Chlapčenské meno Levoslav
Ahojte čo hovoríte na meno Levoslav pre chlapca? Proste len Levo..nejako ináč sa to asi ani nedá povedať, takže by meno nemal ani nikto skomolit a to sa mi páči. Dokonca je aj v slovenskom kalendári. Nepoznám nikoho z takým menom. Ďakujem za vaše názory.
Strašne meno
@gertrudaosem prepáč ale ty si strašná, ty a všetky ženy co tu hejtutete toto meno... 😁🙏
Za mňa áno! Je to silné meno. Veľmi pekné. Moje deti majú talianske mená a tretí sa volá Leo. Uvažovala som aj nad variantou Leone (Lev). V Taliansku je populárna renesančná verzia - Leonardo. Ak ho chceš volať Levo, skús pozrieť ci je v kalendári aj takáto varianta mena.
Mne sa to meno páči. Určite nebude jediný chlapec s takým menom ale zároveň nebude ich v škole a v okolí veľa. Takže za mňa áno
Podľa mna výborná voľba;)
Nepaci sa mi. Ale v zasade som za to ze ak sa Tebe a muzovi paci tak dajte meno ake sa Vam naozaj naozaj paci. Ak mas sama pochybnosti, tak skus hladat dalej.
@zoja1234 Ďakujem krásne 😉.
Leo
Mne sa nepáči
Dá sa to povedat aj inak - Lev. Neviem si teda predstavit že by moje dieta sa takto volalo. Vždy myslim na to, že ako by sa asi muselo citit s takým menom.
Ale každý nech si dá, aké sa mu páči. Mne osobne sa meno Levoslav vobec nepáči.
Ja mám suseda Levoslava. Synom dali mena Levoslav a Jaroslav. Levko a Jarko. Nikto s tým problém nemá a ani ich inak nevolajú. Žiadny Lev, Levik
Mne sa paci 🙂
Mne sa nepaci, ale tak kazdemu sa paci nieco ine. Ale teda “pridem na navstevu s levom” za mna fakt nie… (a ano viem, ze na zaciatku ma byt velke L, len som proste chcela poukazat na to, co to meno vo mne evokuje 🦁 a najma v takej fotme do akej si ho dala ty
Mne scelkom páči, mam rada také netradičné mena. Paci sa mi veľmi aj Mikuláš a Mojmír. Za mňa určite lepšie ako Leo, Tobias, Liam a pod.
Nemá to s tým menom nič spoločné. Ale ja keby mám druhé dieťa a syna dám Noel. Dcéra je Olívia 😊
Vôbec
Moja dcéra má v triede spolužiaka menom Lev.. je Ukrajinec. Asi to bude ukrajinské meno. LEVOSLAV je iné... Tak bude jediný možno.. 😉
Kamaratka ma synceka Levoslava...volaju ho Levi. Je to netradicne meno. Ked sa vam paci, tak ho synovi dajte 😉 .
@lululilien le je BOMBA :D aj leonardo ako som pisala :D
Krásne meno, ak sa hodí, odporúčam všetkými desiatimi. A prečo nie aj Levík?🙂
Dobrý deň, ja by som len chcela vedieť, či to meno chlapček nakoniec dostal.
Náš syn sa narodil pred pár dňami a tiež dostal toto meno.
Reakcie sú buď úplne zdesenie alebo úplne nadšenie. Žijeme v zahraničí ale jediný zdesený sú slováci :D
S manželom máme veľmi blízko k slovanskej kultúre a pre syna sme chceli silné meno, keďže veríme, že meno dokáže veľmi ovplyvniť osobnosť človeka.
A vollem ho Levi, Levko, Levino, Levo.
Mne sa páči
Áno, je to krásne meno, mne sa páčilo Leo, ale Levoslav je krásne slovensko-slovanské a Leonard je aj také medzinárodné🙂

Kludne daj, je originálne a hlavne veľa mužov s takým menom nieje. Ak máš vzťah ku slovanistike alebo ku starým slovanskym koreňom, je to krásne meno. Mozeme sa tvarit ako chceme, mozeme sa hrať ze sme Američania ci Španieli a dávať cudzie mena, ale to co je naším pôvodom, historiou a odkiaľ sme prišli, to nikdy nezmazeme ❤️