Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ze hladny a spat...ha/ha/ha...dobry for 😝
noe...sa smejem...a uz sa tesim ked moj bude nahanat baby po dvore...ked bude po otcovi...tak to budeme mat tazke...on bozkaval vsetky dievcata v skolke...rodicia kvoli tomu boli aj na koberci u riaditelky 😀
zuzi mne sa pristahoval novy slobodny sused 😀 😀 😉 a uz mame spolu babo a jeho byt v prenajme 😉
som povedala aj ja, že jedna vec sa Durovi musí uznať, robí krásne detičky 😀 😀
len nech nemajú povahu po ňom 😝
iwa ... tak so susedom 😀 😀 😀
len u nás sú dôchodcovia len .... teda niekde sú už nasťahovaný aj ich potomkovia, musím si viac všímať, kto mi otvára dvere na výťahu a na chodbe, ked idem s kočíkom 😀 😀
noe, tak ja na vnucata radsej nemyslim vzhladom na to, ze mam 16,5 rocnu dceru 😀 😀 😀
iwa ... pamätaš, jak som tu riešila, či podať o predlženú materskú či nepodať ... podala som a dobre som spravila, ved teraz som ich ani neklamala, že žijem v domacnosti sama.
už im nemusím vysvetlovať, že prečo mám s jedným chlapom 2 deti, ked s ním vlastne nežijem 😝
/som mala pripravený dôvod, že sme boli na kofoli a že ma tam pretiahol 😅 😅 😀 😀 /
iwka - no čo ine robime iba prebalujeme 😀
beruška - to snad nie to by bol zly sen ma hadam na viac
rush - moj pozera to stropu že by maliar 😀
noe, to bol vtip 😉
inak som prebaľovala a zabalila som ju teda naširoko, zatiaľ neprotestuje, ale dala som len jednu plenu, dve sa mi zdali moc 😕
inak, ked sme mali mať prvé rande s mm, tak keď som to čudo zbadala z busu na zastávke, tak som ani vystúpiť nechcela, že pomoooooooc... lenže bola konečná... 😅
a hen, už sme svoji rok a máme kráásnu dcéru... aj keď už všeličo bolo za ten krátky čas, čo sme spolu... niekedy tým chlapom riadne zadrbáva, pardón za výraz 😅 asik sa nejako potrebujú utvrdiť, alebo len vymýšľajú 😠
zuzi - nikdy nevieš možno aj pri plienkach 😉
samko je rozumni chlapec
zuzi vieš čo však taki dochodca neni zly napad 😀
sex už nemusi biť a čo za chvilu otrči kopita a ty budeš dediť 😀 😀 😀 😀
beruška ako dve plienky
pamperska + bavlnena + ortopedicke
ak nedaš bavlnenu nema viznam davať ortopedicke
noe, on mi kázal včera ten rádiológ na sone dať dve bavlnené ... a vlastulka tu dnes spomínala, že dávala až tri, to som nepochopila, že kam ich narvala 😅
iwa 😀 ze jake dobre susedske vztahy...
berus 😀 ze konecna 😀
noe 😀 dobry maliar sa v rodine vzdy zide...
zuzit 😀 mas fakt krasne deticky
beruska, ja som mala podobnu skusenost, ked mi poslal svoje foto cez mms, tak som si ho hned vymazala, co tam bol taky skaredy 😀 a ked pol roka nedal pokoj a stale mi pisal, tak som sa s nim chcela stretnut, nech viem, co je zac 😀
noe, no veď pampersku som dala, na to bavlnenú na obdĺžnik zloženú a na to poštolky, veď tak stačí, nie?
aela, no, aj ja som dlho odolávala pozvaniam na kávu a podobne 😀 😀 😀 po skúsenosti s bývalým som už nechcela chlapov vidieť 😀 a duj ho! 😀
Som vás dočítala 😝 Zuzi to mi je lúto, že teraz musíš riešiť takéto veci ☹ Ale máš dve krásne deťúrence 😉 Takže máš pre koho žiť a ako ti tu napísali baby, niekoho stretneš a raz ti pôjdeme ešte všetky aj na svadbu 😀
Beruš ja dávam poctivo pampersku + 3 plienky + ort.nohavičky. A kde ich narvem? Máme také polodupačky že v. 74, tak na dlžku sú trocha dlhšie ale v riťulke sú široké 😀 Mna dr. postrašil, že ak nebude široko baliť, tie jadierka sa dobre nezrostnú, tak môžme potom nosiť takú "perinku", ktorá sa nosí aj pol roka 😝 . Pozrite foto, čo som našla na nete: http://baby-web.topky.sk/Upload/03-vyrobky_(fot..., a tak aj poctivo preto balím. A všimnite si ako má nôžky naširoko od seba, tak aj tak máme 😒 Ale Sofinke to nevadí, pekne sa aj vykadí všetko.. len ked ju rozbalím, tak neviem čo s nôžkami, kopká o 106 🙂
No a tu na konovi som sa dočítala, že niektoré maminky, ktoré mali prikázané baliť naširoko to flákali, a potom museli túto perinku a ešte akési reťazce nosiť až v roku a pol, kedž už deti samé behali, a nôžky naširoko.. tak mali trápenie... 😝

pravdaže som si dosť poplakala a nedalo sa vždy tak, aby to samko nevidel .... mi hovoril, mami neplač, utri si slzičky
a pýtal sa, prečo tato spí na gauči ...
vždy ked Duro odišiel ku kamošovi alebo von, tak sa vždy pýta, kde ide tato zase ...
ale v poslednej dome chodí Duro z práce priamona stretnutia rôzne, chodí domov po 23h, takže samko sa pomaly zvýka, že tata pár dní ani nevidí ☹
nedávno chcel samko od Dura, nech si s ním stavia stavebnicu ... polhodinu ho volal a on mal na starosti notebook, chatoval s niekym ... predpokladám s kamarátkou nejakou. až som na neho zarevala, že dokedy má samko naňho čakať, že kto mu je prednejší než vlastný syn. ja ho nechápem, strašné hovado sa z neho stalo
síce som tu písala niekedy, že mm, ale niesme zobratý. sme boli len druh a družka 😝 😝
ešteže tak
no neviem, kde nájdem nejakého 😀 😀 v potravinách, či v drogérii pri plienkach alebo na detskom ihrisku? 😀 😀