icon

Vyjadrite vďaku komunite Modrého koníka počas Vianoc

hugger
12. dec 2023

Blíži sa koniec roka a asi ako každý aj ja trochu rekapitulujem. A musím priznať že komunita ľudí na MK mi veľmi pomohla za čo by som sa chcel poďakovať, možno trochu konkrétnejšie a osobnejšie.

Ak máte obľúbené nicky s ktorých názormi sa stotožňujete, alebo vás donútia sa zamyslieť, alebo len pobavia, poďakujte im, v tejto téme alebo inde.

A ešte zábavnejšie by bolo keby každý kto dostane poďakovanie poďakuje dvom ďalším. Je to jednoduché: Stačí vedieť komu a za čo.😊

ibatanecnica
14. dec 2023

@hugger ťa tu vychválili, že máš v zálohe dobré filmy. Poraď niečo dobré, nie násilné, vojnové - aj keď Pianista bol veľmi dobrý film z čias vojny. . Možno tým, že sa tam iba nebojovalo a bolo to o človeku. Dnes mám voľno, všetko porobené, rada by som si pozrela nejaký dobrý film. Ani science fiction nemusím, také tie ,,rozprávky,, niekedy film ani nechápem a nedáva mi nič. Tak niečo, z čoho človek neičo má - zábavu, poučenie, relax. V´daka

jana_eyre_2
14. dec 2023

@janickacrazy 🥰 ďakujem.. aj teba vždy rada vidím v diskusii..

hugger
autor
14. dec 2023

@ibatanecnica

s tými filmami je to asi omyl, rad si pozriem dobrý film ale rozhodne sa za odborníka nepovažujem, skús @karolinakr

oblecenie99
14. dec 2023

@andreatytler Ďakujem ❤️ tiež ťa veľmi rada čítam, vždy sa poteším, keď ťa objavím v diskusii 😊

ibatanecnica
14. dec 2023

@hugger veď ja som nechcela názor odborníka iba tip na dobrý film, ktorý si myslíš že je. Lebo mne už skončili tipy a nemám čo dobré pozerať. Ale možno som to zle pochopila. Nevadí,

hugger
autor
14. dec 2023

Jedna téma, jeden príspevok, väčšinou žiadna diskusia. Takto pracuje @thoughtfulweirdo

Mohlo by sa zdať že je to taký direktívny štýl "toto je môj názor a na ostatné kašlem" ale opak je pravdou. Jej príspevky sú láskavé, citlivé, empatické, berú do úvahy postoje všetkých zúčastnených strán.

Veľká vďaka za každý jeden.

madeincssr
14. dec 2023

MKáčky/MKáči, dnes som si uvedomil, že odkedy som tu na MK, viac sa usmievam na ľudí, ako keby som za nimi videl/vnímal tie životné príbehy, o ktorých sa tu radíme. Aj dnes na mladé dievča v pokladni v Tescu (majú to pred Vianocami naozaj ťažké). Taká bola zlatá, ako usilovne pracovala. Pekne sa opakovane usmiala aj ona (hoci ja som pre ňu starý chlap).

karolinakr
14. dec 2023

@hugger haha 😂 tak toto bolo dobre, akurat mi hlavou prebiehali filmy, čo by som poradila a potom vidim tento tvoj koment 😇

karolinakr
14. dec 2023

@ibatanecnica ja zbožňujem Líbaš jak Buh, alebo ešte lepšie Líbaš jak ďábel, po tom filme mam vždy lepšiu náladu a Magálová tam bola výborná

ibatanecnica
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
14. dec 2023

@karolinakr super komédie ale to som už videla toľkokrát. Rada by som si pozrela aj niečo nové. Mne sa páči aj Holubová v týchto filmoch.

karolinakr
14. dec 2023

@ibatanecnica Bohunka nemala chybu

valeria_h
14. dec 2023

Prispejem aj ja. Mne sa pozdávajú názory @heleninamama. Aj keď som jej viackrát tu v diskusiách vynadala a nesúhlasila tak celkom s jej výrazmi, ktorými častovala ľudí, nemyslím si, že je zlá, len hovorí veľmi priamo, čo môže byť až nepríjemné pre veľa ľudí. Tiež mám rada @karolinakr, @anjelicek26 a @mamelka sú zas úžasne inšpirujúce, ide z nich taká pohoda.

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

@hugger oh, ďakujem za tieto slová, veľmi ma potešili 🙂 občas aj sama sebe prídem príliš drsná, tak som rada, že na teba pôsobím láskavo a empaticky 😁 fakt je, že hocikedy by som aj podebatovala, ale pokiaľ zrovna nemám čas písať dlhšiu odpoveď, už sa k tomu zabudnem vrátiť neskôr 🤭

bbshop
14. dec 2023

@grof_monte_christo ďakujem krásne❤️ zároveň ďakujem aj za prívetivú energiu, ktorú prinášaš do každej jednej diskusie do ktorej sa zapojis..veľakrát je to balzam na dusu.🥰

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

Napíšem aj za seba, mňa vždy zahrejú na duši príspevky od @any_soj a to aj napriek tomu, že s ňou úplne nezdieľam hodnotový systém a nevyznáme rovnaké princípy. Všetky jej komentáre sú vždy citlivo napísané, empatické, snaží sa vyhýbať akémukoľvek súdeniu osoby, opakovane ponúka pomoc. Napriek tomu, že s ňou nie vždy súhlasím, som vďačná, že existujú ľudia so schopnosťou vyjadrovať svoj názor tak nežne 🙂

miadi
14. dec 2023

@andreatytler dakujem s tebou si vzdy rada pokecam aj mimo Mk 😃tiez Neviem len 2nicky spomenut ale vacsina z tych tvojich mi je tiez sympaticka. ( vacsina lebo niektore Nicky som nezaregistrovala 😅) Ja som na MK nasla velmi dobru kamosku pred par rokmi ktorej som pomohla v tazkej krizi radami a podporou , co mi časom oplatila . Ale neviem uz ani jej Nick Lebo sem uz nechodi. Komunikujeme cez msn.

tiika
14. dec 2023

@andreatytler ❤️

any_soj
14. dec 2023

@thoughtfulweirdo wow ďakujem krásne za spätnú väzbu... To ma naučila naša Sára, resp. všetko to okolo nej. Dovtedy som bola o dosť tvrdšia keď šlo o moje presvedčenie, menej vnimava na druhých.

deedol
14. dec 2023

@akvi - este teba som chcela spomenut, len som si nepamatala nick a teraz si sa mi pripomenula v inej teme. ohladom vychovy vzdy citlivo poradis, rada ta citam.

karolinakr
14. dec 2023

@ibatanecnica čo si si na koniec pozrela?

any_soj
14. dec 2023

@hugger toto si tak super tému vytvoril, strašne prijemne sa to celé číta, vďaka 🙂
Za mňa napríklad @nevenka 😘 a jedna Mama, ktorej nick nenapíšem, lebo neviem, či by jej to nebolo nepríjemné - napriek náročnej situácii, v ktorej je (zdravotné problémy detí a menej peňazí) prijala ponúknutú pomoc štýlom, že keď bude naozaj treba, tak sa ozve - a ozvala sa po roku, s konkrétnou prosbou, potrebou, že proste ani náznak nejakého zneužitia ponúknutej pomoci a podobne. A ešte sme inak medzi rečou zistili, že sa vlastne poznáme, hrávali sme spolu v orchestri ako študentky 🙂 Mám sa od teba čo učiť, ja by som na tvojom mieste bola oveľa menej skromná...

ibatanecnica
15. dec 2023

@karolinakr minule dávali Šťastný nový rok v TV tak som si ho pozrela v archíve a večer dávali českú komédiu, ale teda nič moc, ani som ju poriadne nedopozerala. Ale chcelo by to niečo nové a niečo také ,,vážnejšie,, Už dávno som nevidela životopisný o Marie Curie. Tak dnes si asi ten pozriem. Cez víkend nebudem mať čas na TV tak dnes ešte 1 film si pozriem, nalakujem nechty a kým uschnú, nech len tak nesedím.

dadis
15. dec 2023

@hugger Dakujem, nemala som cas vcera odpisat. Velmi si to cenim ❤️, ano vsimla som si, ze mame casto podobne postoje.

hugger
autor
15. dec 2023

@muchotrafka298 @rorino @luccija @bluka2 @thereisabear @majlo1234 @namornicka @marca12 @domkakvet @h2 @grof_monte_christo

Ďakujem za rady a povzbudenie v jednej anonymnej téme ktorá mi bola veľmi blízka.

Ak by sa vám náhodou podarilo spomenúť ktorá to bola nechajte si to prosím pre seba, bola anonymná z čestných dôvodov.😌

nevenka
15. dec 2023

@any_soj Any, dakujem, a cim?😅. Velmi velakrat si pripadam taka stratena...To skor ja Teba obdivuje, co robis aj s manzelom, podla mna Vy zijete krestanstvo v praxi, neskutocne, aku silu mate. To som tomu mojmu velakrat hovorila o Tebe a povedal, ze veru...my sme taki pohodlni krestania v tomto. Takze za mna jeenoznacne Ty 😘

majlo1234
15. dec 2023

Ja neviem menovat, moc si nepamatam nicky(okrem tych z fotkou, to sa spoznate 😊) ale chodim tu rada, mam pocit, ze aj pri relativnej izolacii na rodicovskej sa viem porozpravat s dospelymi ludmi o roznych temach a naucit sa nove veci. Takze vdaka vsetkym a pekne sviatky 🙂

hugger
autor
15. dec 2023

Ďakujem @janickacrazy za bezbrehú podporu a to aj v témach kde riskuje že si narobí nepriateľov. 😌

karolinakr
15. dec 2023

@ibatanecnica ak sa neurazíš, čo vraviš na tieto filmy ( to len tak si vymiename niečo pozeratelne(:
1. Stepmom s Juliou Roberts a Susan Sarandon
2. Thelma and Louise
3.Kokain s John Depp
4.Snatch alebo Podfuk s Johny Stathamom
5.Osudová príťažlivosť Michael Douglas
6.Cena za nežnosť s Shirley MacLaine
7.Analyzuj s Robertom de Nirom
8.Krvavá lagúna ( o krokodilovi podla skutočnej udalosti(
9.Carlitova cesta s Al Pacinom
10.Valmont od Formana

a minule som pozerala od Hitchcocka Psycho a Vertigo

hopsadobrandejsa
16. dec 2023

@777januska777

Mila tema, dakujem za spomenutie 🙂....ozaj si to vazim 😊.

Neviem co by bolo klasifikovane ako "castejsie zapajanie sa", ale ja mam MK skor len na spestrenie a momentalne nemam velmi vela casu co sa tyka prispievania 😎.

Stale sa tu obcas zastavim, ale skor ako pozorovatel ked si precitam len zopar prispevkov a uz utekam k inym povinnostiam.

Odkedy som opat zacal chodit do fitness tak travim menej casu doma nez kedysi a tym padom aj menej casu za pc. Online fora vystriedali nove hobby a zvysok casu ide na studium a pracu 🙂....

Asi by som musel spomenut vela ludi a ani neviem ci by som nicky nedoplietol, ale tak urcite to bude uzivatelka Janka ktora si na mna spomenula....dalej zrejme h2, petamich, viestta, ivkazba, slovakboy, opicaskorica, miadi, anjelicek26, moonlight1210 a zopar dalsich 🙂

Prajem vsetkym prijemne a pokojne prezitie vianocnych sviatkov a MK zas viac ludskosti, pochopenia a slusnej komunikacie v temach hoci dobre viem, ze po novom roku sa vsetci vratime do nasich starych kolaji a na poniektorych nezostane nitka sucha 🙈🤣

Choose to be optimistic.....it feels better. 😉