icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
4. feb 2010

milada - ked fontalena neni vypukla tak je dobre ok

aj moj ked chce odgrgnuť tak otača hlavičkou zvdiha ju dava najavo že chce sa nadvyhnuť aby si odgrgol

janula17
4. feb 2010

saska - to zaviedol moj manzel, vsetka chvala 😀, ja som uspavala tak o 22-23 a potom nez som sa dostala do postele tak som odpadla jak kabela.... zacali byt staznosti ze co cas venovany len nam dvom. Teraz sa snazime uz okolo 8-9tej ulozit. Ale od zaciatku byva taky dobrunky vecer, klop-klop,polozim do postielky a spinka, niekedy este pozera na svoju opicku plysovu a zachvilu tvrdy

baby ja dnes 6tyzdnov od porodu, bola som na kontrole a som vyhlasena oficialne za schopnu 😀 ...ale trosku sa bojim ake to bude 1x zase 😕

pietra
4. feb 2010

my rezim este nemame, ale ani sa tym nejako netrapim. Aj prvykrat som tomu dala volny priebeh a rezim nabehol sam okolo 3.mesiaca, tak sa spolieham, ze aj tentokrat to tak nejako bude 😀

noemi, ako vypukla fontanela? 😕 to som nepocula, ze moze byt aj vypukla. Ja len viem, ze nesmie byt prepadnuta, vtedy ma dietatko malo tekutin

saska73
4. feb 2010

janula .....že oficiálne vyhlásená za schopnú 😀 ---no budeš si možno pripadať, že je to ako prvý raz 😀

pietra
4. feb 2010

u nas sa striedaju spave a nespave dni. Fakt mam z toho taky pocit. Predvcerom takmer cely den prespal, vsak som vam aj pisala, ako som sedela doma v bunde, lebo spal pri otvorenom okne po prechadzke 😀 Vcera naopak nespal skoro vobec 😝 A dnes tiez pekne spinka, snad to teraz nezakriknem

saska73
4. feb 2010

Mala som tu návštevu - 2 sestranice a malé 1,5 ročné dievčatko zobudilo Mária štýlom tréésk po tvári ale už je tuhý a spinká, dnes bol celý deň strašne dobručký, usmievavý, tak dúfam, že aj noc bude v pohode, lebo 2 hodiny držať dudel sa mi nechce 😝

noemi01
4. feb 2010

janula - no prvy krat som sa aj ja bala
a mne sa to 6nedelie posunulo o dalšie 4 tt tak moj ešte čaka 😀

pietra - aj ked je taka vyduta neni dobre

ja neviem moj robi stale všetko rovnako aj papanie aj spanie nič si nemeni

saska - tak take mam ja doma stale
mala mu da take pusinky silne že ho až do madraca zatlači 😀
chudatko moje male už si zvikol
preto tak poslucha asi sa boji 😀

meinkonka
4. feb 2010

no dievcence, tak ja som maleho dnes ulozila predcasne. uz spinka od 19 cca. a som si spomenula, ze na neho je upokojovadlo hladkanie po cielku

ciefulik
4. feb 2010

janula, v pohode 😉 to ja som mala trému po 5 mesiacoch 😲

saska - tomu sa hovorí príjemné prebudenie...ale odpustíme jej to, princezničke, pre ten vek 😀 /a vsak neboj, on jej to vráti)))/

zuzuxx
4. feb 2010

aj my mame fliacik medzi obocim, dr povedala, ze zmizne do 1 roka

noemi01
4. feb 2010

mein - aj mojmu sa pači ked ho hladkam po čielku a po slichoch 😉

meinkonka
4. feb 2010

janula, no fakt to bolo ako keby som panna bola 😀 normalne ze ma to bolelo 😀 😀 😀 , ale uz zvykam 😀 😀 😀 , uz som pruznejsia 😀 😀 😀

janula17
4. feb 2010

no snad to pojde, ale musime ten strach zlomit 😀

hej, to hladkanie aj u nas zabera. ale kto nema rad hladkanie, mna keby hladkali po tvari tiez zaspim 🙂

ciefulik
4. feb 2010

my sme dneska kúpili malej to deku s hrazdičkami, tak som zvedavá, či sa jej to bude páčiť...dúfam, že sme to nekúpili zbytočne. máte aj vy také? a páči sa to detičkám??

..som sa mohla aj pred kúpou na to pýtať, že? 😅

saska73
4. feb 2010

noemi - u nás funguje dlaň na hrudníček a ja mu aj zaspievam ale musí to byť v hlbších tónoch a mm mu rozpráva hlbokým hlasom somariny 😀 "vrtulníčky malé spacáčky vrtulníčky malé chlapíčki" 😀 takto napísané to posledné slovo aj blbo vyzneje 😀 😀 😀

pandula
4. feb 2010

baby vy uz sexujete? mne sestonedele skoncilo v nedelu a moj ma nadchu tak cakame... ale uz je aj on nazhavenyyyy

ciefulik
4. feb 2010

pandul, no po 5 mesiacoch by sa aj patrilo xixi
a nepomýlila som sa - nemyslím týždne
mesiace 😅

pandula
4. feb 2010

ciefi patrilo uzaj nato 😀
mi sexikovali vela hlavne 2 dni pred porodom uz sme ho chceli vonku 😀 sme si nadrobili tak to neni tak dlho ale trosku bojim bojim !

saska73
4. feb 2010

ciefulik - nápodobne - my ešte viac ako po 5 mesiacoch, mňa sa mm už cez tehu bál chytiť 😅 ale nezačali sme po 6 tt ale ešte niečo neskôr. Som si ozaj pripadala ako panna o svadobnej noci 🙂 😉

meinkonka
4. feb 2010

cief, ja som si prave dnes doniesla tu hrazdicku od svagrinej, tak uvidime, dufam, ze sa mu bude pacit

millada
4. feb 2010

cief, my mame tu deku s hrazdičkou, ale zatial ju to nejako nezaujalo. Mozno neskôr 🙂

meinkonka
4. feb 2010

saska ty vies, co je to panna o svadobnej noci??? v mojom veku sa to uz nepozna 😀 😀 😀

ciefulik
4. feb 2010

my sme vydržali ešte 2tt po 600nedelí, lebo AK som začala brať a tak..ale ešte to určite potrvá, kým to bude "normálne", aspoň teda u mňa)

tak zajtra vyskúšame hrazdičku, možno sa jej bude páčiť

saska73
4. feb 2010

mein 😀 😀 😀 to bol len taký slovný zvrat 😉

vlastulka
4. feb 2010

My máme režim myslím,že od začiatku čo sme doma.. O 18h papáme, 19h kupšáme a o 19,10h už aj spí.. Položím do postielky a sama zaspinká.. a to nám už trvá takto určite mesiac.. Kebyže jej dám papať po kupšaní, tak mi nechce zaspinkať.. 😅 No a teraz ju obudím okolo tej 22-23h ako pôjdem ja spať, dám jej prso a spí až do 5h.. Takže super 🙂 A vstávame až okolo tej 8-9-10h, ako sa nám chce 🙂

No a dnes sme madam opäť nechcela nutrilon, ale veeeeľmi pekne pribrala od včera, tak sa tešíme 🙂 Dnes zasa pekne ťahala z prs 🙂 Ja ju musím ufam postrašiť nutrilonom a potom aj veľmi potiahne z prs 😀

My sexíkujeme tiež od toho 6tt, ale po prvom pôrode som to mala oveľa bolestivejšie.. 😅 Teraz to bolo lepšie 😅

saska73
4. feb 2010

Malý dostal takú hraciu deku aj s hrazdičkou, tak mu to zajtra alebo v sobotu zmontujem

saska73
4. feb 2010

vlastulka - teda vy máte najlepší režim, úplne ideál, to bych brala 🙂 😉

vlastulka
4. feb 2010

Saši takto som to mala aj pri Viki a dodnes aj vie, že ako sa navečeria, že sa ide kúpať. Niekedy sa už aj sama pýta kupšať.. Proste od začiatku som vždy trvala na tom určitom čase - či večera všetci traja spolu, potom okúpať, aj televízne noviny už chudatko pozerá automaticky snami 😀
A proste ked celý den lietam okolo nich, tak musia vedieť, že večer chcem mať aj ja už klud... Tak preto musia povinne zaspať 😀 😀

saska73
4. feb 2010

vlastulka - ja sa o toto snažím ale jednoducho márne, aj svetlá utlmíme, všetko možné ale nie a nie spať

vlastulka
4. feb 2010

Moja je tak cca od 17h hore, a už sa ju snažím baviť, aby potom nezaspala.. Tak to okupšanie ju úplne dokončí a potom aj preto tak rýchlo zaspinká si myslím.. A proste aj preto kúpeme každý den, aby vedela, že potom sa ide spinkať...