Znásilnené dievčatá v reedukačnom centre a štát nekoná
Je toto vobec mozne? Precitajte si blog Natalie Blahovej, poslankyne NR SR, co sa deje v nemenovanom reedukacnom centre v tychto chvilach na Slovensku ☹ Len pre silne povahy 😒
@mamulka211 a nech tu prvu ligu trtkala, nieje resocial aj na to? a ako mohla mat zle krvne testy ked v tom case bola pod ich "ochranou"... tej poznamke o Blahovej som nerozumela
Boris Kollar zverejnil na svojej FB stranke uz aj mena a fotografie terapeuta i zastupcu tohto zariadenia - je to verejna poprava...
Ja celý deň nad týmto premýšľať. Kto vie, čo s tým dievčaťom bude. 😒
@zergei nie som gynekolg,ale viem,ze pohlavne choroby maju inkubacnu dobu. Niektore sa prejavia az po dlhych tyzdnoch,ci mesiacoch, od nakazenia. Cize,ked vychadzam z toho,ze dievca bralo od 14 rokov marihuanu a pervitin a pohybovalo sa v pochybnej spolocnosti rovnako orientovanej partie ludi, pannou nebola.....Do ustavu ju zavreli rok nato,co toto stvarala....Nevieme,ake casove intervaly tam boli, ale ziadne dalsie dievca z ustavu ,aspon doposial o tom informacie nie su, nie je nicim nakazane,cize keby ich tam znasilnoval vsetky rovnaky,nakazeny muz,asi by boli uz vsetky v nemocnici. Moj nazor...
@zergei a hlavne si to myslim kvoli rozsahu,ako sa u nej uz tieto choroby prejavili a co vsetko jej poskodili,cerstvo chytene pohl.choroby sa daju dobre liecit,ale ona tym musela byt nakazena dlhsiu dobu.
@mamulka211 inkubačná doba konkrétne genitálneho herpesu je 5-7 dní naštuduj si to najskôr, a neviem prečo ale silou mocou sa tu snažíš presadíť názor že na vine je len dievča ktorá je všetko možné už a neschopná matka
aj keby rovno sa mu sama ponúkla a mala 10 orgazmov pri tom je vyslovene neprípustné aby mal styk terapeut s klientkou a ešte v takomto zariadení, je to neprofesionálne a hrubé porušenie
čo sa týka matky verila úradom ved na to tu by mali byt aby ti pomohli, realita je taká žial čo si sama nezistíš a neoveríš nemáš, proste ideš na úrad a pol dna si na nete a hladáš si info , je to zvrátené ale je to tak, zrejme matka proste verila úradom
a mám normálne taký pocit že si za to platená aby si tu vytvárala klimu o tom aká je neschopná matka a dievča na vine len. predpokladám že sa to bude riešit ako prípad Malinová kedže zamiesť pod koberec sa to nedá už
@sara07 prečo by hned mala byt platena? Lebo ma nazor, ktory tebe neštimuje?
No ja by som sa nečudovala ani tomu, ze sa ta dievčina spočiatku aj sama ponukala na sex aby v ,,pasťáku,, ziskala vyhody a čo?
Plebs sa dozvie z medii pravdu nie? Prečo vytiahla blahova tento 3 roky starí pripad prave teraz?? Co kauza bašternak - kalinak uz neťaha??
Prave preto ma to nezaujima...lebo vo vysledku je dievča znova zneužite mediami a politikmi na prihrievanie si politickej polievočky opoziciou, uz som z toho unavena ze sa pre ludi nič nerobi len sa handrkuju. My sa čistu pravdu nedozvieme ako to skutočne bolo.
@sara07 inkubacna doba je 5-7 dni,ale taketo prejavy,ake mala svedcia o dlhodobo neliecenej chorobe.
@mamulka211 neboli jej nahodou zistene po tom co sa tam vratila? ze tam rok bola potom na vianoce spat a potom jej ich zistili?
@mamulka211 su to samozrejme vsetko len dohady... kazdopadne takuto matematiku si isto spravila aj p. Blahova... toto su ozaj veci na ktorych by ju lahko nachytali, a nieje to vec oc pocujes a len tak posuvas dalej
@mamulka211 tak si to spocitajme. Sudom dostala 18mesiacov,ked prisla na vianoce domov a mama ju tam vratila,tak jej vraj ostavali uz len 3mesiace. Cize kolko casu mala na nakazenie a prepuknutie tych chorob? Ak do re pocitam,tak 15mesiac. Staci to podla teba na to,aby si uverila faktu,ze sa nakazila tam? Ci ani 15mesiacov nie je dost dlho nato?
Dnes su toho plne noviny. Mna len udivuje to nejake divne nacasovanie tejto "kauzy"
"kauza" Nicholsonova sa neujala,trebalo vyrukovat s niečím inym
@lubkavargova1 nacasovanie? toto je kauza narozdiel od ostatnych pseudokauz,
to, ze teraz vysli na svetlo, suvisi prave s ich pobytom v Chorvatsku
@avirka nehnevaj sa ale pochybujem ze toto je problem poslednych 2-3 m...ak sa to deje tak urcite uz dlho a doteraz sa nik neozval az teraz?divne
@petulda333 preco by som sa hnevala? ak dobre citam aj s porozumenim, doteraz to nik neriesil takto verejne, len teraz, ale pripad uz sa riesi velmi dlho, a kedze vsetky zakonne prostriedky zlyhali, resp. sud ani po mnohych mesiacoch nebol schopny rozhodnut, tak preto
@avirka no ako neviem mne to pride cudne...ze sa o tom nehovorilo hoci sa to riesilo inak..ktovie ako to skonci
@mamulka211 ano, to je pravda
ALE
ziaden profesional si nesmie dovolit akymkolvek sposobom obmezit osobnu slobodu a osobnu pohodu svojich chranenkyn.
toto je jedenm velky bordel za statne peniaze.
byvaly fetak sa stal riaditelom bordelu za tisicku mesacne (tolko platili klienti)
druha vec je, preco su zariadenia tohoto typu sukromne.
Nie je dolezite, ci tie dievcata od strnastich prostitovali za par centop, ci fet, nie je dolezite, ci su ich matere asocialky, ci je vobec mozne taketo dievcata este "prevychovat"a resocializovat.
nie je dolezite ani to, preco to poslankyna Blahova na svojom blogu zverenila v piatok a v sobotu uz bola ohlasena tlacova konferencia.
cize sa to moze javit ako nekorektny politicky boj SaS a Smeru...
jedine, co je dolezite je to, ze nejaky zmrd porusil velmi vaznym sposobom ich prava.
a len tak mimo temy, kedze to tu mnohi spominaju, len podotykam, nie som volic danej strany a ani nikdy nebudem, ale cisto zensky, ked sa nad tym zamyslim, pseudokauza Danko-Nicholsonova, dotknuta pani politicka mala par dni pred porodom, a po nom, a vtedy bola cela ta hystericka reakcia
ked si pomyslim, ako mnou v tom case zmietali hormony, ako tehotnou pred porodom a tesne po nom, normalne mam pre nu aj ako zena pochopenie a necudujem sa, ze takto zvelicovala
@petulda333 riesit sa to malo, aj hovorit o tom, uz pred rokom, ked sa pripadom zaoberala Markiza, ale pre vyhrazky aj samotnej redaktorke (fakt neviem, preco zrovna jej neverit) sa to neuverejnilo
@mamulka211 jasné a ten terapeut ked to videl v pohode suložil , si prečitaj prvé príznaky, a ak to bolo dlhodobo neliečené tak si to teraput musel všimnút, jasné robíš z nej devku za každú cenu
@avirka ja byt rodicom tak ani vyhrazky ma nezastavia,pchala by som to vsade do novin,tv,na fb,zvolala by som kamosov a sla protestovat,proste hocico a nie mlcat...pevne verim ze bude potrestany kazdy jeden hajzel
@sardinka336 pretože z dievčata robí za každú cenu devku , len ona urobila chybu, napr na sme diskusiách boli aj sú taký čo sú za to platený , to je známa vec, a presne takto isto sa správajú
@petulda333 však to do markízi chcela dať, si myslíš , že ked sa ty rozhodneš tak oni uverejnia čo len budeš chciet, sú to všetko súkromné noviny a tv , matka robila v rámci možností, svojich možností, nie každý má známych čo pôjdu protestovat
@sara07 no neboj hnela by som to vsade..len tak by som sa nevzdala a znamy?ano mam ludi kt na mne a rodine zalezi..urobila by som cokolvek len aby sa o tom hovorilo
Baby videli ste tie dnesne vyjadrenia? To je iny grc.
@sara07 ty co tu pises za sprostosti? Sak ona to dala do markizy,aj to stiahla hned....

@lucinka511 - ak mala súdom nariadenú ústavnú liečbu (čo mala podľa toho článku), tak matka nemohla nič iné urobiť, len ju tam poslať. Inak by bola trestne stíhaná. Jedine mohla s ňou ujsť do krajiny, ktorá nemá so SR zmluvu o vydávaní zločincov - doslova.