Viete aké máte IQ?
Chcela by som sa podelit o moje skusenosti.Mne namerali IQ 125 ,cize v celku som spokojna,kedze priemerne IQ na Slovensku je okolo 95.
@awalancha3 1
2 v kombi s 5
@macamac
Ja nie som absolutne povinna zadavat kolko deti mam a v akom pocte.Co ta vobec do toho?Ty urcite patris medzi tie zeny co sa druhym kafraju do zivota a so skupinou zien klebetis,chces vsetko vediet a vsade byt.A ja si mam tezaz akoze zavesit moju profilovu fotku,len preto ,aby som nebola podozriva,ze mam dve nicky.Hovori vam nieco sloboda vo vlastny usudok.Mne nikto nebude hovorit co mam robit a rozkazovat.Nemusim tu uz dalej prispievat ,ak sa sam admin voci mne takto zachoval ako sa zachoval.Ani nemam dalej zaujem ,moze mi kludne zrusit nick a aj sestre.Ona totiz tiez nechce mat svoju fotku vystavenu v profile.
@anielinka sloboda vo vlastny usudok? 😕
Cislo PAT 😀 😀 😀 😀 😀 zije.
@anielinka neviem, prečo sa rozčuľuješ a hneď ma súdiš? 😕
ty asi patríš medzi ten typ samonasieracích ľudí
jasné, nie si nič povinná
ale klamať verejne, všade písať ako iný človek, raz bezdetný, raz s deťmi...no neviem, sama seba zhadzuješ a robíš zo seba verejne klamárku
a taktiež útočíš a nadávaš maminám za ich názory a ich spôsob života
ale máš pravdu, je to tvoja vec
aj to,ako sa tu prezentuješ
Jaaaj to je diskusia na pohadanie? Tak nic, idem dalej 😀
Nám "merala" ani nie IQ ale či sme vhodní na vysokú na akú sme sa hlásili školská psychologička. musím ovedať že v určitým veciach mala pravdu že som taký tichší typ atď. ale povedala mi že zvládnem matematickú vš čo sa zmýlila keďže nech robím čo robím ja a matematika nie sme kamarátky :D pričom mi ona povedala že tú školu zvládnem ale ee :D
a aké mám IQ netuším :D ale tak písať, čítať a počítať viem takže asi dobre som na tom :D
sestra ma kyvadlo spytam sa jej či mi neomera 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a ozaj u nas meraju IQ krajčirskym metrom
@awalancha3 ja myslim, ze ja som sa ta pytala raz, ze ako tvojmu dietatku zistili iq, naozaj som to myslela, predstavovala som si nejaku metodu na to, ja neviem... pretoze aj ja mam hypotroficke dieta a nieco som tu vtedy hladala a ty si to asi zle pochopila a ironicky si reagovala, ze kyvadlom u psychotronika 🙂 ja som mala iny nick, na ktory sa neviem uz dostat. tusim si to bola ty, ak nie prepac. a ona si asi z toho robi srandu... no, ale nesmeje sa nikto.
Autorka témy systematicky používa slová "neaký", "neakom" a podobne. Kyvadlo malo poruchu.
Len tak pre zaujímavosť som si otvorila túto tému a už sa aj chytám za hlavu. Meranie IQ pomocou kyvadla... Žena, ktorá má IQ rovnaké, ako autorka a nevie si veci v hlave usporiadať, nechápe a v hlave má chaos, nuž, neviem, či autorka to číslo 125 neprepočula. Čo takto 25? 😉
A moja odpoveď na otázku, či viem, aké mám IQ? Neviem. Viem len, koľko mi ako 18-ročnej namerali v Mense na oficiálnych IQ testoch. A teda, ak sa oficiálne určuje inteligencia človeka pomocou toho, že som tam vybrala zopár obrázkov z postupnosti (všetky príklady na jedno kopyto), tak to teda ďakujem pekne. Zistili mi vtedy dosť vysoké číslo, ale takto určené IQ nepovažujem za dôkaz inteligencie. Len za dôkaz vysokej schopnosti riešiť úlohy istého typu. (Zistiť súvislosť medzi danými obrázkami a z ponúkaných možností vybrať ten, čo logicky nasleduje.)
No ženičky, ja som na tom veééľmi zle. 😢 Nedávno som si našla test na internete (zadarmo) a na záver bolo slovné hodnotenie. Podľa toho testu mám IQ ako hojdací koník, nezvládnem ani osobnú hygienu a život strávim pod dohľadom statného ošetrovateľa. 😀
si dobra,ale ludia s vysokym IQ maju nizky emocionalny kvocient.cize ja osobne preferujem ludi s priemerom,ktori maju city.kde ti merali IQ?
@sunshineka "ludia s vysokym IQ maju nizky emocionalny kvocien" ... toto nebolo preukázané žiadnym výskumom, podľa mňa ide iba o zúfalú výhovorku hlupákov.
@anielinka @ssisska Ahoj. So slobodou aj so všetkým súhlasím, avšak podľa prihlasovania na stránku jasne vidíme, že sa z jedného počítača prihlasujú dva nicky, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou používaš ty. Ak tak nie je, pridanie profilových fotografií by rozhodlo 🙂 Môžeš stránku samozrejme používať aj naďalej, avšak vyber si, ktorý nick ti máme nechať. Vďaka. Pekný deň prajem 🙂
Mário Šmýkal
Modrý koník Team
@ivka225 nemyslim ze je to vyhovorka - iba par ludi ma vysoke EQ a aj IQ 🙂 A vacsinou vysoke IQ vychadza racionalnym ludom - a ti proste az tak tu emocionalitu nemaju v sebe. To je proste fakt.
@h2 25 je tazka mentalna retardacia - kedze vie citat a pisat, ma IQ minimalne tych 70 - kedze ma aky taky prejav, tak myslim ze je to viac 🙂 Mensa na svk a vtedy este aj v cechach pouzivala ked si sa testovala ravenove matrice - a to su prave obrazkove postupnosti. Neuveris, ale fakt ludia s nimi maju problem 🙂. Tento test je zamerany na tzv. "vrodenu" inteligenciu, pretoze nemusis mat ziadnu schopnost (vediet citat ci rozumiet jazyku) a ak IQ mas, suvislosti najdes. A o tom je podla mna IQ - ze to mysli inak a skor najdes suvislosti aj pomaly tam, kde nie su 😀 😀 😀 Ale Raven ako taky ma pomaly najlepsie kalibrovanie - nie je jednoduche najst test, ktory ma za sebou uz nejake tie vysledky populacie -- aj ked ano.. je to stary test - a tak je naozaj mozne, ze gaussova krivka sa uz mierne posunula inak, pretoze sa zmenila spolocnost - ale to je trosku na inu debatu.

....no, dievcatá... ked uz je tu taka vedecko odborna tema o merani IQ.....co podla vas @anielinka je?
Davam moznosti:
1. hlupunke, infantilne stvorenie, co naozaj veri svojim bludom, take chudatenko, co treba pohladkat
2. pubertacka co sa zabava (a vobec neusi byt hlupa, prave naopak, len sa zial nudi)
3. psychicky narusena osoba
4. vyskumnik, ktory zbiera material na temu o manipulacii ludi na soc. sietach
5 arogantne vymlete stvorenie
(otazka je čiste recnicka....nie sme jasnovidci, a ani to kyvadlo ci virgulu nemame) Ale zase, v spravnych rukach virgula, prutk ci kyvadlo vie byt naozaj aj prospesna...........A uz koncim v tejto teme 🙂