Išli by ste ako single na svadbu?
Mám 35, dlho single a pravdepodobne sa to tak skoro nezmení. Som pozvaná na svadbu bratranca, s ktorým nemáme blízky vzťah. Vôbec nemám chuť tam ist, už som zažila veľa svadieb ako single a bolo to hrozne. Toto bude tradičná vychodniarska svadba, hlavná zábava je tanec. Drvivú väčšinu hostí poznám a to budú pohľady, že ma nevideli dlhé roky. Všetci sa tam budú promenádovať v pároch a s deťmi a ja ako chudera sama. Navyše žijem v zahraničí a stalo by ma to dovolenku a nemalé peniaze. Len mi je blbe odmietnuť.
ja pojdem s autorkou na svadbu aby sa necitila trapne
Preco ti je blbe odmietnut pozvanie na svadbu niekoho s kym nemas blizky vztah a pozval ta iba asi zo slusnosti? Normalne poviem dakujem, bohuzial nepridem. A ziadne vyhovorky.
@bg92 tak napríklad tiež sa s rodinou vidím raz za 100 rokov - nie blízky vzťah ale neznamená automaticky vlažný 😒 lebo ja ich rada vidím vždy, aj keď to nie je často ...
ale celej téme nerozumiem - ak mám s niekým vlažný vzťah, asi by mi nemalo robiť problém vo vlažnosti pokračovať ...
@anonym_autor ak sa tam nebudeš cítiť dobre medzi tými ľuďmi, tak sa neznásilňuj. Len im daj vedieť včas. Už máš na to vek, aby si nemusela robiť to, čo iní očakávajú, ale to, čo sa chce tebe 😉.

Nechoď keď nechceš ale na svadbe sa nemusí tancovať len v pároch. Reálne nikoho nezaujíma s kým prídeš ani či budeš tancovať.