icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzitka
autor
29. jan 2010

pravdaže som si dosť poplakala a nedalo sa vždy tak, aby to samko nevidel .... mi hovoril, mami neplač, utri si slzičky

a pýtal sa, prečo tato spí na gauči ...
vždy ked Duro odišiel ku kamošovi alebo von, tak sa vždy pýta, kde ide tato zase ...

ale v poslednej dome chodí Duro z práce priamona stretnutia rôzne, chodí domov po 23h, takže samko sa pomaly zvýka, že tata pár dní ani nevidí ☹
nedávno chcel samko od Dura, nech si s ním stavia stavebnicu ... polhodinu ho volal a on mal na starosti notebook, chatoval s niekym ... predpokladám s kamarátkou nejakou. až som na neho zarevala, že dokedy má samko naňho čakať, že kto mu je prednejší než vlastný syn. ja ho nechápem, strašné hovado sa z neho stalo

síce som tu písala niekedy, že mm, ale niesme zobratý. sme boli len druh a družka 😝 😝
ešteže tak

no neviem, kde nájdem nejakého 😀 😀 v potravinách, či v drogérii pri plienkach alebo na detskom ihrisku? 😀 😀

rush
29. jan 2010

ze hladny a spat...ha/ha/ha...dobry for 😝
noe...sa smejem...a uz sa tesim ked moj bude nahanat baby po dvore...ked bude po otcovi...tak to budeme mat tazke...on bozkaval vsetky dievcata v skolke...rodicia kvoli tomu boli aj na koberci u riaditelky 😀

iwa1
29. jan 2010

zuzi mne sa pristahoval novy slobodny sused 😀 😀 😉 a uz mame spolu babo a jeho byt v prenajme 😉

ciefulik
29. jan 2010

rush 😀

zuzitka
autor
29. jan 2010

som povedala aj ja, že jedna vec sa Durovi musí uznať, robí krásne detičky 😀 😀
len nech nemajú povahu po ňom 😝

rush
29. jan 2010

zuzit a mozno a co ty vies? mozno aj tam 😉

ciefulik
29. jan 2010

iwa dobre 😉

zuzitka
autor
29. jan 2010

iwa ... tak so susedom 😀 😀 😀
len u nás sú dôchodcovia len .... teda niekde sú už nasťahovaný aj ich potomkovia, musím si viac všímať, kto mi otvára dvere na výťahu a na chodbe, ked idem s kočíkom 😀 😀

beruska.zuzanka
29. jan 2010

iwa, 100 bodov 😀

rush 😀 😀 😀

aela
29. jan 2010

noe, tak ja na vnucata radsej nemyslim vzhladom na to, ze mam 16,5 rocnu dceru 😀 😀 😀

zuzitka
autor
29. jan 2010

iwa ... pamätaš, jak som tu riešila, či podať o predlženú materskú či nepodať ... podala som a dobre som spravila, ved teraz som ich ani neklamala, že žijem v domacnosti sama.

už im nemusím vysvetlovať, že prečo mám s jedným chlapom 2 deti, ked s ním vlastne nežijem 😝
/som mala pripravený dôvod, že sme boli na kofoli a že ma tam pretiahol 😅 😅 😀 😀 /

iwa1
29. jan 2010

no zuzi nikdy nevies 😉 😉 😀 😀

aela
29. jan 2010

zuzi, mna si mm nasiel na čete, nikdy nevies, vynimky sa este najdu 😀 😀 😀

noemi01
29. jan 2010

iwka - no čo ine robime iba prebalujeme 😀

beruška - to snad nie to by bol zly sen ma hadam na viac

rush - moj pozera to stropu že by maliar 😀

beruska.zuzanka
29. jan 2010

aela, aj my sme sa našli na nete s mm, aj keď nie na chate 🙂 sranda...

beruska.zuzanka
29. jan 2010

noe, to bol vtip 😉

inak som prebaľovala a zabalila som ju teda naširoko, zatiaľ neprotestuje, ale dala som len jednu plenu, dve sa mi zdali moc 😕

inak, ked sme mali mať prvé rande s mm, tak keď som to čudo zbadala z busu na zastávke, tak som ani vystúpiť nechcela, že pomoooooooc... lenže bola konečná... 😅
a hen, už sme svoji rok a máme kráásnu dcéru... aj keď už všeličo bolo za ten krátky čas, čo sme spolu... niekedy tým chlapom riadne zadrbáva, pardón za výraz 😅 asik sa nejako potrebujú utvrdiť, alebo len vymýšľajú 😠

noemi01
29. jan 2010

zuzi - nikdy nevieš možno aj pri plienkach 😉
samko je rozumni chlapec

zuzi vieš čo však taki dochodca neni zly napad 😀
sex už nemusi biť a čo za chvilu otrči kopita a ty budeš dediť 😀 😀 😀 😀

noemi01
29. jan 2010

beruška ako dve plienky
pamperska + bavlnena + ortopedicke
ak nedaš bavlnenu nema viznam davať ortopedicke

iwa1
29. jan 2010

noe ze jak si hnusna? 😀 😀 😀 😀 pekne pekne 😀 😀 😀

noemi01
29. jan 2010

beruška - že čudo 😀 😀

beruska.zuzanka
29. jan 2010

noe, on mi kázal včera ten rádiológ na sone dať dve bavlnené ... a vlastulka tu dnes spomínala, že dávala až tri, to som nepochopila, že kam ich narvala 😅

noemi01
29. jan 2010

iwka - 😀 😀 😀
to bol vtip 😀

rush
29. jan 2010

iwa 😀 ze jake dobre susedske vztahy...
berus 😀 ze konecna 😀
noe 😀 dobry maliar sa v rodine vzdy zide...
zuzit 😀 mas fakt krasne deticky

noemi01
29. jan 2010

a načo toľko bavlnenych mysliš alebo ako si ju teraz zabalila

aela
29. jan 2010

beruska, ja som mala podobnu skusenost, ked mi poslal svoje foto cez mms, tak som si ho hned vymazala, co tam bol taky skaredy 😀 a ked pol roka nedal pokoj a stale mi pisal, tak som sa s nim chcela stretnut, nech viem, co je zac 😀

beruska.zuzanka
29. jan 2010

noe, no veď pampersku som dala, na to bavlnenú na obdĺžnik zloženú a na to poštolky, veď tak stačí, nie?

iwa1
29. jan 2010

noe ja viem 😀 😀 😉

rush ze? uplne bombove 😀

idem babule po fotky sa tesiiiiiim 😉

beruska.zuzanka
29. jan 2010

aela, no, aj ja som dlho odolávala pozvaniam na kávu a podobne 😀 😀 😀 po skúsenosti s bývalým som už nechcela chlapov vidieť 😀 a duj ho! 😀

vlastulka
29. jan 2010

Som vás dočítala 😝 Zuzi to mi je lúto, že teraz musíš riešiť takéto veci ☹ Ale máš dve krásne deťúrence 😉 Takže máš pre koho žiť a ako ti tu napísali baby, niekoho stretneš a raz ti pôjdeme ešte všetky aj na svadbu 😀

Beruš ja dávam poctivo pampersku + 3 plienky + ort.nohavičky. A kde ich narvem? Máme také polodupačky že v. 74, tak na dlžku sú trocha dlhšie ale v riťulke sú široké 😀 Mna dr. postrašil, že ak nebude široko baliť, tie jadierka sa dobre nezrostnú, tak môžme potom nosiť takú "perinku", ktorá sa nosí aj pol roka 😝 . Pozrite foto, čo som našla na nete: http://baby-web.topky.sk/Upload/03-vyrobky_(fot..., a tak aj poctivo preto balím. A všimnite si ako má nôžky naširoko od seba, tak aj tak máme 😒 Ale Sofinke to nevadí, pekne sa aj vykadí všetko.. len ked ju rozbalím, tak neviem čo s nôžkami, kopká o 106 🙂

vlastulka
29. jan 2010

No a tu na konovi som sa dočítala, že niektoré maminky, ktoré mali prikázané baliť naširoko to flákali, a potom museli túto perinku a ešte akési reťazce nosiť až v roku a pol, kedž už deti samé behali, a nôžky naširoko.. tak mali trápenie... 😝