icon

Nenávidím novú prácu: Ako zvládať pracovný stres

fazulka41
2. júl 2026

Nepresli ani dve dni a uz nenavidim novu pracu.Kolegyne mi vycitali ,ze robim pomaly a aby som zrychlila tempo.Dalsia kolegyna mi vytkla ,ze som zle umyla dlazku.Ked som v prvych dnoch zaucania ,mam pravo robit chyby!?Som z toho nestastna a uz teraz k tej praci citim odpor.Ano oni su dokonale ,ked su tam uz 7 rokov.Ja som bola nezamestnana 3 roky,tak som si od prace odvykla.Robi sa v kuchyni,nikdy predtym som taku pracu nerobila.Odchadzam z prace uplne vysilena a vyzmykana ako vechet.Je to tam pekna drina .

rozculena
2. júl 2026

ukonči PP v skúšobnej dobe.Či čo chceš čítať?

anonym_f196cc
2. júl 2026

pockaj este DVE dni

anonym_3ae2fe
2. júl 2026

No s tvojím mentálnym nastavením skončíš rýchlo v každej robote 😀

anonym_ce0a60
2. júl 2026

@fazulka41 Poznám to, nie si sama.
Ja som nastúpila prvý krát do práce ako opatrovateľka.
Práca so starými ľuďmi ma bavila veľmi ale to tempo bolo veľmi rýchle. Malo personálu veľa klientov...
Prvé dni som nestíhala, po čase už mi to išlo dobre.

anonym_a8ecbe
2. júl 2026

Daj tomu aspon 2 tyzdne, uvidis, mozno sa dostanes do tempa, mozno sa skamaratis s kolegynami. A ked aj potom budes mat pocit, ze to nenavidis, tak odid v skusobnej lehote.

anonym_ab1439
2. júl 2026

este vydrz, stratila si pracovne navyky po tych rokoch treba sa zatat a vydrzat sa daj si odpocitavanie do prvej vyplaty

anonym_39892a
2. júl 2026

@fazulka41 výdrž prvý mesiac, potom to začne byť lepšie.

loliki
2. júl 2026

@fazulka41 Možno to nie je prácou, ale kolegyňami. Poďakuj sa im za pripomienky a popros ich, aby ti ukázali, ako by si mala umyť tú podlahu. 🙂 Ony len rýpu, lebo si nová. Ak nie sú tvoje nadriadené, tak ťa ich názory nemusia zaujímať. Máš svoje pracovné tempo a každým dňom sa zlepšuješ. Dnes si bola rýchlejšia ako včera, a zajtra budeš mať nový rekord.

sticker
anonym_ccaf6a
Včera o 04:07

No po nezamestnanosti si zacala niekde, kde je dost brutalne pracovne tempo. To je velky skok. Lepsie bolo najskor kludnejsia robota, nech si zvyknes na pracovny rezim, ale co narobis. Musis vydrzat a zvyknes si na tempo tak, ako si zvykli aj tie druhe.

anonym_e3cc08
Včera o 05:45

praca v kuchyni je jednou z tych najhorsich / najtazsích... ja aj ked pozeram NA NOZE.. si hovorim, toto by som nikdy nedala...

anonym_4f79c9
Včera o 05:58

Klud 🙂 Si nova, mas praco robit chyby. Kolegyne si nepripustaj, s usmevom podakuj za pripomienku a rob si svoje. Po 3 rokoch mas pracu, nezahod ju hned, v uplne kazdom zamestnani trva sa prisposobit. Vydrz aspon mesiac a potom hodnot. Uvidis, bude to len lepsie. Bud k sebe laskava, podarilo sa ti zamestnat, co nevies sa naucis a ak budes hladiet svoje a ukazes sa v dobrom svetle, raz mozno budes kolegyniam rozkazovat ty ;) a mozno nie a poberies sa do inej prace. No daj tomu najskor sancu. Drzim palce 🙂

domkakvet
Včera o 14:22

@fazulka41 nepises ako ti to povedali, ci slusne alebo arogantne, ci ta dlazka bola naozaj zle umyta, to su dost podstatne veci.

anonym_dbcff6
Včera o 17:18
@anonym_e3cc08

praca v kuchyni je jednou z tych najhorsich / najtazsích... ja aj ked pozeram NA NOZE.. si hovorim, toto by som nikdy nedala...

@anonym_e3cc08 Ako v ktorej kuchyni. Moja švagriná robí v kuchyni v škôlke, varia pre 50 deti a velice to vychvaľuje že pol dňa si tam presedia a kávičkuju.