icon

Aké kvality si muži cenia u žien?

17. júl 2025

Čaute. Čo ste vedeli svojmu mužovi ponúknuť? Aké kvality? Čo si na vás cení? Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil. Som otvorená tolerantná chápava viem človeka vypočuť. Poskytnúť oporu. Som iniciatívna co sa dovoleniek a výletov týka. Rada sa ujmem organizácie väčšinou teda chlapi neradi toto riešia 😃

autor
17. júl 2025
@terezka1947

@anonym_autor a keď si sama polozis otázku,čo si vo svojom výbere urobila zle,na čo si prišla,?
Na čo potrebuješ partnera ty?
Akého hľadáš?

@terezka1947 fúú no každý mi ukázal niečo iné. Jeden stále čakal presne vyššie spomenutú dokonalosť hravosť za každých okolností a to bolo dlhodobo neudržateľne. Ďalší bol kamarát mal super kvality vo vzťahu chcel rodinu ale z predošlého vzťahu proste bol vo vedomí ze je neplodny keďže sa snažili 7 rokov a nič aj vyšetrenia mu ukázali nejaký problém a nevedel to stráviť. Podpísalo sa mu to na psychike odmietal intimitu v plnom rozsahu ani bozky objatia nič. Inak bol super len postupne sa z neho stal veľmi agresívny človek. Ďalšieho som odhalila po mesiaci chodenia narcis manipulátor. Prečo mu nekupujem darčeky a keď hej prečo len drobnosť 🤢🤢🤢 a všetko chcel podľa seba tak diki toto nie 🤣 neviem každý je v niečom iný, a ten posledný to kvôli sexu lebo po zákroku som sa zle hojila a nebola chuť pochopiteľne a po dvoch týždňoch na mňa vyrukuje s tým koľko má ešte čakať

denkabemommy
17. júl 2025
@anonym_autor

@terezka1947 nie nemám už partnera, poslala som ho k vode keďže sa ukázal ako kreten v čase keď som ho potrebovala najviac

@anonym_autor ja som s mojim mužom nemala sex vyše pol roka, keď som mala zdravotné problémy a nenašiel si inú, ani ma do toho netlačil, počkal kým sama prídem 🤷🏼‍♀️. Takže keď budeš raz hľadať, skús nájsť muža čo nemá v hlave nasraté ale bude sa správať ako zodpovedný dospelý jedinec 🙂

anonym_a0f8ee
17. júl 2025

Ako si taká úžasná sebestačná žena ešte nikoho stáleho nenašla? Zeby muži hľadali aj iné kvality, okrem tých ktoré si spomenula? Žeby žienky domáce okrem varenia vedeli aj niečo iné, mali iné kvality, čo tebe uniká, keď už tak nad nimi ohŕňaš nos.

kaca222
17. júl 2025
@ha_ha

Toto "Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil." je snáď samozrejmosť.

@ha_ha kiežby bola, nie je 😒

dudos
17. júl 2025

Mamžel mi povedal, že je so mnou pre moje srdce, že si na mne váži a najviac ho zaujalo to, že aj keď mi niekto ublíži, nedokážem mu to oplatiť rovnakou mincou, ani v budúcnosti keď mám napríklad možnosť.

vroni
17. júl 2025

Podľa mňa na to ideš z úplne zlého konca. To, že som schopná samostatnej existencie je snáď samozrejme a nie vklad do partnerstva. Byť otvorená, tolerantná a chapava je pozitívne len do určitej miery a mať organizačné schopnosti tiež. Za mňa je podstatné, aby bola žena osobnost. Mala svoje záujmy, svoj okruh priateľov, prácu, ktorá ju baví, proste aby bola spokojná a vyrovnaná sama so sebou a muž by priniesol do jej života už "len" obohatenie (nie finančné) navyše. A kľudne by mala mať na muža nejaké tie nároky. Všetkých lakomcov, 50:50 matematikov, hulvatov, buanov a duševných kriplov bez najmenších výčitiek otáčať na opätku a posielať na smetisko dejín.

ivik4
17. júl 2025

Ja inak k tomu co si ty napisala, poznam muzov kt. Sa vyslovene o zenu starat chcu, nechcu aby sa strhala niekde v praci. To nenarazam na zlatokopky a pipiny ale normalne na beznu rodinu

kaca222
17. júl 2025

Zaujímavá otázka, schválne sa poobede opýtam manžela, zaujímala by mi jeho odpoveď ☺️
Z mojho pohľadu:
Tiež si myslím, že som tolerantná a chápavá, snažím sa ho vždy rozveseliť, podporiť.
Nerobím žiadne big drama, neriešim s kým si píše alebo sa stretne, nikdy v našom vzťahu žiarlivosť nebola, lebo si myslím, že to do zdravého vzťahu nepatrí. Nie som maniak na upratovanie a nenadávam mu, keď nechá trenírky v kúpeľni na okne alebo ponožky na gauči 😅

kaca222
17. júl 2025

A na margo diskusie - o chlapa, ktorý by čakal že sa oňho budem starať by som nikdy záujem nemala. Mám silný názor, že partneri sa majú rovnakým dielom starať o deti a domacnost, nikdy sme doma nedelili práce na ženské a mužské a prieči sa mi toto vnímanie v spoločnosti (aj tu v diskusiu vidieť, že sú s tým niektoré ženy OK)

madeincssr
17. júl 2025

@anonym_autor neprevychovavanie, nekomandovanie, obcas ocenenie, obcas prijatie pomoci (technicke veci a pod.), vludnost/milost (k svojim, k detom, k zivym tvorom), neurazanie sa, neumelost (autentickost), nenarocnost (neluxusnost), "normalnost" (aj "...do voza"), [spolu]aktivitu v organizovani vselicoho, byt tiez oporou, nenicenie sa vsakovakymi zlozvykmi ci zavislostami (fajcenie, alkohol, mobil/socialne siete...) a samozrejme (aj telesne) obojstranne sympatie, suladnost v podstatnych veciach, nie celkom opacny biorytmus.

romi0310
17. júl 2025

@anonym_autor ja mam vedla seba fakt silneho a ambiciozneho muza. A on si na mne ceni moju laskavost, starostlivosť, ze som ze ska, nezna, citliva, vzdy ho vypocujem, podporím, viem vytvoriť to teplo domova. Nie som konfliktna, podrazdena. Ale to je hlavne tym, ze on sa vie postarat o rodinu, ako spravny muz mi poskutol zazsmie, stabilitu, ochranu a bezpecie. A ja si potom mozem dovolit byt tou ženou vo svojej prirodzenej energii.me toto vyhovuje, lebo sama citim, ze som viac v pohode uvolnena, laskavejsia. Chapem, ze niektoré zeny to mozu mat inak a vyhovuje im,.ze oni su tie hlavy rodiny. Len ja pisem teraz za a mna a za manzela, ako to mame my doma ;)

romi0310
17. júl 2025
@anonym_a0f8ee

Ako si taká úžasná sebestačná žena ešte nikoho stáleho nenašla? Zeby muži hľadali aj iné kvality, okrem tých ktoré si spomenula? Žeby žienky domáce okrem varenia vedeli aj niečo iné, mali iné kvality, čo tebe uniká, keď už tak nad nimi ohŕňaš nos.

@anonym_a0f8ee presne, ako pises. Tu sa niektorým zenam extremne nepaci, ked spomenu, ze maju doma úspešného muza a oni nemaku tu kariéru ;D asi ich stve to, ze my, co sme take hrozne ,,neschopne" nevlastnime tri byty, nemame v sufliku aspon dva diplomy, neovladame tri jazyky s platom sa nechytame na chlapa, tak my velakrat mame doma toho silneho muza a ich zrovna tieto typy nepritahuju. Muz, príroda to tak zariadila. Proste ten alfa silny jedinec hlada zenu, ktoru chce ochranovat a miluje sa postarat. A zeny, co to zvladaku same, su pritahovane skor muzmi, co im imponuje, ze robia aj za nich. A jasne, ze zenam sa taki nepacia a citia voci nim nerespekt. Za mna je dobre vrátiť sa do tej svojej energie, pokial chce mat zena vedla seba silneho muza, co sa postara

anonym_ce4639
17. júl 2025
@anonym_e907b3

@anonym_autor Ja napríklad potrebujem, aby mala žena vášeň, častú chuť na sex a bola hravá. Všetko ostatné jé pre mňa menej dôležité. Pokiaľ toto nie je, môže to byť tá najlepšia, najmúdrejšía a najkrajšia žena na svete - nechcel by som ju.

@anonym_e907b3 toto ocenujem, to je uplne krasne.

autor
17. júl 2025
@romi0310

@anonym_a0f8ee presne, ako pises. Tu sa niektorým zenam extremne nepaci, ked spomenu, ze maju doma úspešného muza a oni nemaku tu kariéru ;D asi ich stve to, ze my, co sme take hrozne ,,neschopne" nevlastnime tri byty, nemame v sufliku aspon dva diplomy, neovladame tri jazyky s platom sa nechytame na chlapa, tak my velakrat mame doma toho silneho muza a ich zrovna tieto typy nepritahuju. Muz, príroda to tak zariadila. Proste ten alfa silny jedinec hlada zenu, ktoru chce ochranovat a miluje sa postarat. A zeny, co to zvladaku same, su pritahovane skor muzmi, co im imponuje, ze robia aj za nich. A jasne, ze zenam sa taki nepacia a citia voci nim nerespekt. Za mna je dobre vrátiť sa do tej svojej energie, pokial chce mat zena vedla seba silneho muza, co sa postara

@romi0310 ako ma byt žena napr matka samozivitelka ktorá musí byť hlavou rodiny ženská a nechať sa zahrnúť mužskou starostlivosťou? Keď nemá na výber a musí byť silná dravá ambiciózna keď jej príjem je jediný do domácnosti? Skôr v praxi by ma to zaujímalo. Ako zlavnit zo samostatnosti keď to je potrebné a nevyhnutné

anonym_ce4639
17. júl 2025
@anonym_e907b3

@anonym_autor Ja napríklad potrebujem, aby mala žena vášeň, častú chuť na sex a bola hravá. Všetko ostatné jé pre mňa menej dôležité. Pokiaľ toto nie je, môže to byť tá najlepšia, najmúdrejšía a najkrajšia žena na svete - nechcel by som ju.

@anonym_e907b3 este sa chcem opytat. Co presne znamena pre muza hrava zena? Skus hoci na priklade aku hravost myslis. Velmi ma to zaujima.

anonym_69d245
17. júl 2025
@anonym_e907b3

@anonym_e907b3 ty chces kurvu a nie ženu do života. Inak by ti záležalo aj na ostatných veciach ale keďže toto je priorita tak veľa šťastia

minenkaa
17. júl 2025

@anonym_autor lebo som

anonym_1d13b2
17. júl 2025
@anonym_autor

@romi0310 ako ma byt žena napr matka samozivitelka ktorá musí byť hlavou rodiny ženská a nechať sa zahrnúť mužskou starostlivosťou? Keď nemá na výber a musí byť silná dravá ambiciózna keď jej príjem je jediný do domácnosti? Skôr v praxi by ma to zaujímalo. Ako zlavnit zo samostatnosti keď to je potrebné a nevyhnutné

@anonym_autor matka samoživiteľka je úplne niečo iné než romi píše.. ale aj taká žena vie byť femme fatale

anonym_ce4639
17. júl 2025
@anonym_69d245

@anonym_e907b3 ty chces kurvu a nie ženu do života. Inak by ti záležalo aj na ostatných veciach ale keďže toto je priorita tak veľa šťastia

@anonym_69d245 ale prosim ta netrep. Co z toho co napisal je znakom kurvy?

zuzanockamt
17. júl 2025

@anonym_autor Ak si sebestačná, vzdelaná, rozhľadená, atď., je ťažké nájsť muža, ktorý niečím naozaj zaujme. To musí byť ozaj muž na rovnakej úrovni, ktorý sa nespolieha len na svoju peňaženku a overené lacné triky. Je ich málo, ale nájdu sa. A radšej neskôr, ako strácať čas s niekým priemerným.

kiki68
17. júl 2025

Podla mna lojalita a schopnost organizacie vsetkeho mozneho su pre muzov zasadne kvality, aspon pre mojho. Potom uz varenie, sex a tieto detaily. To je taky bonus ako moj povedal.

terezka1947
17. júl 2025

Neviem,či máš zľaviť....jednoducho si hľadajú seberovneho.
To je dosť divné hľadať si muža štýlom,že sa ja idem úplne zmeniť. Buď prirodzená a autentická. Potom máš veľkú šancu nájsť človeka k "sebe". Načo hrať divadla,či hľadať muža podľa nejakých všeobecných kritérií.

autor
17. júl 2025
@terezka1947

Neviem,či máš zľaviť....jednoducho si hľadajú seberovneho.
To je dosť divné hľadať si muža štýlom,že sa ja idem úplne zmeniť. Buď prirodzená a autentická. Potom máš veľkú šancu nájsť človeka k "sebe". Načo hrať divadla,či hľadať muža podľa nejakých všeobecných kritérií.

@terezka1947 no a práve toto. Všade tie novodobé trendy musíš zmeniť to a tamto poriesit vyliečiť to a hento a potom zmeníš nastavenie a budeš mat muža svojich snov 🙈 samé podmienky. A keď človek chce byť milovaný taky aký je tak ho sprdnu lebo hundrosa nikto nechce lebo človeka ktorý vkuse nemysli na sex nikto nechce. No. Nechcem sa zmeniť kvôli nikomu maximálne kvôli sebe ak cítim ze je na zmenu čas. To bol len príklad toho ze akákoľvek som v živote bola v akejkoľvek etape keď som bola úplne iná ako predtým nikdy to nebolo dakomu dosť dobré. Som aká som neviem sa pretvarovať 🤷‍♀️ viem ze som dosť komplikovaná a je ťažké mi rozumieť. Ale toto zmeniť neviem

zuzanka.zuzu
17. júl 2025

čo ponúkam? doma som kurva, mám kadejaké sex.hračky, som ochotná kadečo vyskúšať, baví ma fajčiť a som v tom fakt dobrá. asi ešte nikdy som na rande neplatila, rada si nechám zaplatiť, otvoriť dvere, odniesť nákup, doma sa ani nechytim technických veci aj keby mám na to pokazené pozerať 2 mesiace. keď to muž opraví tak chválim. chválim dosť často za hocičo. mám dosť svojich peňazí takže svoj nadštandard a svoje rozmary si platím sama. rovnako tak mám svoj program takže muž má dosť času po prvé byť sám a po druhé premýšľať kde som a prečo som išla v podväzkoch 😜 som nekonfliktná vo vzťahu, tolerantná a dosť sa viem prispôsobiť (samozrejme len pri veciach na ktorých mne až tak nezáleží, ale chlapovi to "predám" tak že mi ruky-nohy bozkáva za vďaku že je po "jeho" 😜). zväčša mám dobrú náladu ale keď už kričím tak obvykle z toho niečo pre seba vytrieskam 😜 a milión iného 🤷 podľa mňa som vhodná pre väčšinu mužov ale ja by som o 99% tých "pokladov" čo doma ženy majú nezakopla ani pohľadom 😁

terezka1947
17. júl 2025
@anonym_autor

@terezka1947 no a práve toto. Všade tie novodobé trendy musíš zmeniť to a tamto poriesit vyliečiť to a hento a potom zmeníš nastavenie a budeš mat muža svojich snov 🙈 samé podmienky. A keď človek chce byť milovaný taky aký je tak ho sprdnu lebo hundrosa nikto nechce lebo človeka ktorý vkuse nemysli na sex nikto nechce. No. Nechcem sa zmeniť kvôli nikomu maximálne kvôli sebe ak cítim ze je na zmenu čas. To bol len príklad toho ze akákoľvek som v živote bola v akejkoľvek etape keď som bola úplne iná ako predtým nikdy to nebolo dakomu dosť dobré. Som aká som neviem sa pretvarovať 🤷‍♀️ viem ze som dosť komplikovaná a je ťažké mi rozumieť. Ale toto zmeniť neviem

@anonym_autor tak sú zmeny a zmeny. Človek musí na sebe pracovať a nemať prehnané očakávania o sebe,ani o iných.
Ale zase nemôžeš ísť proti svojim hodnotám, nastaveniam a nejakým povahové črtám.

anonym_4cd53b
17. júl 2025

@anonym_autor každý muž ocení predsa niečo iné. Jednému imponuje samostatná žena, ktorá sa dokáže o všetko postarať, všetko zorganizuje, iného to odradí. Jednému sa páči, že má žena svoje koníčky, trávi čas aj bez neho, iný ocení, keď je prilepená na ňom. Jeden ocení, že je vynachádzavá v sexe, iný ocení neskpsenp pannu. Jeden ocení výbornú kuchárku, druhý to, že zabehla maraton, čo si nahádže do brucha, mu je fuk.

danica2711
17. júl 2025

milujem tieto otázky... Prezradím ti tajomstvo: každý muž si na žene cení niečo iné

anonym_4cd53b
17. júl 2025
@zuzanka.zuzu

čo ponúkam? doma som kurva, mám kadejaké sex.hračky, som ochotná kadečo vyskúšať, baví ma fajčiť a som v tom fakt dobrá. asi ešte nikdy som na rande neplatila, rada si nechám zaplatiť, otvoriť dvere, odniesť nákup, doma sa ani nechytim technických veci aj keby mám na to pokazené pozerať 2 mesiace. keď to muž opraví tak chválim. chválim dosť často za hocičo. mám dosť svojich peňazí takže svoj nadštandard a svoje rozmary si platím sama. rovnako tak mám svoj program takže muž má dosť času po prvé byť sám a po druhé premýšľať kde som a prečo som išla v podväzkoch 😜 som nekonfliktná vo vzťahu, tolerantná a dosť sa viem prispôsobiť (samozrejme len pri veciach na ktorých mne až tak nezáleží, ale chlapovi to "predám" tak že mi ruky-nohy bozkáva za vďaku že je po "jeho" 😜). zväčša mám dobrú náladu ale keď už kričím tak obvykle z toho niečo pre seba vytrieskam 😜 a milión iného 🤷 podľa mňa som vhodná pre väčšinu mužov ale ja by som o 99% tých "pokladov" čo doma ženy majú nezakopla ani pohľadom 😁

@zuzanka.zuzu to, čo si napísala, by si mala prečítať každá žena pred vstupom do partnerakého zväzku. Prečítať a zapamätať si to. Netvrdím, že je to absolútne najlepší návod na šťastný vzťah, to vôbec nie, ale keby si ženy vážila viac samé seba, nevznikala by ti kopa ymutných tém

terezka1947
17. júl 2025
@anonym_4cd53b

@zuzanka.zuzu to, čo si napísala, by si mala prečítať každá žena pred vstupom do partnerakého zväzku. Prečítať a zapamätať si to. Netvrdím, že je to absolútne najlepší návod na šťastný vzťah, to vôbec nie, ale keby si ženy vážila viac samé seba, nevznikala by ti kopa ymutných tém

@anonym_4cd53b mňa to nejako neoslovilo...nemyslím,že takýto typ ženy si váži samu seba. Je skrátka manipulativny a defacto aj nešťastný.
Ale beriem,lebo niektorým mužom stačí byť teatrálne chválenym,mať ženu na reprezentáciu a mať sex na všetky možné spôsoby. A tešiť sa,že je moja žena príťažlivá. No a v kútiku duše závidia tým ostatným 😀
Tým pádom si vyhovujú obe strany.

ha_ha
17. júl 2025
@anonym_4cd53b

@anonym_4cd53b Ty si chlap, však?