icon

Meno Klementína

22. dec 2021

Môj mm mi píly uší s týmto menom od začiatku tehotenstva
Snažila som sa ho prehovoriť na iné meno, ale on si nie a nie povedať, tak mu to ležanie mať Klementínku asi splním 😅 Aj mne sa dáko za ten čas zapáčilo 🤷🏽‍♀️
Čo si myslíte o tomto mene?

Strana
z2
3katka151
22. dec 2021

Veľmi pekné ❤

sona96
22. dec 2021

Krásne meno 🥰

aurora33
22. dec 2021

Nádherné meno ❤️❤️

silvia1996
22. dec 2021

Aké vznešené 💕💕 krásne podľa mňa

janinah
22. dec 2021

U nás manžel ustúpil mojim menám..
Keby si to vynosil a porodil on.tak mu ustupim ja.Klementina sa mne nepáči.

len_tilka1
22. dec 2021

U nás to bolo tak že ja som vybrala synovi a mm dcérke, deti sú aj jeho nielen moje 🙂 Klementinka je jedinečné, nič tuctové 😘

kabinka11
22. dec 2021

Meno je zaujímavé, ale prvé ma napadli mandarínky 😀 pre malé dievčatko krásne, ale ako dospelej žene, hm, no neviem.

baska0917
22. dec 2021

Ja milujem to meno 😍 tiež som ho chcela pre dcéru ale neprešlo mi 🙂 Klementína ,Koralína
(mame zajka a prinom som si aspon to meno splnila)

tncka
22. dec 2021

🤦‍♀️

4stanka4
22. dec 2021

Mne to hneď pripomenulo mandarínky ale ak sa ti páči prečo nie 😉 mne sa neskutočne páči meno Kornélia ale nemala by som asi odvahu dať ho.

autor
22. dec 2021

@4stanka4 Aj to je pekné 🥰

autor
22. dec 2021

@baska0917 Vidím, že vás syn sa volá Titus. To vidím prvýkrát. 😅 Aj má dáku prezývku?

thereisabear
22. dec 2021

Akože je to pekné meno, ale veeeľmi zvádza k vysmievaniu podľa mňa...

kittykat22
22. dec 2021

@4stanka4 si mi pripomenula, ze Korniela som dala meno svojim bobom 😀 Ked som isla z kopca ako male dievca a akurat bola rovinka, tak som sa zurivo posuvala rukami a hulakala "Kornelia ideme, to zvladneme!!" 😅

deti95060810
22. dec 2021

nie, meno mi pripomína mandarinky...

4stanka4
22. dec 2021

@kittykat22 jej to je ake zlaté 😀

maminkasisa
22. dec 2021

Nepaci sa mi to meno evokuje mi to mandarinky a poznam Klementinku Haluskovu....no nic moc tato kombinacia

alexandra2010
22. dec 2021

skor by som chcela vediet preco je na tom tak zafixovany...pozna Klementinu ktora nanho mal velky vplyv?
neviem si to meno ani dievcatku ani dospelej predstavit.

autor
22. dec 2021

@alexandra2010 Vraj ho má z nejakej hry😅 The Walking death asi.

tafita
22. dec 2021

Moje deti pozeraju rozpravku, kde je Klementinka. Mne sa to meno paci.

1jarkacu
22. dec 2021

My máme presne také meno v našej škole a deti ju volajú Klemuša nedala by som kôli tomu ze často je na posmech dievcatko a len kôli menu deti sú zákerné a môžeš to vysvetľovať x-krát aj tak si robia po svojom”

annm81
22. dec 2021

Meno je krásne.

@1jarkacu Meno je málokedy hlavný dôvod posmechu, pokiaľ to nie je Kunigunda. Ja som mala spolužiačku menovkyňu (bežné meno) a jej vymýšľali všemožné škaredé prezývky a mne čuduj sa svete hovorili vždy peknou zdrobneninou mena. Jednoducho si ju ako osobu vybrali za terč šikany a hľadali akúkoľvek zámienku, aby sa jej mohli vysmiať. Ak by sa volala akokoľvek inak, smiali by sa z jej mena tiež.

sandrika1986
22. dec 2021

Mne sa nepáči ...

aniele
22. dec 2021

Mne prišla na um Klementína Nedecká, postava z románu Alžbetin dvor (z knihy, nie z toho nepodareného seriálu, ktorý podľa nej natočili). Krásna, múdra, dobrá.

1jarkacu
22. dec 2021

@annm81 je to možné ale ja som len chcela napísať moju skúsenosť s týmto menom mne je jedno či ho niekto dá dieťaťu alebo nie..... Ja by som nedala ale každému sa páči iné 🤗

adkalu
22. dec 2021

Veľmi pekne😉

karolinakr
22. dec 2021

@baska0917 🐭 podarenél že zajko a dala si mu meno Coraline? Videla si tú rozprávku? To je rozprávka od Tima Burtona kreslená, pri ktorej mi ide husia koža po chrbte

sunshine_18
23. dec 2021

Ujde no, každému podľa chuti. Ale mňa pri tom mene napadol keratín na vlasy.

ckatka
23. dec 2021

Úplne v pohode. Hlavne nech ladí s priezviskom. A dobre bude.

hama007
23. dec 2021

Inak aká zhoda náhod. Dnes som nad tým menom uvažovala. Mne hneď príde na um najlepšia kamarátka z rozprávky Volám sa Caillou. Chodí na ŤukyTv. Dcéra tu rozprávku zbožňuje. 🤗
Je iné. Jedinečné. Nepoznám žiadnu Klementínku. 🤩
Mne zas manžel pili uši s menom Michaela 🤭😑.
Mne sa páči aj Emília (Emily). 💞 To je moja srdcovka. Len ci ju tak okolie bude volať... 🤷‍♀️ Ale aj Emka je celkom ok. 🙂

Strana
z2