icon

Mám prijať pozvanie na svadbu bez manžela?

3. júl 2026

Žienky, asi sa len potrebujem vyventilovať... sesternica bude mat svadbu, tak rozdavali pozvanky. Svadba je v susednom state, aleznacna cast rodiny nevesty aj zenicha, plus kamarati. My mame 2 deti, aj som bola prekvapena ze nas chcu pozvat, ale tesila som sa. Dnes sme sa sttetlu a pozvali MŇA na svadbu, ale len mna. Vraj z kapacitnycb dovodov len mna, nie deti ani manzela. Chapem, ze svadba je nakladna a casto aj dost obmedzena, ale je mi velmi zvlastne a aj smutne, ze len mna. Ostatok ide s manzelmi/manzelkami, partnermi atd, ale ja mam ist sama. Odmietla som, lebo je mi to neprijemne.... Keby povedali ze bez deti, tak este ako tak ok, to viem ze robia a to by som asi pochopila.Ale bez manzela mi je to zvlastne ist, moj brat ide so zenou (a to su manzelia 3 roky, ja som s muzom 13). Zachovala som sa podla vas hlupo a nevdacne? Mam vycitky z toho celeho, ale prislo mi to luto..

Strana
z2
anonym_7f6b91
3. júl 2026

Pokial z rodiny vsetkaych pozvali v pare a ste manzelmi, tak si spravila spravne. Bez deti by som este pochopila, ale na svadbu rodine a nepozvu aj tvojho dlhorocneho manzela je pekna traposina

wwwwerunka
Včera o 02:22

Zachovala si sa správne. Ani ja by som nešla!

unicornlady
Včera o 04:32

A spýtala si sa dodatočne, či myslia len teba bez manžela? (ak tvoj brat ide aj s manželkou)
Lebo niektorí ľudia hovoria veci len akoby pre jednu osobu, ale myslí sa viac- tiež poviem napr. že idem pozrieť sestru (a nehovorím, že aj jej deti či manžela), chápeš? Že to už taký zvyk, takto sa to občas zjednodušuje vo vete.

anonym_4aae59
Včera o 06:26

Ostatní su pozvaní s polovickami a ty nie
Nešla by som jednoznačne

januska12323
Včera o 11:14

Buď ste sa nepochopili alebo majú niečo proti tvojmu mužovi a ty o tom nevieš alebo to nevidíš. Namiesto odmietnutia by som sa opýtala čo sa deje.

domiklik
Včera o 13:44

@anonym_autor uistila by som sa, ci naozaj pozýva len teba, ci náhodou niekde nenastala chyba, ak nie, tak by som to odmietla a ďalej neriešila. Život ide ďalej, nemusíš s každým vychádzať

sulavikova
Včera o 13:58

@anonym_autor nás na svadbu pozvali 3 dni pred samotnou svadbou telefonicky štýlom: “ odriekli nám prísť pozvaní hostia, či by ste so Šulcom neprišli vy…” jasné, źe sme nešli, nie sme ich “finančná” záplata.

muchotrafka298
Včera o 14:00
@sulavikova

@anonym_autor nás na svadbu pozvali 3 dni pred samotnou svadbou telefonicky štýlom: “ odriekli nám prísť pozvaní hostia, či by ste so Šulcom neprišli vy…” jasné, źe sme nešli, nie sme ich “finančná” záplata.

@sulavikova toto su totalni bezchrbtaci takito ludia....ze vypadli nam hostia, pridite vy.....by som im ani telefon viac nezdvihla, dobre ste urobili.

anonym_cf1cd5
Včera o 14:24

Nemali kedysi niečo s tvojîm mužom?

anezka75
Včera o 15:19

@anonym_autor
Ich svadba, ich pravidlá. Majú právo pozvať si koho chcú a Ty máš právo rozhodnúť sa či pozvanie prijmeš, alebo nie.
Ja mám známych, ktorí riešili svoju svadbu a ženích má veľmi dobrého kamaráta, ktorého tam chceli. Ten má dlhoročnú priateľku, ktorá je absolútne sebestredná osoba, ktorej sa ústa nezatvoria stále len o sebe rozpráva. Nechceli ju tam, lebo si nechceli pokaziť svoj deň a tak ho pozvali bez nej. Každá minca má dve strany, možno im tiež na Tvojom mužovi niečo vadí.

bielasovicka
Včera o 16:31

@anonym_autor podľa mňa majú nejaký problém s tvojim mužom. Ty o tom ani nevieš, alebo to nechceš vedieť. Neviem, ale prečo iné by ho nepozvali, a ostatných áno?

Strana
z2