icon

Zabudli ste peniaze na pokladni? Čo robiť ďalej?

14. okt 2024

Pred 3 dňami som platila na pokladni vybrala som 20e z peňaženky akurát že som nemala dostatok tak som platila kartou
Peniaze som zabudla dať naspäť do peňaženky neviem ako je to možné asi som bola zamyslena ale zostali tam
Js som si to neuvedomila až teraz rátam a nevychádza mi to.. a už som si spomenula ja som si ich zabudla dať do peňaženky v obchode a odišla som
Dnes som sa tam zastavila a tvrdia mi že vsetko im sedí pokladňa trezor nikde nieje navyše opísala som pani na pokladni že ona tam vtedy bola ale akurát nebola dnes v robote .. asi sa zabudla priznať že jej na pokladni muselo prevyšovať
Mám podľa vás právo niečo robiť? Mám napísať na vedenie alebo ? Som si istá že to bolo tu lebo som platila odvtedy všade len kartou a viem že tie peniaze som si naspäť do peňaženky nedala ale oni ich nájsť museli resp ta čo bola na pokladni muselo jej potom prevyšovať v pokladni a nepriznala sa ..

Strana
z2
lulu1812
14. okt 2024

Tak potom nezmozes nic....a ked uz tazko obvinovat niekoho len tak...mali sme pripad ked popletena pokladnicka nechala otvoreny suflik a sla si pre kalkulacku...prisli tri "panie" jedna kryla druhu kasu druha zabavala pokladnicku a tretia zobrala len vacsie bankovky....kamery mali a aj tak ich nevypratrali...takze kvoli dvacke to nik riesit nebude

petulda333
14. okt 2024

Tak toto pocujem prvykrat a to som nerobila len v jednom obchode. A inak,ak ti ich dala na pult,kludne ich mohol vziat zakaznik po tebe. Ak by si zistila hned,tak by sa pokladna prepocitala ale po 3?

mondolina
14. okt 2024

peniaze ti vrátila naspäť na pult.
ona je krytá.

rozculena
14. okt 2024

už za komunistov boli všade tabuľky,ktoré upozorňovali,že obchod nezodpovedá za rozdiel v hotovosti,ak si to neprepočítaš rovno tam pred pokladníčkou...ona tie peniaze dala na pult....že ty si si ich nevzala,je tvoj problém.

Modrý koník
14. okt 2024

@fido69 Ahoj, gratulujeme ti k veľkému odhaleniu! 😉 Ver či nie, diskusiu založila štandardná používateľka stránky. Rovnako tak vznikli aj všetky ostatné "podobné". Koník absolútne nemá žiadny záujem ani potrebu vytvárať fiktívne diskusie. Ubezpečujeme všetkých, že v celom fóre od jeho počiatkov nevznikla ani jedna jediná nami umelo vytvorená diskusia. Ešte raz - verte alebo nie.🙂

Pekný slnečný deň všetkým diskutujúcim praje Modrý koník team

candii
14. okt 2024

Po 3 dňoch si si to uvedomila? To je už žiaľ neskoro. Máš ponaučenie. Keďže tam nie sú kamery, tak máš smolu. Keďže ktokoľvek môže prísť a povedať že pred troma dňami som tu nechal 20€ 🤷🏼‍♀️

januska12323
14. okt 2024

Môžeš byť rada, že to bolo len 20 eur. Už od kedy si pamätám je v obchodoch vycapené, že si máš skontrolovať všetko kým odídeš z obchodu. Čo už teraz chceš riešiť? Nemáš žiadny dôkaz, že sa to stalo ako hovoríš a pokladníčka si ťa určite nebude pamätať.

oli18
14. okt 2024

@rozculena ja zase neverim, ze zakladaju temy 12-13 rocne deti. Myslim, ze netusia, ze nejaky MK existuje.

danielahamar
14. okt 2024

Ja robím aj za pokladňou. Jeden pán si u nás zabudol výdavok z 50, cca 26eur, ver ci nie, rada by som mu ich vrátila, ale ja vôbec neviem kde býva a odvtedy som na neho u nás nemala šťastie, takže peniaze ležia v obálke už 3mesiac😁. Tým som len chcela povedať, že ak by ich predavačka našla, možno chcela vrátiť, ale netusila komu😉 a možno ich nechce vrátiť 😬 a posledný verzia, možno nejaký zákazník našiel a nepriznal sa.

mk1111111111
14. okt 2024

A ako dokazes, ze si ich tam nechala? Aj ja mozem vbehnut do predajne a tvrdit, ze som tam 100 eur nechala. A teraz co? Maju mi ich dat? Mozno Ti ic doma niekto vzal. Druhykrat si daj pozor.

h2
14. okt 2024

Mohol ich zobrať ďalší zákazník.
Mne sa minule stalo v Lidli, že som bola zaniesť fľaše do fľaškomatu, mala som ich fakt veľa a keď som tam hodila poslednú, tak som spokojne odišla a nezobrala som si ten lístok. Moja blbosť, ani by mi nenapadlo to riešiť. Len dúfam, že niekomu to aspoň pomohlo.

dominikamacakova
14. okt 2024

Nezabudni predavačku poohovoriť po celej dedine, že ti ich pomaly ukradla z peňaženky... Milujem takých ľudí ako si ty 🤦

slavomira236
14. okt 2024

Tvoja chyba..nemas dokaz obvinit ju nemozes

luccija
14. okt 2024

Nie, nikam by som nepísala je to tvoja nepozornost

danielahamar
14. okt 2024

@h2 aj mne sa to stalo, na lístku 7eur, ale pán čo stal vedľa mňa ma našiel v predajni a lístok mi doniesol🥰

irusa
14. okt 2024

Pre 20€ taký cirkus...a ideš riešiť niečo čo bolo tri dni dozadu ?

modrykolibrik
14. okt 2024

@autorka jasne pises, ze predavacka Ti tie peniaze vratila na pult, tak celkom nechapem naco ju ides hladat? Chyba bola u teba nie u nej.

petulda333
14. okt 2024

@irusa ludia robia cirkus aj za menej 🙆 ja som raz jednej pani vydala !1cent! A blocek som jej dala,dala som jej to spolu na pult kde bola taka priehlbinka. Ten cent spadol pod blocek. A ona spustila taky krik,ze som nechapala. Vynadala mi do kadecoho a,ze ked ma praca nebavi,kam ist inam. A podotknem,ze pani vlastni ,,plasticku,, ambulanciu. Sama je vyplastikovana,drahe auta a taky cirkus pre 1cent! A ktory tam navyse mala. Samozrejme ho vzala a bez slova odisla

irusa
14. okt 2024

@petulda333 choré....

vanilkovazmrzka
Autor odpoveď zmazal
kiki68
14. okt 2024

Nam doteraz ludia nechali nejakych 250 eur takto, nikto sa po ne nevratil. Cakali sme s tym stale, mali to v jednej obalke ako prebytky kvazi. Iba raz sa vratila pani po kartu a raz sa mi podarilo za jednou vybehnut. Ja som vacsinu casu sama, nemozem za niekym bezat. Takze o to maju ludia vacsiu smolu. Ale zial pochybila si Ty a nie predavacka. Casto to ludia inak zmietnu pod kasu napr taskou. To si ani nevsimnes

kiki68
14. okt 2024

@lulu1812 to musis mat k tomu pristup, my nemame k zaznamom vobec pristup, cize by to trvalo.

lasona
15. okt 2024

Toto nemyslíš vážne? Je tvoja chyba, tvoja nepozornosť. V obchodoch majú napísané že nezodpovedajú za peňažné rozdiely zistené mimo. Takže nikde nepochodis. Nemáš žiadny dôkaz, nič. Nabudúce bud pozornejšie. A riešiť to po 3 dnoch🙈🙈🙈to by každý mohol urobiť a povedať, nechal som tam 100 eur a vráťte mi ich

majo111222
Odpoveď bola odstránená
lulu1812
15. okt 2024

@kiki68 ano pristup mam preto si to viem dohladat a zistit v tomto pripade je to proste smola...

Strana
z2