icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

triminka
31. jan 2010

ahoj flock....no tak to mas perne teda...a skusala si ho polozit na brusko a tak spinkat? na nasu to celkom dobre zabera...ale len obcas ju tak davam

aela
31. jan 2010

pandula, dobre sa prichytava , len ona je taka labuznicka, nikdy nepije tak poriadne len tak pomaly, aj teraz pol hodinu bola na kazdom prsu a potom este vypila 40 ml z flasky a to fakt ze mlieko jej tieklo z pusy, ked pila z prsa, mlieko mam, v pondelok ideme na prevazenie, tak uvidim

pandula
31. jan 2010

aela labuznicka 😀

flock
31. jan 2010

ahoj trimi...dnes ma alexko 8 tt a stale to mame perne, som myslela, ze postupne to bude lepsie...tak uvidime ako bude po tych 3 mesiacoch
na brusku sa mu vobec nepaci, davam ho "past konicky" a vobec sa mu to nepaci. zaspava na rukach, ale az ked sa uplne ukludni alebo v noci ked ho kojim po leziacky, tak sa iba odpoji a spi. ked vstanem z postele, tak sa na to dokaze zobudit - on potrebuje citit ludske teplo 🙂

barbarka
31. jan 2010

aela nestresuj sa tym priberanim, nam tiez dohnal porodnu hmotnost az v 4tt. ale teraz uz pekne pribera. zacal priberat az ked som prestala kojit s klobucikmi.

rush
31. jan 2010

joj zuzit...dobre si spravila...len vydrzat...nebudes to mat jednoduche...ale on sa musi uvedomit a ked nie...tak radsej bez neho ako s nim...ved aj tak nebyval uz doma v poslednej dobe...aj tak si bola sama...posielam ti vela energie...musis by silna teraz...

lius / my sme boli aj na ultrazvuku bruska...tam nam ten reflux potvrdili...

idem sa obliect...ideme kocikovat trochu...

barbarka
31. jan 2010

nam david tiez poriadne grcka ale doky povedal len ze ho mam davat lezat nabok. nikam nas neposielal. ale pokial viem aj keby mu to potvrdili tak s tym nic neurobia. ale niekedy je aj tak ze sa po jedle nepogrcka. najma vecer. v noci tiez grcka len niekedy aj ked raz sa tak dogrcal ze som musela celu nasu postel menit. este aj oba matrace to schytali. potom som mu dala znova papat a to uz vydrzalo.

saska73
31. jan 2010

uf, kým som vás po 2 dňoch dočítala 😉 nemohla som tu byť, lebo bábatko bolo náročné 🙂 skoro celé dni hore, ešteže v noci už spí, už aj 6,5 hodky prespal 😵

zuzitka - výborne, podľa toho čo si tu napísala, nemá zmysle ten vzťah už dlhšie naťahovať aj napriek deťom, dobre si spravila, postupne si usporiadaš život a niekde ťa čaká aj normálny chlap

aela - postupne sa rozpapá, hlavná vec, že vie ťahať, možno teraz viac spí a aj v spánku bábo rastie

flock - toto aj môj, potrebuje nás cítiť, niekedy večer si ho dám bruškom na moje bruško a to je taký šťastný, aj muž si ho takto bráva a to neviem, kto z nich dvoch je potom šťastnejší 🙂

triminka
31. jan 2010

flock - na brusku past konicky nelubi ani nasa,ale ked ju dam na brusko uz ked vidim ze ju berie na spanok,tak zaspinka.my mame zajtra 2mesiace 🙂

inak nasa uz na boku lezat nechce,je tak nervozna a zosmykne sa na chrbat...takze spava uz len na chrbate alebo niekedy cez den na brusku. aj teraz spinka na brusku,uz pred hodinou mala jest a este nic xixix....a stiahla si deku na hlavu a oci,aby mala tmu 😀

flock
31. jan 2010

saska - veru tak, ked si ho po jedle berie na ruky, tak ho drzim vo zvislej polohe a to je tiez bruskom na mojom brusku, vselijako sa poskruca, ale velmi sa mu to paci, a ked ho uz nekvari ziadna vzduchova bublina, tak zaspi a potom ho prekladam do postielky. muz to tiez raz vyskusal a velmi sa mu to paci 😀 ale iba chvilku, drzat ho tak hodinku a prechadzat sa s nim - tak to uz nie, on s nim posediacky chvilku a ked zacne byt maly nekludny, tak mamina preberie stafetu

triminka - nedavno sme boli tehulky na prednaske a ze 2 mesiace 🙂 🙂 🙂

noemi01
31. jan 2010

ahojte maminky pisateľky
dnes som vas len tak z hruba prečitala

mame konečne po krste a ten bordel doma už nebudem nič chistať doma radšej v reštike

pandula - zakusky????? 😀 😀 ja som dožrata mali sme cez 250 kusou a ešte jeden karton ma čaka na balkone

mali všetko krasne sledoval v kostole krstili 6 detičiek naraz

a zase mal v stolici hlien spitam sa lekarky ale zda sa my že to je ok

zuzitka - pekne si mu povedala si statočna ja by som to nedokazala lebo ho lubim
ale keby my asi spravil to čo tebe tak by sa ta už laska asi stratila
hlavna vec že ste zdravučky a maš fakt krasnych malich chlapou (Samko vhodny pre Dominiku 😀)

aela
31. jan 2010

flock, tak mm ma trpezlivosti aj za mna, on by sa s malou dokazal prechadzat a rozpravat aj celu noc, keby bolo treba a v noci len zakasle, uz k nej skace, ci sa nedusi, ale vsak fajn, som rada, ze je taky starostlivy 😅

flock
31. jan 2010

aela - tento vikend sme s malym prvykrat sami doma a mm sa snazi pomahat ako sa da. som rada, lebo v prvom mesiaci k nemu iba prisiel, kukol, dal mu pusu a odisiel. vtedy sa ho bal aj vziat na ruky, bol taky malicky a vysileny po tej chripke. postupne sa mu zacal viac venovat a dnes som nechapala, ked som isla maleho vyzliekat, ze vsak nechaj tatina. a dokonca ho dnes prebaluje, co mi stale tvrdil, ze on prebalovat nebude!!! paci sa mu, ked sa alexko na neho usmieva, dneska pekne lezkal, kukal na tata a smial sa - a celkom dlho vydrzal. az som trosku ziarlila 🙂 tak snad postupne to bude lepsie a lepsie

aela
31. jan 2010

flock, ked mm isiel malu prvy raz prebalit, ked zbadal kaku, tak ho naplo, ale neodradilo ho to a teraz prebaluje veselo 😀 tiez uz mam taky pocit, ze sa jej uz prestal bat a venuje sa jej stale viac

meinkonka
31. jan 2010

maminy, moj maly stale cez den place. nakojim ho, par minut je ticho a potom so sebou hadze, kope nozickami, rozmatuje rucickami a place. myslite, ze je to kolika??? ale pasticky nezatina a nemava to podvecer, ale cely celucky den. ja uz neviem, co robit. ☹

rush tvoj maly ma koliky, je to to, co pisem???

ciefulik
31. jan 2010

môj mm je s nami viac-menej ešte stále doma a okrem kojenia rob s malou úplne šecko 😀 a povedal, že keby mohol, tak aj nakŕmi 😎 je to tato na jedničku 😎 vam pridam fotku, jak sa lubia))

pietra
31. jan 2010

meinkonka, podla popisu to moze byt kolika. Davas mu nejake kvapky na brusko?
asi ta to velmi neutesi, ale nie si v tom sama, ja mam doma to iste 😖

pietra
31. jan 2010

ciefulik, az ti zavidim, ze je mm s vami doma. Moj doma neostal ani pri jednom ☹ hlavne teraz som to tazko niesla, lebo mi sluboval, ze ostane dva tyzdne a nakoniec ani den 😠

ciefulik
31. jan 2010

jajaj, kolika ☹ ja sa toho hrozne bojím(( našu zatiaľ bolelo bruško iba raz a to preto, že si jej blbá mama dala čínu 😅 to bolo strašné, som plakala s ňou, dala som jej espumisan a myslím, že to pomohlo
neviem poradiť, čo s tým

zuzitka
autor
31. jan 2010

to máte super mužov 😉 😉 😉

ja som pridala tiež pár nových foto ... som sa inšpirovala fotkami, čo máte z fotoatelierov 🙂

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

rush
31. jan 2010

mein...no nas sa trapi s bruskom vacsinou nadranom okolo tej 5tej....tak neviem....ale to ho trapia vacsinou vetriky...lebo si poprdkava...cely den nam este zatial neplackal 😕 my mame kriticku vecer 7mu hodinu +/- ale ked ho dotlacim UM vacsinou odkvicne... nemoze byt hladny? mozno uz potrebuje viac papat, ci?

meinkonka
31. jan 2010

pietra davam mu espumisan, rano, naobed aj vecer cca 15kv.

rush asi hladny nebude, lebo vzdy ked ho idem dokrmit, v poslednej dobe odstiekanym mliekom, tak vypije najviac 30ml, minule len 10ml. a moj sa budi rano o cca 3 al 4 na bolesti bruska

rush
31. jan 2010

zuzitka kraaaaaaaaaasnucky je alex...sa na teba velmi podoba 😉 pekne fotky si si porobila 😎

rush
31. jan 2010

mein no skus mu najst nejaku polohu v ktorej bude rad a davas dudlik? nasho zvykne upokojit...alebo ked je uz velmi zle...tak ho beriem na ruky, tlapkam mu ritku zospodu...alebo ked uz nic nezabera, odovzdavam mm 😀 niekedy zaberie ked si ho vezme ina osoba...alebo este mu zvykneme drzat rucky a hladkat brusko...tak ked treba mi takymito sposobmi utisujeme 😎

pietra
31. jan 2010

meinkonka, mozno skusit ine kvapky. Ja davam sab simplex a niektore dni su pohodove, ine horsie. Sesternica mi vravela, ze jej malej zabrala az biogaia, aj mi ju odporucala. Len ja som myslela, ze sa moze az od 3. mesiaca, kedze tak je na nej napisane, ale vcera niekto pisal, ze mu doktorka odsuhlasila davat uz teraz

pietra
31. jan 2010

zuzitka, kraaasne fotky si porobila 😵 😵 Alex je fesak 🙂

rush
31. jan 2010

mi probiotika berieme infant dophilus...a na reflux aj bublinky v crevach gastrotuss...a klop/klop celkom sa mi zda ze to zabera...maleho uz prestala palit zaha po grcani...dufam, ze som to teraz nezakrikla...

zuzitka
autor
31. jan 2010

pietra ... ja som to písala o tej biogaii 🙂 mne lekárka povedala, že môžem dávať 🙂

pietra
31. jan 2010

zuzitka, pozrela som si aj ostatne fotky, mas veru syncekov fesakov, velmi su pekni obidvaja 😵

zuzitka
autor
31. jan 2010

jeeej, dakujem 😵
ale všetky máte krásne detičky 😉 😉 😉