Mám prijať pozvanie na svadbu bez manžela?
Žienky, asi sa len potrebujem vyventilovať... sesternica bude mat svadbu, tak rozdavali pozvanky. Svadba je v susednom state, aleznacna cast rodiny nevesty aj zenicha, plus kamarati. My mame 2 deti, aj som bola prekvapena ze nas chcu pozvat, ale tesila som sa. Dnes sme sa sttetlu a pozvali MŇA na svadbu, ale len mna. Vraj z kapacitnycb dovodov len mna, nie deti ani manzela. Chapem, ze svadba je nakladna a casto aj dost obmedzena, ale je mi velmi zvlastne a aj smutne, ze len mna. Ostatok ide s manzelmi/manzelkami, partnermi atd, ale ja mam ist sama. Odmietla som, lebo je mi to neprijemne.... Keby povedali ze bez deti, tak este ako tak ok, to viem ze robia a to by som asi pochopila.Ale bez manzela mi je to zvlastne ist, moj brat ide so zenou (a to su manzelia 3 roky, ja som s muzom 13). Zachovala som sa podla vas hlupo a nevdacne? Mam vycitky z toho celeho, ale prislo mi to luto..
A spýtala si sa dodatočne, či myslia len teba bez manžela? (ak tvoj brat ide aj s manželkou)
Lebo niektorí ľudia hovoria veci len akoby pre jednu osobu, ale myslí sa viac- tiež poviem napr. že idem pozrieť sestru (a nehovorím, že aj jej deti či manžela), chápeš? Že to už taký zvyk, takto sa to občas zjednodušuje vo vete.
Ostatní su pozvaní s polovickami a ty nie
Nešla by som jednoznačne
Buď ste sa nepochopili alebo majú niečo proti tvojmu mužovi a ty o tom nevieš alebo to nevidíš. Namiesto odmietnutia by som sa opýtala čo sa deje.
@anonym_autor uistila by som sa, ci naozaj pozýva len teba, ci náhodou niekde nenastala chyba, ak nie, tak by som to odmietla a ďalej neriešila. Život ide ďalej, nemusíš s každým vychádzať
@anonym_autor nás na svadbu pozvali 3 dni pred samotnou svadbou telefonicky štýlom: “ odriekli nám prísť pozvaní hostia, či by ste so Šulcom neprišli vy…” jasné, źe sme nešli, nie sme ich “finančná” záplata.
@anonym_autor nás na svadbu pozvali 3 dni pred samotnou svadbou telefonicky štýlom: “ odriekli nám prísť pozvaní hostia, či by ste so Šulcom neprišli vy…” jasné, źe sme nešli, nie sme ich “finančná” záplata.
@sulavikova toto su totalni bezchrbtaci takito ludia....ze vypadli nam hostia, pridite vy.....by som im ani telefon viac nezdvihla, dobre ste urobili.
Nemali kedysi niečo s tvojîm mužom?
@anonym_autor
Ich svadba, ich pravidlá. Majú právo pozvať si koho chcú a Ty máš právo rozhodnúť sa či pozvanie prijmeš, alebo nie.
Ja mám známych, ktorí riešili svoju svadbu a ženích má veľmi dobrého kamaráta, ktorého tam chceli. Ten má dlhoročnú priateľku, ktorá je absolútne sebestredná osoba, ktorej sa ústa nezatvoria stále len o sebe rozpráva. Nechceli ju tam, lebo si nechceli pokaziť svoj deň a tak ho pozvali bez nej. Každá minca má dve strany, možno im tiež na Tvojom mužovi niečo vadí.
@anonym_autor podľa mňa majú nejaký problém s tvojim mužom. Ty o tom ani nevieš, alebo to nechceš vedieť. Neviem, ale prečo iné by ho nepozvali, a ostatných áno?

Pokial z rodiny vsetkaych pozvali v pare a ste manzelmi, tak si spravila spravne. Bez deti by som este pochopila, ale na svadbu rodine a nepozvu aj tvojho dlhorocneho manzela je pekna traposina