Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
rush - vidiš ved on s toho vyrastol
ja ešte nemam deti poistene ale chystam sa len nieje niejak čas teraz
no a my uz mame 5,7kg a cez 61cm...takze aj preto asi papa viac...ale neviem kolko dokopy
rush - noo super, klop, klop ze sa mu polepsilo 😉
tento nas huncut, uz mu nestaci jeden prsnik ale hned z oboch cuca 😀 teda najskor jeden a potom sa dotlaci z druheho, samoska ze si potom grcne, ale len trosku 😉 😉
u nas snezi ako blaznive, ale asi aj tak ideme von, ved toto nase male cudo inde spat nebude asik 😅
meinka a prebalujeme sa po jedle, lebo on sa mi vzdy zvykne pokadit pri jedeni, potom ked citim, ze ma tvrdu plienku pocikanu, napr dnes v noci, tvrda plienka prebalila som, isli sme papat, pokadili sme sa a cakala som co este bude, nic, tak som prebalila a este som ho nezalepila uz sa pokakal znovu 😠 prepytujem rano o stvrtej 😠 😀 no radost velika 😀 😀
no dufam ze to grckanie casom vymizne uplne...
lubi...to my vyprazdnujeme tiez oba prsniky...kdezeby mu jeden stacil 😀 ale ja mam mliecka iba akurat kolko potrebuje...zo mna neleje...sa stihne akurat za tie 3hodinky co nekojim dorobit...odsavat do zasob uz nemam co...ale nevadi...hlavne ze malemu zatial staci...len dufam, ze aspon do pol roka to nejak potiahneme...to by bolo super...
rush - jasne že vimizne ešte trošku podrastie do dlžky a bude po grckani
lubka - aj u nas v kuse sneži
a tiež my spať doma nebude
ani nema ako pri dominike
rus- noo to uz ani ja nesnivam o odsavani, ale ved v mrazaku este su asi 2litre 😉 a mame aj sunar, ved co ked mlieko nebude tak nebude, snazim sa aby bolo, ale niekedy to proste nejde 😅
jezisi lubi 2litre? to si odkial nabrala 😕 🙂 to je super...to mas tak na dva dni 😀
sak hej... ked nebude mliecka tak nebude...ale vzhladom na ceny UM by som brala kojenie co najdlhsie...sak su nehorazne drahe...cez 300sk? no co su normalny?
my dnes pojdeme von...len az ked sa maly zobudi a napapa, oddychne...to tipujem najskor okolo druhej..ale tesim sa...najma po tom vcerajsom nezdarenom pokuse 😝 😅
rush - no to na zaciatu sa mi tak rozbehlo mlieko, ze som z jedneho krmila a z druheho odsavala, cca 250 ml denne 😉 ale to uz je za nami, maly narastol, tak uz mliecko je len pre neho, ale ved nevadi 🙂 hlavne ze sa naje 😵
noo tie ceny su teda nehorazne,to je svata pravda, ale zase vesat sa nebudem kvoli tomu 😉 svagrina to zvladla zaplatit len z materskej tak asi sa to nejako da 🙂
mm ma tyra 😠 😠 😠 😠 😠
maly mrnci v postielke a on ma za nim nechce pustit, ze ho nesmiem brat hned na ruky 😠 😕
lubi 😀 kopni ho a bez 😀
a prečo ho nesmieš brať na ruky???
rush - 😀
ahojte,
veru,tie mlieka su strasne drahe 😠 a to nam nevydrzi ani tyzden jedna krabica 😖
my vazime 4810g po stvrtku,ale nemerali ju,vsetko jej je uz male,niektore veci som setrila a uz su male ☹
lubka, to zas mm je taky, ze mala len zamrnci a uz ju nosi 😀
lubi,zacinate s tvrdym rezimom??
lius no konecne ta tu vidim 😵
ahojte babulky 🙂
vase babatka vam tak krasne a dlho spia, co ja by som za to dala 😠
alexko spal vcera vecer 20-22, potom 3:10-4:10, 7:45-8:40 a teraz od unavy zaspal az 10:30. medzitym sme jedli, drzat na rukach vo zvislej polohe, cicikat - no unavena som velmi a o spanku snivam. cez den mi nejde dospat a vecer sa mi niekedy podari zaspat, aj ked je maly hore a place ☹ ☹ ☹
my sme sa s mm zoznamili klasicky na diske pred 16 rokmi 😀
dievcata, na UM pisu, ze do 1 mesiaca od otvorenia treba spotrebovat. to mam 3/4 krabice vyhodit, ked len obcas dokrmujem??? ako to robite??? please o rychlu odpoved
rush nestiham 😅
ako sa mate??rush,vy ste boli aj na usg s tym refluxon??my ideme v utorok
flock,treba skusat,ani moja cezden moc nepospi,ale bude si musiet zvyknut v postielke
lia - takto to u nas je stale, kvoli refluxu ho nosime vo zvislej polohe, ale alexko negrga, iba vygrcka mliecko ale trapia ho bubliny, takze sa mu snazim pomoct a ked sa to po hodinke a podari, tak je hladny a cely kolotoc zacina odznova. najviac mi spi v kociku, ale ked je v takej faze, ze sa da ist s nim v kociku, tak uz je vonku skoro tma
inac, vcera bol mm na miestnom urade ruzinov - som sklamana, cakala som uvitanie dietatka do zivota, nieco ako pisala zuzitka, ale dostali sme 70€ a dovi dopo. o uvitanie treba poziadat, tak to mm urobil a povedali mu, ze zatial sme prvi, takze to moze byt aj v lete. takze vsetky tie krasne biele vecicky co som mala na tutu udalost pripravene su mi asi na nic 😠 😠 😠 juj, sa jedujem, sestra to mala pred par rokmi v petrzke a bolo to velmi pekne, a kedze mi nebudeme krstit, tak to malo byt miesto toho
No tak naša madam dnes v noci spala od 21 do 5h v kuse 😎 Nechápem ako vydržala až 8 hodín bez papania 😅 Ale však potom to dobehla rychlo, ma skoro zožrala 😀 Ja si terza na ten jej spánok nemôžem sťažovať, dúfam, že jej to vydrží 🙂 Teraz si zdriemla a poobede pôjdeme zasa do kočíka, tak má spánku habadej 🙂
Ja som doteraz varila, aj na zajtra obedík a polievku, zajtra musím nachystať na oslavu a dnes chcem navečer ešte poupratovať, síce zbytočne kedže nás bude zajtra plný dom 😝 A ešte poobede zbehnúť po tortičku Vikinke a vyzdobiť balonkami dom.... no neviem ako to všetko s mm postíhame 🙂 😀
U nás býva to uvítanie niekedy vo februári, to sú tam všetky detičky, ktoré sa narodili za celý rok, býva to v kulturáku, mamička dostane jeden karafiát a bábetko plyšového macka 😀 toť vsjo 😀
ahojte my sme mali super noc maly spinkal od pol siedmej do pol druhej - ale potom taky krik ze koniec ale to len kym nedostal papat - kym dojedol uz zase bubal a tak mi visel polhodinky na pleci kym si odgrgol 😀 no a potom od druhej do siestej a teraz buba od osmej - cize si predlzuje asi fazu spanku co je super 😉
u nas posielaju pozvanku na uvitanie dvojmesacnym babatkam cize buduci mesiac by sme mali dostat 😉
A naše zoznámenie: mm bol najlepší kamarát môjho brata, takže bol denno-denne u nás od malička, no a od 14 rokov (mojich) začal behať už zamnou 😀 No a sme spolu už teda 11 rokov 🙂 Manželia iba 4 a pol 🙂
ahojte 🙂
vy ste riadne pisatelky 😀 vas docitat 😨 tak my vstavame o 11tej 🙂 je to pre mna velka pomoc nakolko mna vycerpava nocne odsavanie , kazde dve hodiny odsavam , pretoze mam neurekom mliecka a kolko ho je v mrazaku ani nehovorim 😅
c 😅 itam, zew d 😅 ost deticiek ma problem s refluxom ...klop klop zatial nas to nechytilo , tak snad uz ani nechyti...drzim palceky nech to babatkam co najskor prejde 😵
ahojky
meinka ... ja som mám krabicu otvorenú 2 mesiace, kým ju vypil 😅
tak potom BA 3 je na tom finančne fajn, ked rozdávajú prašule 😀 😀 ale to spolu s dexia bankou
toto sme dostali:
http://zuzitka.blogspot.com/

mein / no krasny bielucky 😵 a fesacisko 😎
a stym papanim...no nie vzdy taha rovnako...raz viac raz menej ale uz ho vobec nevazim, takze neviem kolko vytiahne najnovsie....a nekojime sa 10x denne...vacsinou to vychadza na 6 kojeni...
noe....no uz grckame tak striedmejsie...nehovorim, ze sme z toho vonku...ale maly je uz vacsi a silnejsi a zda sa mi ze to zvlada lepsejsie...a este si davame gastrotuss a zda sa mi to ze super zabera...uz ho nezvyja od palenia zahy...a aj to grckanie je vacsinou uz len po jedle a potom pekne spinka....sem/tam sa zadari ze este grcame aj pocas spanku...ale rozhodne menej ako predtym...najma vtedy ked tlaci, ked ho boli brusko...takze taktok 😎
zoznamenie u nas? v praci...par rokov sme sa kamosili a jedna firemna akcia to spravila...sme spolu tusim 5rokov? 😅