ...som si dala tiramisu a smotanovo-piškotovú tortičku 😵 😵 😵

meinkonka
29. jan 2010

no nic, som myslela, ze maly trochu pospi, ale vyklulo sa z toho len 40min. takze nakojim a idem s nim von

zuzitka
autor
29. jan 2010

vy sa hádate s manželmi? ten môj sa chystá od nás odísť .... blbec

meinkonka
29. jan 2010

dievcata ako casto prebalujete???

noemi01
29. jan 2010

zuzi - ako odisť???
my sa nehadame vobec za 10 rokou ani sa nevieme asi
a ked tak ja akože trucujem a potom ma to prejde no neviem sa dlho hnevať

mein - tak je všetko ok super

a ja maleho mam ešte v perinke ešte veľa grckame tak pre istotu
aj ked nožičky vytrčaju

iwa1
29. jan 2010

zuzi to hadam nie 😕

noemi01
29. jan 2010

mein - prebalujem často aj 10 -12 plienok denne
v noci kakal aj rano tak stale dokola

pandula
29. jan 2010

ahojte kocky

dakujem za komenty.

meink prebalujem zakazdym ked vykaka a ked dlhsie nekaka zkontrolujem ci je plna plienka aby mu nebolo chladno tak prebalim niekedy aj 10 x denne ale cca 8 !!!!

tie plienky su neskutocne drahe. este ze nam pridelili detske pridavky a docela obstojne. teraz uz viem preco nasi cigani chodili do anglicka z 10timi detmi. 😉

zuzit a kam ide? som kukala na FB ze si single, to je zart nie?

pandula
29. jan 2010

moj maly sa este zmesti do perinky 🙂 sama neviem ako ale tam sa mu najlepsie buvinka. hlavne v noci. aj ja sa citim dobre ze mu je tam bezpecno

zvalka
29. jan 2010

vlastul, a co si sa docitala o sirokom baleni??? 😕 😕 😕

pandula
29. jan 2010

ja uz nebalim nasiroko kedze sa potom do ziadnych veci nezmestime.

tiez sme sedeli v tureckom v brusku iwa 😀 tak niekedy zaspi na mne

millada
29. jan 2010

jeeej baby, dakujem za mena. Uz vas niektore mam na FB 🙂 🙂 🙂

zvalka, a uz tam nemas tie krasne fotky? Alebo som slepa? 😅 A mame spoločnu jednu kamošku Danku. To bola moja spoluziačka na vyske. Ty ju odkial poznas? 😉

beruska.zuzanka
29. jan 2010

zuzit, to sa mu čo zrazu porobilo?? chlapi..... my sme sa pochytili "len" dva razy a to za to, že došiel dom v "dobrej náladičke", bol u kamaráta a po druhé na firemnej párty a to mi mal doma pomáhať a potom som ešte ja bola zlá... tak raz odo mňa dostal aj facku, takú riadnu, čo som ani netušila, že mu niekedy dám,ale ma dopálil 😠 😠 😠 a odvtedy kľud 😀

no, s tým balením naširoko by aj mňa zaujímalo vlasti, čo si sa dočítala 😕

zuzitka
autor
29. jan 2010

normálne odísť ... preč. hladá si nejaké bývanie ... zatial prespáva u mňa v obývačke ....

pár dní po tom, čo som došla s alexom z pôrodnice na mňa vybalil, že bude lepšie, ked od nás odíde.

ono sa to asi všetko začalo tým, ked si kúpil motorku asi pred 3 rokmi. to začal sám chodiť na motork.zrazy na celé víkendy, potom s kamošmi založil motork.klub, vela výjazdov robili, stretnutia si robia /kde sú pravdaže baby, chlast, .../ takže zaňuchal "slobodu" ... a tým, že je celkom slušný kurevn.k, pardon sukničkár, tak sa priznal, že proste nevie odolať babám, ktoré sa okolo neho len tak krútia. ja tie jeho "kamáratky" už nezvládam tolerovať

no a zistil, že nevie žiť v rodinom kruhu, proste ho to ťahá preč

sme spolu tuším 13 rokov, ale bývame len odvtedy, čo sa samko narodil.
pravdaže som mu vyčítala, prečo sa viac nevenuje samkovi /totiž jak došiel z práce, najedol sa a sadol za notebook/ prečo nejde s nami na prechádzku, a tak podobne. jeho to proste nebavilo. domáce práce ... 0 bodov

a to bývame v byte mojich rodičov, nemusíme platiť žiadne hypoteky. auto nám dal môj tato. o nič sa mm nemusel starať v podstate... ale

peniaze ... to bol další problem .... stačí, ked vam poviem, že tento mesiac mi nedal ani cent, ešte ja som mu dala 100€, aby kupil do auta novú baterku, lebo bolo treba vymeniť.
nikdy nič neušetril, on radšej vezme tú rýchlu pôžičku ...

takže sa tie výčitky v ňom asi nakopili a rozhodol sa, že takýto život neni preňho a že radšej odíde.

on je asi fakt určený len na motorkársky život ... nevie sa o deti postarať, nevie peniaze našetriť, nevie byť verný 1 žene, nenapadne ho, že by sme si raz mohli vlastný byt či dom zohnať ... proste sadnúť na motorku a mať všetko na háku

aela
29. jan 2010

mein a preco sa kazdy den vadite s muzom, kvoli malemu?

iwa, tak my sa pochytili prave kvoli tomu, ze nema robotu, ani si nehlada, najlepsie na tom je, ze on mna sprdol, ze mu ju ja nehladam, 😝 odkedy nie som tehu zas ziarli na pc, ze si tu pisem s ludmi 😠

zuzitka
autor
29. jan 2010

tvárim sa, že už som s tým zmierená ... však to riešime už od decembra .... ale ked zbalí kufre, tak neviem-neviem 😅

ale vždy si v hlave prehrám to všetko zlé a som nasraná a zmierená s tým všetkým

sorry, že vás tým zaťažujem, ale chcelo to ísť zo mňa von 😔

meinkonka
29. jan 2010

aela vies, nic nestihame. mm pride z roboty utahany, ja by som chcela aby sa hned venoval malemu, ale on kym porobi veci okolo domu /my byvame samy v dome/, zakurit poriadne v kozube, porobit ine veci, pokrmit psov atd, proste kopec roboty, ja uz som nervozna bo bordel jak v tanku atd, atd, takze asi tak 😒

zuzit tak to mi je luto 😢

noo 😅 to by som mala asi viac zacat prebalovat, lebo som zistila, ze velmi malo prebalujem, tak 6x denne 😅