icon

Výlev z ihriska

13. jún 2022

Ahojte.Bola som s 4rocnym synom na oblubenom ihrisku,je zivy a este nerozprava/riesime to/,tak som stale v jeho blizkosti.Kvoli jeho bezpecnosti a inych deti taktiez.Neviem...asi som z inej planety...jedno dieta ho vytislo z hojdacky ,vzalo mu ju,tusim aj ho zasiahla.To si nie som ista,bezala som rychlo zo smykacky dole,cize som bola neskor tam.No a rodic?Dvihol hlavu,pozrel,co sa deje a dalej tuk tuk telefon.Koniec vylevu.

Strana
z2
eeffka
13. jún 2022

nuz... 4r by mal byt uz rok v kolektive a ma si to vyriesit sam, robis mu medvediu sluzbu.

rachelkk
13. jún 2022

To musí byť zábavné vás sledovať keď dieťa je na hojdačke a mama sa šmykľavkuje 😄😄

iwesska
13. jún 2022

Tak rodic to asi na vlastne oci nevidel, zobudila ho tvoja reakcia/plac...neviem. Ale ja ked nevidim presne co sa stalo tak tiez neriesim lebo neviem co tomu predchadzalo a kto bol na vine. Mohol sa toho svojho aspon opytat,to je fakt. Ale najviac ma z tvojho prispevku zarazilo,ze si "rychlo zbehla zo smykacky". Nespustala si sa s nim,ze nie?🙏😁 Lebo ja som tu taku premotivovanu mamicku zazila. Cca 2,5r chlapcek a ona sa smykala pred nim,skoro sa tam zasekla,lebo sa tam ani nezmestila😂Chlapec vysiel po vzore hore,ako vychadzal,tukol si hlavu o tycku. Normalne paniku chytila,vybehla zas po tych 4 schodoch za nim a fukala mu to tam, okolo este mensie deti stali,pozerali,on uz ani neplakal,ale furt ho lutovala😂🙈

eeffka
13. jún 2022

@rachelkk bohuzial mam taku kamaratku, nedala decku dychat, male deti a ona generalka medzi nimi a kibicovala naokolo

eeffka
13. jún 2022

@iwesska to bola asi ta moja :D

mandarinka555
13. jún 2022

Stále si nevysvetlila, prečo si bola na šmykľavke a dieťa na hojdačke....

simca06022011
13. jún 2022

nemusis vychovavat cudzie deti, staci vlastne... zvykne si a zariadi si to sam postupne. Netreba so vsetkym utakat za detmi a upozornovat a dohovarat. Ak by islo vyslovene o ublizovanie, bitie ok.. ale taketo n atahovacky ja medzi detmi neriesim. Myslim, ze 4 rocnej uz som nebehala za chrbtom vobec ak teda ma nebolo treba na hojdanie a tak, a to ma zavolala.
A v podstate ani nevies co sa presne stalo...

saxana000
13. jún 2022

Ja nechapem co si ty robila na smykacke ked bolo dieta pri hupacke? Ved ked som na ihrisku stojim alebo sedim tak aby som dieta videla a vcas vedela zasiahnut

autor
13. jún 2022

@h2 lebo som zbehla dolu schodkami-ako som pisala,riesime nieco,tak maly potrebuje asistenciu.

autor
13. jún 2022

Reakcie boli rozne,s tym som pocitala.V pohode,dakujem za vsetky,aj take,aj take.

autor
13. jún 2022

@kate_cs Ze sa to nepatri,ze sa to nerobi-to im treba povedat.Ten rodic videl,vo sa stalo.

nafka0483
13. jún 2022

Naco si vobec liezla po "schodkoch" na smykalku ked maly sa hojdal? Pritom pises ze potrebujes byt v jeho blizkosti?

Pokial viem tak dospeli na ihrisku nesmu liezt na detske preliezky.

autor
13. jún 2022

@nafka0483 ved on sa smykol,ja som liezla po schodikoch dole a on odbehol na tu hojdacku medzitym.Potom za nim to dieta z preliezky bezalo.Bola som s nim aj na smykacke,lebo este sa kde tu stane,ze vymysla,postavi sa a podobne.To nejdem rozpisovat,preco to robi.To sa udialo behom par sekund.

autor
13. jún 2022

Inak v pohode,je to len pisane slovo a kazdy si situaciu predstavuje podla toho,co som napisala.Mozno keby ste tam realne boli,ostanete pozerat tiez.

autor
13. jún 2022

Zabudla som napisat aj to,ze to dieta malo tak asi 6 rokov.Aj keby nie,toto je spravanie,za ktore treba napomenut a vysvetlit,ze toto nie je v poriadku.

autor
13. jún 2022

Koncim s reagovanim.Este raz,vazim si kazdu jednu reakciu aj taku .

agatka111
13. jún 2022

Pre toto nenavidim erarne ihriska

h2
13. jún 2022

Otázka: "Čo si robila na šmýkačke, keď bol syn na hojdačke?"
Odpoveď: "lebo som zbehla dolu schodkami-ako som pisala,riesime nieco,tak maly potrebuje asistenciu."
Hm... 🤔

luccija
13. jún 2022

Z vlastnej skusenosti tie drze deti, ktorych rodicia nevhaju napospas su v zivote otrlejsie a sebavedomejsie.Ale ja, ked som videla nepravost, tak som dietatu aj cudziemu povedala.A radsej som chodila na ine ihrisko ako sledovat toto divadlo.

ankare
13. jún 2022

Aj mňa vytacaju cudzie drzé deti, teda rodicia, ktori majú všetko na háku. Ja si za deťmi chodím a dohliadam, aby nikomu neublížili alebo nebrali cudzie veci. A to isté očakávam aj od druhých.

autor
13. jún 2022

@h2 ano,kostrbata odpoved trochu.

autor
13. jún 2022

@h2 uz unava asi,ale myslela som to tak,ze odbehol medzitym co som schadzala a tak dalej.Taka vyssia hojdacka,tak to chvilku trvalo.

autor
13. jún 2022

Dakujem Vam vsetkym za reakcie.🙂

autor
13. jún 2022

Nie vyssia hojdacka ale smykacka.Oprava

lavender273
13. jún 2022

Ja by som sa ozvala, nie ako matka stihacka samozrejme. Slusne. Nech dieta sa uci ze sa moze za seba postavit. Od koho sa to ma naucit? Moja ma 5 rokov, a uz sem tam sa aj postavi za seba. Nastastie vela x som nemusela zasahovat, a uz teraz to nechavam na nej nech sa uci.
No ked vidim ze starsie deti vyhodia mladsie deti z preliezky napriklad tak sa ozvem, nastastie ostatni rodicia sa tiez ozvu.

123andy123
14. jún 2022

Ja tieto ihriska tak nemusím. Rodiacia to tam vypustia ako psov z retaze a "robte si co chcete len mi dajte pokoj". Hotová džungľa kde prežije ten najsilnejší.

rainee
14. jún 2022

@luccija sú ostrejšie a sebavedomejsie, ale často na úkor tých slabších. ..

sinette
9. aug 2022

Ale ved pise, ze ho vytisol, nie zhodil ani sotil. Predstavujem si to, ze boli obaja pri hojdacke a on ho len vytlacil na bok.

Strana
z2