Zdá sa vám, že MK ide dole vodou?
Aj vy máte taký pocit? Mám tu účet dobré 2 roky, no keď porovnám aké veci sa vtedy riešili a aké dnes tak rozmýšľam, že si deaktivujem účet. Kedysi čas strávený tu mi niečo dal do života, čo sa týka produktov, výchovy, receptov, zdravia.... ale teraz pod každou druhou diskusiou sú hádky, nerešpektovanie názoru a otázky autora diskusie, všetci najradšej by len moralizovali...
@zuzanka.zuzu myslím, že jediný kto tu rozoberá morálku si ty a si mi neodpovedala ČI NiEKOHO POSUDZUJEM ALEBO MRAVNE POÚČAM vopred ďakujem za odpoveď 😉
@zuzanka.zuzu a ako sa dá počuť cez internet tón hlasu? S výnimkou adiovizuálneho záznamu. Aj ja také chcem vedieť. P.S. diskusia je o tom, že nie len ty dávaš otázky ale aj odpovedáš na položené otázky keď už si spomenula to o čom je diskusia
Mňa zarazilo v jednej téme mamička sa pýtala na výber z dvoch dievčenských mien. Mamičky jej na jedno začali písať že sa dievčaťu budú deti smiať v škole, bude mať prezývky. A niektoré mamičky sa hneď začali vysmievať a písať prezývky. Vraj deti sú kruté. Ale podľa tej témy sa to deti majú kde naučiť.
@zuzanka.zuzu áno a ešte aký prívlastok mi dáš? 😄 ťažký týždeň v práci, však?
Tak teraz si predviedla v reále ako to funguje ak sa autor cíti dotknutý, keď mu každý nepritakava na jeho subjektívny nazor.. 🤷
A mame to tu ...
@petulda333 aha chapem. Tak ked tam boli aj ine veci, tak to beriem
@jana_eyre_2 a
@zuzanka.zuzu zas predviedla ako zeny utocia bez dovodu. Mà v profile rovnake nic ako anonym a vrta do nej preco dala tuto temu anonymne.( ak mà v profile rovnake nic ako ona tak je to uplne ale uplne jedno) dalej je tu moznost anonymity. Ktoru obe plne využivaju. A takto vznikaju žabomyšie spory.
@miadi to súhlasím.. ja som skôr reagovala na dotknutost autorky ohľadom moralizovania.. skratka každá akcia vyvolá reakciu a tá reakcia môže byť tiež bez podráždenia.. väčšina zabomysich vojen tu na koniku vzniká z toho že sa ženy navzajom nepochopia ako to myslela tá druhá..
@miadi ja idem pod svojím nickom dlhoročne (či niečo mám alebo nemám v profile je jedno). táto trápna téma sa tu objavuje každý druhý týždeň už taký rok, až mám pocit, že ju pridávajú 2-3 autorky a strašne nám/sebe potrebujú dokázať ako práve ony majú ten jediný správny názor... navyše mi malý zaspal tak prečo nie? 😀 keď ma to tu prestane baviť, proste prestanem prispievať, mne to tu žily netrhá, nikoho nepotrebujem presviedčať, že som "správňáčka" lebo nie som 😝 mňa od jedu neroztrhne ak ma vnímajú negatívne, ale ich áno 😎 aj preto je autorka hrdinkou iba anonymne
Znova vyzivna debata, ale suhlasim s autorkou. MK upada ale nie samotnou strankou, ale ludmi ktory do nej prispievaju. Kludne nech ma kazdy svoj nazor, postoj kym su podane normalne. .. Na figu je, ze niektore prispievatelky svoj nazor podavaju arogantne, povysenecky, pricom zhadzuju a urazaju autora tej ktorej diskusie. Človek človeku vlkom.
@zuzanka.zuzu Mne je zvlastne ked chcu ludia odist a maju potrebu to dopredu oznamovat, ked raz budem chciet odist.. vsetko vymazem a hotovo, nebudem spievat ako Mečiar “neubližil som vam” .😂
@miadi myslela som túto tému, nie koňa... kde by som sa tak dobre zabavila? z koňa neodídem, takže tvoje rýpnutie na moju osobu sa nepodarilo 😉
@zuzanka.zuzu Ja na tvoju osobu nerypem len som poukazala na fakty. Keby som chcela do teba rypat tak to by si citila. 😇
@jana_eyre_2 Ja som autorke nepritakavala a zobrala moj nazor pozitivne. Ono je to aj o podani: Niekto pride hnet s utokom uz akoby v sebeobrane na tuto otazku, Lebo tu negativitu a kritiku chape osobne. Niekto chce debatu a niekto sa potrebuje hadat. Kazdy sme iny. Ja napriklad nemam pocit vobec zeby som moralizovala len zdielam svoj nazor. Ktory sa nemusi kazdemu pacit,
@miadi veď presne to isté som napísala, len inými slovami..
@jana_eyre_2 v podstate hej 😃
@zuzanka.zuzu ďakujem za žiadnu odpoveď 😉
Mne teda pride vtipne ako zakladatelka kritizuje hadky a nerespektovanie nazoru, ale ked jej tu niekto nieco vytkol tak odpisuje caps lockom 😀 Vodu kaze, vino pije 😅
@kittykat22 prečítaj si aj začiatok diskusie kde ma tá užívateľka obvinila, že na jej otázku som neodpovedala pritom v prvej vete ju dostala a teraz ani ona mne ☺️ ja sa nehádam ale čo je na tom zlé, že chcem odpoveď od niekoho kto svoje tvrdenia nemá čím podložiť? Keď mne napísala, že moralizujem slušne som sa jej opýtala kde ešte aj som jej priložila screen s vysvetlením, čo je to moralizácia a žiadnu odpoveď doteraz nemám. A aj ona sama písala o čom je diskusia a ako veľmi chce diskutovať a ako chce? Len tým, že uráža druhých a nevie sama reagovať nato, keď sa niekto niečo pýta ale ako sa hovorí trafená hus vždy zagága tak pravdepodobne sa našla medzi ľuďmi, ktorí sú v príspevku spomenutí (ktorí sa radi hádajú) 😉 ja jej názor rada by som rešpektovala ale nemám aký keď jediné, čo tu dala boli krivé obvinenia, ktoré sa nezakladali na pravde s ktorou sa nevie konfrontovať, urážky mňa a druhej užívateľky a uštipačné otázky.
@kittykat22 a tú otázku raz dostala normálne pridala komentár s ďaľšími urážkami a až potom som jej ju dala a caps lockom. Takže jediný kto tu vodu káže víno pije je ona. A nehovoriac o tom, že ani zo včera mi nezodpovedala ani jednu otázku ale hlavne že ja som jej mala 2x to isté písať.
@miadi však ja nemám problém zobrať cudzí názor veď aj človek sa v živote učí a posúva vpred tým, že počúva druhých pretože ak len rozpráva hovorí len to, čo vie a nikdy nič nové vedieť nebude.
@jana_eyre_2 ako sa cítim dotknutá? Tým, že chcem vedieť kde som niekoho moralizovala keď si to neuvedomujem, žeby som to robila? Tým, že chcem vedieť ako sa dá počuť tón z písaného komentára? Tým, že chcem vedieť o čo by som bola menší anonym ak by som toto tu pridala pod prezývkou jankoamarienka a ešte k tomu s prázdnym profilom? Ja rada by som o tom diskutovala len druhá strana mlčí. Ale na klamstvo pritakávať nebudem.
Autorka pises:
"...ale teraz pod každou druhou diskusiou sú hádky, nerešpektovanie názoru a otázky autora diskusie..."
Precitaj si tvojich 5 poslednych odpovedi...robis doslova presne to, co kritizujes...si jedna z tych prispievateliek na ktore sa stazujes.
Tu sa da zo vsetkeho urobit “problem”. Ja som tu este nikdy otazku nedala ani nedam ( vo forume) ..clovek ked sa zamysli za vacsinu problemov si moze sam. A ked mà dilemu lepsie je sa opytat Rodiny kamosiek na nazor. Lepsie poradia ludia co cloveka poznaju maju radi ako cudzi z netu. A ked clovek nikoho takeho nema... treba to zmenit
Mne sa zda, ze za kazdu cenu sa snazis presadit svoju pravdu. Ja do diskusie napisem jednu vetu a ty mi odpises elaborat o 30 riadkoch cez dve spravy. Ja nerozumiem preco vlastne otvaras tuto diskusiu. Aky to ma zmysel? Ze ti niekto da xy lajkov ako s tebou suhlasi? Diskusia kompletne bez zmyslu ...
@number19 posledných 5 odpovedí 1. som slušne poďakovala kritizovanie žiadne, 2. vysvetlila som prečo som písala caps lockom kritizovanie v tom nevidím 3. dodatok k 2.správe prečo na danú používateľku som tak reagovala ako som reagovala 4. správa reakcia nato, že nemám problém si zobrať názor druhej strany ak je vôbec nejaký a nie len otázky 5. správa viac menej o tom istom ako 2. a 3. ale zobrala som si presne to, čo som chcela z tejto diskusie, že sú tu aj inteligentní ľudia, ktorí dokážu slušene komunikovať, sú tu ľudia, ktorí nevedia ani význam slov, ktoré píšu a týmto vypínam upozornenia. Keďže píšem anonymne tak nikto ma nemôže označiť a neuvidím už ani 1 ďalší príspevok takže majte sa tu krásne
@kittykat22 bude to asi tým, že si ma osočila, že robím to isté, čo ona ja som napísala prečo nie.
Prajem vám krásny deň a čo najmenej negativity vo vašich životoch 😝
Ja teda vobec nemam pocit že MK upadá. Som tu niekoľko rokov a mám pocit, že stále tie isté stupídne otázky, stupídne dotazy o materských sú tu stále dokola, takže ja si myslím, že stupidna úroveň je tu už veľa rokov dlhodobo. Nemyslím si, že sa to zhoršuje. Ale zabaviť sa tu dá super🤣🤣🤣 Mnohe otazky ako z pomocnej,alebo od mentalne retardovaneho.🤣🤣 Predpokladam,ze sa do mna pustite.😛
Pomôžem si citaciou, čo moralizovanie je (keďže aj ty si si pomohla printscreenom)..
je to hodnotenie niektorých spoločenských javov bez analýzy objektívnych zákonitostí vývoja spoločnosti a skutočností, založené na subjektivných želaniach a predstavách. Aplikuje sa spravidla formou mravného poučovania a rozhorčovania.
Založená téma na mňa pôsobí presne tak, že máš nejaku predstavu o tom ako by to tu malo fungovať a nefunguje, frustruje ta to až na toľko že chces deaktivovať ucet.. rozhorcujes sa nad tým ako si myslíš že to tu funguje teraz a predtým sa nedialo (čo nie je pravda, lebo tak to tu bolo vždy ako som už písala).. a keď to niekto napíše, (aj ja som písala o moralizovani a ty si zámerne neoznacila, takže aj preto som reagovala na tvoje príspevky) tak ta to urazí (usudzujem podľa reakcie).. aby si ma chápala, ja úplne rozumiem čo ťa tu frustruje a aj čo ťa nahnevalo..
len si jednoducho myslím, že každý človek moralizuje ak sa vyjadruje o tom, čo si predstavuje inak ako je vskutocnosti a pomenovanie toho tiež nie je vyzva na hádku (áno teraz moralizujem aj ja).. to je celé čo som tým chcela povedať..

@monka105 ty čo si sem prišla z mravnej polície či prečo sa do mňa navážaš? a ešte akým direktívnym tónom, panička... 😀