Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Iwa,vraj 750 sk,s kupon 500..? Tak nejak.
Rush,aj nasa minule chytala hracku,som bola z toho dojata normalne...
ahojček 😉
saska - ja si ten hlod tvojho mm práve opisujem do albumu - Linduškine prvé mesiačiky - to sa proste nedá, perfektné... 😀
babonr - ak te to krvácanie nejaké moc prehnané, určite by som sa poradila s dr.!
zuzi - áno, aj iwa aj simča kakajú samé 😀 😀 😀
prehliadka po 600nedelí ma nebolela vôbec, ale iba tak "manuálne" to kukla, žiadne sondy.., ale mám takú otázku na vás....že už sa vám vrátila taká tá pôvodná "vôňa" - viete, čo tým myslím, no že už je úplne preč taká tá očistková...lebo mne sa to moc nezdá, tak neviem, či je to problém, alebo to potrebuje ešte chvíľu čas...poraďte
ja sa chystám kúpiť zajtra malej deku s hrazdičkou, ešte sme len improvizovali 🙂 a časom drevenú ohrádku, bo máme hrozne veľkú obyvačku, tak mi to určitý čas isto dobre poslúži + 40kg pes v dome)))
jaaaaaa a asik začnem v noci znova vyjedať chladničku /veľké jogurty mi išli)))/, lebo nalačno sa mi už 3.noc takéé bludy snívajúúúú, no dovidenia....otras, by som mohla scenáre science fiction píšať... 😅
teda písať ... samozrejme 🙂
cief 😀 😀 😀
zvali dik za info, tak taku mame...takze netreba 😀
cief prva menzes je ocistna 😉 takze moze "vonat" ako ocistky, pockaj na druhu 😉
mna vysetrenie trosku bolelo, lebo sa mi tam vrtal a bral ster a to ja nemusim a este aj vaginalnou sondou tu jazvu kontroloval a aj vajecniky - a to ma bolelo, jak tlacil, ale vravel, ze ta jazva je este citliva 🙂
absranda jak sa mala uspava, ze si chyta rucicky a drzsi si ich 😀 😀 😀 keby ich nemala take kratke tak v pohode, len potom sa jej zosmyknu a ona sa strhne 😀 😀 😀
iwa, kratke rucicky))
ale ja nemam mrchu, iba ze 5-6kvapiek denne....uzasnééééé
ked vcera nemohol drobček zaspať, držala som mu dudlík a zároveň ruku na hrudníčku - to ho upokojuje a asi som zadriemala, dudlík mu vypadol a tak chmatol môj prst - prostredník, tak som sa zľakla 😀
ciefulik 😀 Inak chuť na sladké mi začala 😕 úplne nenormálne, každý deň niečo musím mať, aspoň kúsok a ráno kakao 😅
Saši aj ja som sa dobre nasmiala na tom tvojom mm, ako ho uspával, fakt dobréééééé 😀 😀 😀 😀
No tak asi mám úplné slabé mliečko, v noci papala každé 2-3 hodinky, čo u nás nie je zvykom, a to som videla, akoby jej to ešte ani nestačilo.. 😒 Teraz ráno som jej dala zasa nutrilon, ale zasa ho ani nechcela.. tak sa pritom zlostila, plakala..tak som ju to ani nenútila vypiť 😝 Len takto teda zasa nepriberieme... Predchvílu zaspinkala, tak uvidíme čo nás čaká potom 😅
cief a beries antibaby tablety? lebo z cerazette mozes spinit..
saska myslim, ze majko dohana ked nebol s vami a teraz vam robi veselo doma 😀 😀 😀
aj moj muz vravi, ze je to mala kosatka lebo len co zbada prso alebo flasku tak po nich ide 😀 a ze ked si postavime dom, tak jej postavi v izbe chlievik, lebo papa ako prasiatko 😀 😀 😀 tie zvuky su najlepsie , ked sa krmi 🙂
ahojte,
tak my sme mali dnes hroznu noc 😒 . maly vela nepospal a doslova zavijal. som normalne az plakala.
podprsenka - nosim kojace, ale na doma bez. az take tazke cici nemam, aby mi od toho nenosenie ovisli 😀
ahojte, srdecne zdravim.
Neprispievam, ale citam vas. 😵
Nasa malinka je strasne zlata, take trpezlive babatko. Asi vie, ze je prvorodena, ze musi byt...
ja volam nasu Elu v noci, ze mala pyrana. Strasne sa zahryzne, az to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Saska, super manzel, som sa smiala. Musim vecer precitam manzelovi. 🙂
No, my ideme vonku, je tam krasne slnecno. Tesim sa. Majte sa, kocky. 😀
mein 😒 a čo bruško ho bolelo ? 😕
ahojte baby.
sme sa super v noci vyspali od 11pm do 4 rano a potom este dalsie 3 hodky ... mamina to potrebovala
vecer isiel do postielky az o 11 lebo si uvedomil ze ma tatika a pozeral na neho asi 2 hodiny z bouncera a tato pozeral futbal... hlavne ze bol klud.
inak sme si vcera zarezervovali letenky a prideme na slovensko na 5 tyzdnov v lete od 8.juna ...
tak neviem baby ale mohli by sme hodit stretko aspon tie z bratislavy a okolia je nas tu dost 😉
ahojte kocky, mein, aj moja pomaly pribera, pri narodeni mala 3700 a teraz sotva 3900 ☹
saska ja netusim, co mu je. aj brusko bolelo asi, lebo sa strasne trhal aj zvyjal do klbka, aj sa mu vracalo mliecko hore krkom, aj sa zadychaval, aj odgrgnut nemohol, proste vsetko. ☹ a ked som mu natrela brusko pupikom a masirovala, tak rical este viac
meink asi ho fakt bolelo brusko velmi. uz mu je lepsie?
pandi, no on vzdy place ked nespi ☹ , ale niekedy je to o drzku, normalne by si si myslela, ze ho zaziva rezeme
aela takze sme uz 3 😒
a neni len hladnucky? co nato doky? zeby taka zla kolika? chudatko malinke nieco ho trapi mozno sa nevie vyprdkat... skuste toto ...
http://www.treatcolic.com/?gclid=CN-skPbH2J8CFc...
prve dve videa su zadarmo ostatne musis kupit ale dobre vysvetlene.
ahojte,tiež sa mi podarí príst sem len z času na čas
kamoškine 2 baby priberali neuveritelne,v 4 mesaicoch mali po 9 kg a vravela, že nekakali aj 14 dní
podla jej pediatra to bolo v poho
my sme mali v piatok 6 týždnov a vážili sme 5720 g a merali 60.5 cm,pri narodení mal kubko 3570g a 51 cm
sme z toho hotoví,už sú mu všetky 62 malé a pliernky tiež už len 3 možme dávat
chvalabohu je neuveritelne spokojné bábatko a krásdne spinká
cez den teraz zas chce papat po 2 hodkách,ale v noci po 4 a po 3
pandi hladny podla man nieje. aj ked mu dam flasku, tak len malicko stiahne. a sa mi zda, ze dost papa aj celkom ok pribera. on ma asi tichy reflux a k tomu bolesti bruska. v pondelok ideme na gastro vysetrenie, tak sa uvidi.
ozaj a oiužívate nejaké nosiče alebo šatky? mne teraz poradili,aj som dostala vraj super osvedčený a najuniverzálnejši z VB Wilkinet
a keby bol hladny, tak slinta a dava si pasticky do ust. a to on robi malokedy. on ma take trhave pohyby
veronika ja cakam na ergo nosic, uz sa neviem dockat
meinkonka - kebyže ten reflux, tak len v tej vyvýšenej polohe ho dlho po jedle držať, tuším aj pri kojení sú vhodnejšie niektoré polohy
meink ja uz mam ergo nosis a je uzasny uplne ze najlepsii stale ho nosim na kratke tury 😀 a malinkemu je tam teplucko ... kupila si si tu vlozku? kuk mi do albumu tam sme odfoteny
veronika to pekne ho chovate 😀 uz je taky dlhy ako nas ... nas nam moc nerastie do dlzky zatial len 3 cm ale ved bol 57 cm ked sa narodil tak zase si to nadrobil v brusku
ja slaham makke i a tvrde kde sa my chce ... no proste hanba mi !!!

pietra dik 😉