Volím úplne opačne ako ľudia v mojej blízkosti
Som trochu frustrovana,smutna alebo neviem popisat tento stav.Chystam sa volit PS,ale absolutne nikomu to nemozem vo svojom okoli povedat,lebo moj muz,moja mama,ci priatelia sa chystaju volit Smer..Pripadam si ako mimozemstan..Su to ludia s ktorymi roky rokuce vychadzam bez problemov,ale odkedy prisla korona,bud mi spadli ruzove okuliare z tvare,alebo sa ti ludia zmenili,neviem..Zrazu mam pocit ze so svojimi nazormi nezapadam,nechapem ich dovody preco veria Ficovi,ich nazory na Ukrajinu,Rusko,covid..Ked zacnem argumentovat proti nim,vychadza z toho neprijemna debata kde sa ma snazia presvedcit o svojej pravde a pretoze ja nie som clovek co by sa chcel hadat,som radsej uz ticho a tieto temy obchadzam.Celkom sa bojim buducnosti,ci sa moje a ich nazory nebudu rozchadzat este viac,ci budem schopna s nimi si nadalej rozumiet..Da sa to vobec?
@zmrzlinka2021 a ľudia, ktorí nevolia ani Smer a ani PS patria kam?
Úplne ti rozumiem
U nas v rodine kazdy voli dakoho ineho a nikto sa s nikym o tom nevadi ani sa do nikoho nenavaza... nemusis byt smutna, chod si svoje a nechaj ich si ist svoje
@zmrzlinka2021 Citovať Bibliu nemusíš, riaď sa ňou, to stačí 😊
Dám ti radu, z vlastnej skúsenosti. Nikdy sa s rodinou nebav o politike, hlavne ak máte odlišné názory. Nedopadne to dobre. Politika len spôsobuje rozboje medzi ľuďmi. Vec, ktorá politike ide najlepšie.
Véd si vol PS a kukaj 4 roky na 5gramaca,biharyovu a toho vytraseného ratlika, ktorého tatko nás má za postsedliakov myšlienkovo v 18.stor.Svetobeznik,co ma zovretie polky v uliciach Bruselu s myšlienkou na oproti idúceho.... Vytiahne kudlu, alebo odpáli bombu? 🔥🔥🔥
Malnzelstvo pre všetkých!!!
Keď starému pedovi predaju 3rocnu,to by mohlo ešte vliezt do toho sloganu? 👽
Netrap sa tym. Vybrala si si za mna jedinu moznu alternativu. Kazdy mame inu uroven vzdelania, z inych zdrojov cerpame informacie a inu mentalnu kapacitu. To neovplyvnis. Za mna palec hore minimalne za vyber strany a odvahu. Kiez by takych, ako ty bolo viac. Ved Smer sme tu uz mali, ak niekomu nevadi ze aj z jeho penazi napriklad teraz ukradli miliony vo vojsku, ok. Mne to napriklad vadi a poriadne.
@aurora33 To si uz kazdy clovek musí zodpovedat.
@valeria_h Veru riadit. A je uplne jedno, ci si lezba alebo nie. Staci len uplne primitivne byt ludska a laskava. Lebo nie kazdy kto hovori "Pane", bude v Bozom kralovstvet 😉 A v tom je krasa krestanstva, ze mozeme sa tu nadradovat, vysmievat, urazat, ale nema to nic spolocne s vierou a zitim viery.
@dominikamacakova ale veď autorka píše, že ju netrápi tak iný názor a ina voľba, ALE to že zjavne má iné hodnoty ako jej najbližší.
@ahhola
Ja mam pri tebe pocit, ze pises casto ako hotentot. Akokeby si nevedela sformulovat text v logickom slede a pravdaze racionalne napisaný.
@ahhola ty zajtra nejdes do prace, ked mas teraz vypite?
@zmrzlinka2021 Presne tak, tak sa tým aj riaď 😜
@zmrzlinka2021 trúban a 5 g bieleho, to je video z jeho prednášky študentom, ako fet prospieva mozgu, , no musíš trochu sledovať aby si chápala s obomi mozgobunkami a biharyova mi nestojí ani o veľké B▪️
@walentina7 Ano, v celom tvojom prispevku lasku nevidim 🙂
@zmrzlinka2021
tu vidím, že nie je kresťan ako kresťan.
som ateista, ale pri tebe vidím fakt lásku k blížnemu, čo mi je sympatické.
o tej druhej pani kresťanske sa to povedať nedá 😉
@walentina7
- nie tu sa neriesi spravanie, ale etnikum farba pleti, to je rozdiel. Keby sa riesilo spravanie, uz davno by padali hlavy v smere za znevazovanie prezidentky, pretoze tak sa nielen politik, nielen muz, ale ziadny clovek NESMIE chovat
- homosexualy chcu fungoat a mat minimalne reg. partnerstva. Preco by mali zit iba v sukromi? Ty si zijes zivot iba v sukromi?
- vzdelanie nie je len sexualnom vzdelavani, ktore je tiez velmi dolezite. Na slovensku nie je raritou sexualne zneuzivanie deti, mam kamosky, co boli zneuzivane.. a nikto im o tom nepovedal. Je uplne OK navliect kondom. Vacsina ludi bojujuich proti tomu ma za sebou uz aj par potratov 😉 v tichosti
- veda: ty nie si vedec. Nehodnot vakcinu ak nie si odbornicka. V tomto je tvoja malost - posudzovat pracu inych, pricom nemas prislusne vzdelanie, skusenosti... toto je RAKOVINA slovakov. Kazdy je tu vedec, analytik, trener - ale v realite je luzer za PC
- nikto nema narok na socialne davky nad ramec. Nenavis tu matky co beru socialne davky, rodicovske prispevky?
To nie je o liberalizme, to je o hodnotach.
Moje hodnoty su ludskost, ucta, cestnost, pracovist, ohladuplnost.
nikdy sa tu na slovensku nepohnete, ak budete zit v odpore voci vsetkemu a vsetkym, vzdy budete len zavidiet, obvinovat sa, hladat vinnikom...
.. Uz cesi vas predbehli a smeju sa vam, aki ste tu smerom down
@valeria_h Ja sa riadim, prave preto nebudem ticho. Boh mi dal srdce bojovnicky a nemusim sa bat zleho a som ochotna sa postavit za slabsich.
@zmrzlinka2021 tak to si vtipne napísala, pretože nejdem voliť PS ale cítim sa byt dosť vzdelaná a rozhľadená. Rovnako nejdem voliť ani smer, len mi príde odveci takto škatuľkovat ľudí ako to robíš ty.
Volis správne, za mňa smer volia iba ľudia s podpriemerným IQ a s veľkými problémami s krátko aj dlhodobou pamäťou, alebo taki co hodia do obalky akýkoľvek hlas za kilo múky.
Žiaľ veľa ľudí na SR si myslí že jediný zdroj info je FB, chyba im všeobecný rozhľad, kritické myslenie, základná finančná gramotnosť, aspoň základy ekonomiky a hlavne zdravý sedliacky rozum.
@petrastrbanikova išla som to napísať.. grc

@walentina7 úplne stačí,ak smeraci rozkradnu aj to málo,čo ešte ostalo a zničia ekonomiku,zdravotníctvo a všetko...a urobia to tak rafinovane,že ešte u niektorých budú za hrdinov..takže ano,likvidácia občanov v istom zmysle reálne hrozi