Tešili by ste sa, keby dostanete tento zásnubný prsteň?
Chcel by som iba zistiť názor viacerých žien na prsteň s ktorým sa chystám v piatok požiadať o ruku svoju životnú lásku. Ďakujem za úprimnosť a za Váš čas. Pekný zvyšok večera prajem.
Pekný, hneď je jasné že je zásnubný a ani sa nestratí na prste (ako môj 🤭)
@adatur123 kedysi som od jedného ex taký dostala , prsteň pekný ale za mne nepraktický ak nosí pletené veci.
Ono je v podstate jedno či sa páči nám alebo nie. Ak ťa priateľka miluje , určite ju poteší, a nielen prsteň ale hlavne tá žiadosť o ruku, obzvlášť ak to má značiť že čoskoro bude aj svadba nielen kvázi "drž hubu"prsteň , aby bol kľud a sobáš v nedohľadne.
Za mňa pekný. Nemáš sa za čo hanbiť. Normálna žena ocení tento šperk a snahu muža.
Hlavne, aby povedala ano 🙂 nech je to pre Vas krasny zazitok, ked ju poziadas o ruku 🙂
@adatur123 mne bolo jedno aký zásnubný prsteň som dostala. Ja som mala radosť, že mi ho dal milovaný muž a urobil to tak originálne, ako len on dokáže❤ Keby mi omotal okolo prstu trávu, mala by som úplne rovnakú radosť. Zásnuby boli pre nás jedným z najvýraznejších a najkrajších zážitkov 😍
No takto. Za mňa je úplne jedno aký prsteň to bude. Ak sa milujete, bude šťastná a určite nebude riešiť detaily prsteňa. Ked tak si na 10. výročie kúpi nový 😀 Inak za mňa pekná klasika. Určite ním nič nepokazíš
Je krásny a hlavne že je z lásky. Len to uchytenie oka môže zadrhavat sa o oblečenie. Dúfam že nebude ale mne sa to stávalo s podobne vsadenym kamienkom.
Je krásny. Určite sa poteší.
Je krasny, najdolezitejsie je, ze je z lasky 🤗
@adatur123 vyzerá strašne lacno 😒 ale ak si naozaj životná láska tak povie "áno" aj keby je z plastu
Keď to tá žena cíti rovnako ako ty a považuje ťa za životnú lásku, je prsteň úplne nepodstatný 🙂
Držím palce 🙂
Je krásny. Myslím, že sa moc poteší. Určite to bude krásne prekvapenie. Potom nám daj vedieť či sa jej páčil. Vybral si dobre. 😄
taka klasika, moze byt, ak je to prave zlato, nie, ze sa zosupe 😁 urcite sa jej bude pacit, preco nie
Mám veľmi podobný, čiže za mňa môže byť.. ja som vyslovene aj chcela žlté zlato, biele sa mi nepáči. Ak sa doteraz všetko páčilo tvojej, čo si jej daroval, tak bude sa pacit aj tento 😉
Nikdy by som si nezobrala muza, ktory nevie co sa ku mne hodi, ale to zrejme nie je tvoj pripad kedze si sa do sperkov pre nu doteraz trafil 👍 Ja nosim biele zlato, takze za mna tento nie, ale ak ona zlte tak by to malo byt ok. Okrem toho je pekny a decentny. Drzim ti palce
@adatur123
ahoj 🙂 je pekny. Kedysy som dostala podobny, u bieleho zlata a bez bocnych kamienkov. Vzal ma so sebou bez predchadzajuveho rozhovoru, ze nech si vyberiem. Pri cene ma takmer porazilo.
Tiez sa mi zachyzaval o oble enie a to som vtedy fungovala bez deti a lazoplazo.
Pointa celeho vsak je inde. Hlavne aby ste boli stastni. My sme sa rozysli, prsten som vratila.
Teraz manzel mi snubny nedal, este aj obrucku som stratila a uz sme spolu 10 rokov s 3 detmi 😀. Podla tvojho opisu a inicoativy pytat sa tu zien, aby ta tvoja bola potesena, verim ze vam to krasne klapne v zivote a k tomu aj s prstenom ❤️. Krasny zivot plny lasky a radosti prajem.
@adatur123 Je pekný ten prsteň 😉.
Je pekný ale už len to že by sa to stalo je krásna vec ak sa majú dvaja naozaj radi.
@adatur123 pekný prstienok aj keď mne osobne sa zdá veľký… to je ale už len preferencia. Ťažko povedať či sa zdá veľký podľa foto, ma priateľka tenké dlhé prsty? Z praktického hľadiska ti poviem, že môže sa niekde zaťahovat o latku to sa mne bežne deje s mojim ale mám menší diamant. Držím palce, myslím že keď ta ľúbi páčiť sa jej bude všetko od teba, veď si si dal námahu, aspoň ja to tak mám s mojim mužom.
Mne sa veľmi páči....
a môžeš prezradiť koľko stal pekný určite bude rada.
Ja by som radsej brala mensi kamen, ale chcela by som, aby to bol diamant. Je to symbol…takze za mna nieco mensie a nenapadnejsie co ma svoju hodnotu ako suter ako svet, kt je lestene sklicko.
Sam by som si ho nevybrala. Ale zase nie je ze skaredy. Alebo nenositelny.
Ja som si prsten vybrala. Hned mi padol do oka-boli sme pozerat jemu hodinky. A mali tam aj prsten. Presne mi sadol. Strieborny za cca 30€.
A som povedala ze kto mi taky kupi toho budem 😂 na dalsi den ho bol kupit aby som o tom nevedela.
Sam bol z toho taky ze ved to musi byt zlaty. Nechcela som zlaty....
Prsteň pekný 🙂 Ale za mňa je to ako keby jedno... Na zásnubách je pre mňa podstatné to gesto, to čo zásnuby znamenajú.. prsteň je pre mňa druhoradý 🙂

@adatur123 Tak ďakujem za všetky krásne slová, ako jasné že platí pravidlo 100 ľudí sto chutí. Všetky šperky ktoré som jej doposiaľ kupil boli vo zlate tak som vybral zlatý prsteň. Rozmýšľal som fakt dlho aký prsteň kúpiť, není najkrajší ani najdrahší to mi je jasné, mne sa celkom páči, keď tak dám ďalšie informácie ako som dopadol. Ďakujem ešte raz za úprimnosť.
@anonym_f7ac96 to vazne? Ja som dostala pred 14 rokmi za 200 priblizne. Laska nie je o tomto.
@adatur123 ja som dostala pred 14 rokmi prsten za 200 eur, zirkon, ziadny diamant a vobec ma to nemrzi. Ani na obrucke nemam diamant. Ja som prakticka a naozaj mi pride zbytocne vysolit 3 platy na prsten, ako sa to traduje 🤪.