Nenávidím novú prácu: Ako zvládať pracovný stres
Nepresli ani dve dni a uz nenavidim novu pracu.Kolegyne mi vycitali ,ze robim pomaly a aby som zrychlila tempo.Dalsia kolegyna mi vytkla ,ze som zle umyla dlazku.Ked som v prvych dnoch zaucania ,mam pravo robit chyby!?Som z toho nestastna a uz teraz k tej praci citim odpor.Ano oni su dokonale ,ked su tam uz 7 rokov.Ja som bola nezamestnana 3 roky,tak som si od prace odvykla.Robi sa v kuchyni,nikdy predtym som taku pracu nerobila.Odchadzam z prace uplne vysilena a vyzmykana ako vechet.Je to tam pekna drina .
pockaj este DVE dni
No s tvojím mentálnym nastavením skončíš rýchlo v každej robote 😀
@fazulka41 Poznám to, nie si sama.
Ja som nastúpila prvý krát do práce ako opatrovateľka.
Práca so starými ľuďmi ma bavila veľmi ale to tempo bolo veľmi rýchle. Malo personálu veľa klientov...
Prvé dni som nestíhala, po čase už mi to išlo dobre.
Daj tomu aspon 2 tyzdne, uvidis, mozno sa dostanes do tempa, mozno sa skamaratis s kolegynami. A ked aj potom budes mat pocit, ze to nenavidis, tak odid v skusobnej lehote.
este vydrz, stratila si pracovne navyky po tych rokoch treba sa zatat a vydrzat sa daj si odpocitavanie do prvej vyplaty
@fazulka41 Možno to nie je prácou, ale kolegyňami. Poďakuj sa im za pripomienky a popros ich, aby ti ukázali, ako by si mala umyť tú podlahu. 🙂 Ony len rýpu, lebo si nová. Ak nie sú tvoje nadriadené, tak ťa ich názory nemusia zaujímať. Máš svoje pracovné tempo a každým dňom sa zlepšuješ. Dnes si bola rýchlejšia ako včera, a zajtra budeš mať nový rekord.

ukonči PP v skúšobnej dobe.Či čo chceš čítať?