Všetky tehuľky sem
Aby sme vymieňali pocity a ako naše babo rastie do úspešného konca🙂
@archanjel007 moja ja priberám asi aj za vás teraz za mesiac Ok 1,5kg ale za prvé tri mesiac plus 6kg 🙈 No čo už v zime má budú gulat hlavne nech sme zdravý
@karmela idem sa ja povazit🙂
@karmela pekne bruško ja včera som pridáva moje 🙂
@archanjel007 videla som pekne ti už vykuka ale ty si tenká moja ja som krv a mlieko 😂
Tak dnešná poradňa celkom fajn sekcia 10-14 júla pribrala som 20 kíl týždenne priberám po 3 kilá že už nemám toľko jesť na opuchy žiadne minerálky žiadna soľ a veľa bielkovín
@olylili super moja tak len málo jedenia🙂teším sa a drobec už má koľko kil🙂
@karmela počkaj idem ti ho hole odfotit bruseno
@archanjel007 merať ho budú až v stredu tak som zvedavá
@olylili super on ešte vyrastie a ty sa šetrí hlavne ;)
@olylili ako si nemáš náladu dnes ?
@archanjel007 vôbec nemám keď prídem z nemocnice 4 hodiny v teple stále čakám
@olylili tak si oddýchni😉
@archanjel007 to hej 😊
@trinka baby asi pôjdem do pekla ale som sa zabavila😕
Čaute baby už som tu aj ja 😊 nie som tehotná ale snáď čoskoro budem, včera na obed som dostala pregnyl ale včera sme akosi nič no môj a starký bol veľmi unavený z roboty ale dnes musím na starkeho skočiť bezpodmienečne keď sa vráti z práce 😂😱 ale mám už aj predpis na ďalší pregnyl dlho sa naňho čaká tak som si už bola v lekárni objednať ale dúfam že nebude treba 🙏 myslíte si že si môžem urobiť dnes ovu test? Alebo bude od pregnylu skreslený výsledok?
Pridám sa k vám ak môžem)
@archanjel007 ja som bola a žiaden problém ! Vraj dostať ak take nepriepustne tampóny pre tehule, ale ja som to nemala
@archanjel007 juj na kupko moja to asi nie vieš predsa len veľa ľudí v tej vode viem že sú na to tehotenské tampóny ale radšej by som to neriskla na kupku ....
@archanjel007 mne je z takých 😺12345 skôr do placu... ako vysavaju energiu z ľudí
@matka295 i ja si myslím že nič nevadí doma budem v klude 🙂
Ahojte baby🙂 tak sa pridávam aj ja 🙂 Som v 7tt ale u doktora som ešte nebola lebo má teraz dva tyzdne dovolenku, tak sa neviem dočkať júla! Ale tak aspoň bude všetko pekne vidieť 🙂 a nebude to už mini fazuľka 🙂 verím, že všetko bude OK🙂 zatiaľ tehotenstvo prežívam bez komplikácii (klop,klop,klop), akurat minuly štvrtok mi bolo tak zle, že som cely den preležala v posteli a trošku aj objala záchod :D to mi asi drobec v brušku dal znamienie, že je tam a je všetko v poriadku, lebo som sa začala obávať, že teda nemam žiadne nevolnosti ani nič 😂 No a pár snažilkam čo tu sú velmi držim palce aby sa vám to tento rok podarilo 🙂
@archanjel007 ako ten vtipný obrázok asi ho už nenájdem .... Že kam ideš na dovolenku Bora Bora a ty? Doma doma 😂😂😂😂 ja to toho roku tiež tak vidím 😊 akurát tak na Zemplínsku Šíravu ale nevadí ja tam chodím veľmi rada milujem to tam tu prírodu vodu ticho slnko už by som išla aj teraz hneď 😱😊

@archanjel007 paráda blahoželám si sikula ja idem o týždeň zas na kontrolu či bolesti po magnesku ustúpia verím že áno..Som rada že ste v poriadku 😊
@trinka už to praktizujem na dvore vonku v tieni nôžky vyložene 😊