icon

Vzťah s kolegom ničí moju psychiku. Čo robiť?

Včera o 15:02

Ahojte, potrebujem počuť nezávislý názor, pretože už sama neviem, čo si o tom myslieť.

Ide o môjho kolegu, ku ktorému som si vytvorila city. Posledné mesiace sa ku mne správa spôsobom, ktorý ma psychicky veľmi ničí. Keď sa pohádame alebo nie je niečo podľa neho, zvykne ma ignorovať, prípadne ma zablokuje bez akéhokoľvek vysvetlenia. Povedal mi aj veľmi zraňujúce veci, napríklad , aby som mu dala pokoj alebo ma vulgárne poslal preč.Raz som sa smiala s inym kolegom tak mi povedala doslova ponizujuco ze ci som aj jemu nastavila .Komentuje moje oblecenie. Ponizuje ma. Nechce aby som mala obleceny vystrih ani kratke saty

Jeden deň sa ku mne správa normálne alebo milo a na druhý deň je chladný, odmeraný a tvári sa, akoby som mu prekážala. Kvôli tomu som neustále v strese, veľa plačem a som psychicky úplne na dne. Začínam pochybovať sama o sebe a premýšľam, či naozaj robím niečo také zlé, alebo je takéto správanie voči mne jednoducho neprimerané.

Chcem sa spýtať ľudí, ktorí sa na to vedia pozrieť nezaujato. Príde vám takéto správanie normálne? Ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Mali ste niekedy podobnú skúsenosť?

Strana
z2
strelkyna1
Včera o 17:46

Ukonci to s psychopatom, ale zacni rovno aj novu pracu hladat, lebo tento bude pomstychtivy a moze este ine zakernosti vymysliet.

domkakvet
Včera o 17:55
@januska12323

@anonym_autor choď s tým za šéfom. Počkaj ty s ním stále spíš aj keď ťa stále uráža??

@januska12323 ona nemoze ist za sefom, robi mu matrac dobrovolne.

anonym_fa324e
Autor odpoveď zmazal
anonym_a325ca
Včera o 18:01

Psychicky labilná si bola už pred týmto "vzťahom". Mýlim sa? On získal "ľahkú korisť", ktorú môže ovládať a deptať. Buď to hneď skončíš, alebo radšej odíď z tejto práce. Psychológa ti odporúčam tak, či tak.

anonym_fa324e
Včera o 18:04

@anonym_autor travite spolu cas len v praci. Toto nie je vztah. Si jeho milenka bud je zenaty on alebo ty alebo obaja. V takomto pripade si zasluzis aby sa k tebe takto spraval. A nezabudni- raz si zacnes s kolegom okamzite sa to rozsiri a donesie k vasim partnerom. Tqkychto priladov som poznala uz milion. Pleties si na seba bič.

autor
Včera o 18:14
@anonym_fa324e

@anonym_autor travite spolu cas len v praci. Toto nie je vztah. Si jeho milenka bud je zenaty on alebo ty alebo obaja. V takomto pripade si zasluzis aby sa k tebe takto spraval. A nezabudni- raz si zacnes s kolegom okamzite sa to rozsiri a donesie k vasim partnerom. Tqkychto priladov som poznala uz milion. Pleties si na seba bič.

@anonym_fa324e nie ja som slobodna, zenaty je on ale ja som to zistila az neskor. Nepovedal mi to

autor
Včera o 18:15
@anonym_fa324e

@anonym_fa324e nepovedal mi o sebe strasne vela veci, ktore sa dozvedam az teraz.

anonym_fa324e
Včera o 18:18
@anonym_autor

@anonym_fa324e nepovedal mi o sebe strasne vela veci, ktore sa dozvedam az teraz.

@anonym_autor uhm...

anonym_1c4599
Včera o 18:20

Ulala, zenaty, super, tak tomu by som to poriadne osladila. Narazila si na sebeckeho narcistickeho psychopatickeho klamara, ktory Ta len vyuziva ako rohozku. V tejto firme Ti uz meno pravdepodobne aj tak totalne pokazil, takze uz nemas velmi co stratit. Rovno hladaj novu pracu. A len co ju najdes, tak by som mu dala ,,rozluckove" - povedala jeho zene, co sa deje (idealne aj s videjkom, lebo tento vsetko poprie). Ber to ako dobry skutok, urcite doma zenu tiez poriadne psychicky nici a mozno potrebuje zistit, s akym hadom zije, lebo uz ani sama nevie, co je pravda.

anonym_1c4599
Včera o 18:22

Ooo, a pokial ma firma HR oddelenie a budu sa pytat na dovod odchodu, tak sa tiez nezabudni vyjadrit. Nech ma aj v papieroch, aky je k...

anonym_c1cbe4
Včera o 18:26

Na hodinke?🤔

autor
Včera o 18:33
@anonym_c1cbe4

Na hodinke?🤔

@anonym_c1cbe4 stale sa ma pyta kedy som isla spat a ze mu to mam ukazat na hodinke. kedy a kolko som spala. pyta sa ma to kazdy den. neveri mi ani to ked mu pisem ze idem spat

autor
Včera o 18:35
@anonym_1c4599

Ulala, zenaty, super, tak tomu by som to poriadne osladila. Narazila si na sebeckeho narcistickeho psychopatickeho klamara, ktory Ta len vyuziva ako rohozku. V tejto firme Ti uz meno pravdepodobne aj tak totalne pokazil, takze uz nemas velmi co stratit. Rovno hladaj novu pracu. A len co ju najdes, tak by som mu dala ,,rozluckove" - povedala jeho zene, co sa deje (idealne aj s videjkom, lebo tento vsetko poprie). Ber to ako dobry skutok, urcite doma zenu tiez poriadne psychicky nici a mozno potrebuje zistit, s akym hadom zije, lebo uz ani sama nevie, co je pravda.

@anonym_1c4599 na zaciatku bol uplne iny ako teraz. Nepovedal ze je zenaty. Stale mi hovoril ze zboznuje ako sa smejem,lichotil mi, no a teraz mi vacsinou nadava. A nic nieje dobre ani to ked sa smejem

anonym_a325ca
Včera o 18:38

Nič mu nedokazuj, nekomunikuj, len mu oznám, že to s ním končíš a keď ti nedá pokoj, povieš to jeho žene. Nenamotávaj sa ešte viac na jeho oblbovácke reči, lebo skončíš zle.

anonym_71a23a
Včera o 18:42
@anonym_autor

@anonym_1c4599 na zaciatku bol uplne iny ako teraz. Nepovedal ze je zenaty. Stale mi hovoril ze zboznuje ako sa smejem,lichotil mi, no a teraz mi vacsinou nadava. A nic nieje dobre ani to ked sa smejem

@anonym_autor nuz co uz najskor to skonci tvojim odchodom z tej prace s velkou hanbou
zacni si hladat novu pracu zablokuj si jeho cislo a jeho na socialnych sietach, ak to nie je nevyhnutne nekomunikuj s nim a aj to len o pracovnych temach

Strana
z2